6tilføjet af

Slankekur opskrift???

Jeg ønsker en god slankekuropskrift. Ved godt man kan tage det hele på igen, men jeg vil gerne se om jeg overhovedet kan tabe mig via den vej. Jeg er en 42 årig kvinde og synes fandme det går pokkers langsomt med at tabe sig selvom jeg dyrker meget motion. Jeg har målt mig efter 10 mdr´s hård træning i motionscenter, men har tabt mig meget meget lidt i cm rundt omkring på kroppen.
Jeg vil gerne se om jeg kan tabe mig via en slankekur for at finde ud af om jeg måske ikke har en hel sund kost til dagligt eller det er fordi jeg er oppe i alderen at det går så skide langsomt med at tabe mig. Skal lige siges jeg ikke spiser alt for usundt men det hænder jeg gør en gang i mellem.
Nogen der kan give en link til en slankur opskrift????
tilføjet af

slankekur dur ikke

men kender det godt... du ved sikkert hvad du må spise men alligvel, hvad med at kigge på nettet, eller købe en gode "slankebog" eller melde dig ind i fx ddv?
det meste derejer sig om kost kan give dig tips hvis du ønsker det men ellers prøv en af de andre evt
tilføjet af

Jeg har set "de vises sten" i praksis

South beach-kuren.
Jeg har en kollega på alder med dig, som var kommet til den konklusion at det var umuligt at tabe sig, i hendes alder. Guderne skal vide meget blev afprøvet.
Nu har hun tabt 18 kg mens hun har siddet på sin flade dagen igennem og gået i fitness (steps) 2 gange om ugen a 50 min.
Den virker åbenbart som en kickstarter.
tilføjet af

Du har ret...

..hvis slankekure virkede, ville der ikke være så mange tykke mennesker!
Du kan ikke se, om din hverdagskost er sund ved at gå på kur, for en kur består altid af en eller anden ekstrem sammensætning af kost og ikke noget fornuftigt, afbalanceret. Og ja: du kan være stensikker på at tage det hele + lidt ekstra på igen, hvis du går på kur og bagefter vender tilbage til dine nuværende spisevaner!
Jeg er selv stærk modstander af stort set alle kure/koncepter!! De påstår alle, at de har fundet "hemmeligheden" bag et vægttab, og der ER INGEN HEMMELIGHED! Hvis man indtager færre kalorier, end man forbrænder, så taber man sig (med mindre man har nogle andre fysiologiske problemer, der vanskeliggør et vægttab).
Jeg er selv ved at tabe mig, og jeg har valgt at gå til en diætist. En diætist sammensætter en kostplan til dig med udgangspunkt i dine personlige data og din hverdag. Det er klart den mest hensigtsmæssige måde! Hvis du er typen, der har brug for et fællesskab som støtte, kan du jo undersøge Slankedoktor på nettet. Dér kan du bl.a. få vejledning af diætist. Men ellers findes der masser af diætister, du kan kontakte. Det er formentlig bare at slå op i en telefonbog eller på nettet.
Hvis du VIL have et eller andet "koncept", så vil jeg anbefale Weight Watchers. Hos dem skal man ikke spise mærkelige ting, du SKAL ikke købe en masse af deres produkter, og der er heller ikke noget, der er forbudt. De tæller i princippet bare kalorier - dog efter deres eget system.
For din egen skyld: vælg en sund løsning - ikke en kur! Pøj med det! 🙂
tilføjet af

Hør her :

ALLE slankekure virker......så længe man er på dem,fidusen ligger i,at holde vægten efter sit vægttab. Sund og fedt fri mad er det der skal til,glem alr om slankekure og selvfølgelig kan du slanke dig,du er stadig " ung ". Prøv i første omgang at udelade tre ting fra dinb kost ( smør/margerine på brødet) kan godt undværes,det er simpelthen en vane plus ekstra fedt,vin og spiritus eller skær ned på det og lidt flere proteiner. Du skal nok nå det inden bikini sæsonen,det lover jeg dig! Held og lykke!
tilføjet af

Hej Pia.

på denne side http://slankeguiden.wordpress.com kan du få gratis information om en kur der vil rock your world
tilføjet af

Slankekur der virker!

Hej Pia.
Jeg købte et produkt for to måneder siden, på denne side:
http://www.slankdig.info
Jeg har tabt 7 kg indtil nu.
Men endnu bedre. Jeg har tabt 14 cm. rundt om livet.
Prøv det.
Held og lykke.
Knus Bente
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.