7tilføjet af

skjult dagsorden i multietnisk forstand

Den 13. januar 2000 skriver Politikens tidligere chefredaktør Herbert Pundik fra sit eksil i Israel dagens guldkorn på Kristeligt Dagblads bagside:
"Danskerne er et udvalgt folk. De ved det bare ikke, og det er deres held"
Med disse få ord røber Herbert Pundik sig selv og den skjulte dagsorden for Danmark.
Såvidt jeg ved, har Herbert Pundik dobbelt statsborgerskab, men her viser han tydeligt, at han i sit hjerte er jøde. På trods af at han også er dansk statsborger, regner han ikke sig selv med til det danske folk.
Som medlem af den danske fremmedpolitiks inderkreds er Pundik som få fortrolig med, hvad det er for en dagsorden, der af de indviede med alle midler skal trækkes ned over hovedet på de intetanende danskere. Danmark er udvalgt til at være et forsøgsprojekt, en prøveklud for et multietnisk samfund under den nye Verdensorden, og dette projekt er nu så fremskredet, at der ingen vej er tilbage. Dette ved Pundik, og derfor kan han nu endelig med slet skjult arrogance og hån skrive sandheden i avisen. Han ved, at danskerne kommer til at sprælle i nettet, og danskerne ved det ikke bare selv. Kan det siges tydeligere?
Dette er blevet gentaget utallíge gang siden-
Hvorfor tror folk på argumenterne om, at det multikulturelle og multietniske samfund en naturlig og ikke dikteret politisk udvikling??
tilføjet af

Godaw do

Do æ ejjermahme shmart. Hwa mæ a søej ind te æ poletei?
tilføjet af

Pulver

Du skal holde op med at komme det der hvide pulver på dine corn flakes om morgenen. Det er altså ikke sukker.
tilføjet af

Lettere

....paranoid måske?
tilføjet af

You are the master of

Konspirations teorier
Bare ærgerligt at de er så useriøse.
Danmark, det multietniske forsøgsobjekt - hvorfor dog det -
1 Det er da ikke nødvendigt, vi har USA.
2 Og hvis det skulle være nødvendigt, var Sverige eller Holland da mere nærliggende, da de allerede er ved at være multietniske.
tilføjet af

Gøg og mest gokke

Sikke en gang jahlla underholdning
http://www.patriot.dk/faktisk.html
tilføjet af

troede lige

at du og kapanui var taget på kanotur i tyrkiet?
jeres elskede islam venter da!!!
tilføjet af

fordi

Hvorfor tror folk på argumenterne om, at det multikulturelle og multietniske samfund en naturlig og ikke dikteret politisk udvikling??
Fordi de argumenterne lyder mellem menneskeligt og gode. Men ikke særligt overbevisende i saglig forstand. Derfor angriber de anderledes tænkende med beskyldninger om racisme, forkert danskhed og holdninger!
Det jo et gammelt kendt trick!
Og at de fleste danskere tror det ikke er en beviststyret politisk dagsorden er fordi det lyder usmagligt og for enkelt! Men de fanger heller ikke at der heletiden kæmpes imod denne værdiladet pression som styrings mekanisme for samfundsudviklingen! - men de skal nok vågne sammen med holger og de andre!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.