11tilføjet af

Skal offentligt ansatte selv betale deres pauser?

Det skulle ifølge flere betyde, at man så har ret til uforstyrret pause, hvor man kan nyde sin mad i ro og fred.
Hvd vil man så gøre på skolerne, hvor mange lærere ikke oplever 2 minutters fred til at spise den flade madpakke? Elever banker på til lærerværelset mere eller mindre konstant, forældre tropper op eller ringer og skal snakke med lærerne, etc. Hvordan skal det kunne lade sig gøre, spørger jeg bare?
tilføjet af

Ja hvorfor ikke

det skal alle andre.
tilføjet af

nu arbejder lærerne altså kun 22 timer

om ugen, og de har urimelig lange ferier, tænk på dem der knokler på gulvet de har ikke altid en frokost stue hvor de kan spise, og da slet ikke en kantine, som de offentlige ansatte har, de kan købe maden til langt under kostprisen i kantinen, og de lønner ikke selv personalet.
vi skal have ændret de offentlige ansattes arbejdsmoral, for dem er det ganske naturligt at holde sygedage "shoppingdage, og barn syg dage, de får jo løn alligevel.
de burde selv have lov til at betale de indkaldte vikarer, der hvor jeg arbejdede sidst havde vi en arbejds uge på 84 timer i 8 måneder, og hvis vi ønskede en fridag, måtte vi købe og betale en fra dagholdet til at tage vagten, det kostede 200 dollars.
SOSU på fast ansættelse bliver bare væk fra arbejde uden gyldig grund, og mindst 32 vikarer der ikke kan blive fastansatte bliver indkaldt på arbejde i sidste øjeblik.
når man ser på hvor mange sager der ligger og rådner på de offentlige kontorer så må man græmmes, kommunerne kræver svar fra borgerne inden for 14 dage, men sagsbehandlerne kan vente i 2 - 5 år på at svare.
jeg bor lige over for en vuggestue og børnehave, og jeg kan se hvordan personalet skiftes til at holde fraværsdage.
det er urimeligt at de offentlig ansatte ikke skal betale fuld pris for maden, i visse kantiner kan de endvidere købe billigt mad med hjem til familien, til langt under den normale kostpris.
kirkens korshær og andre frivillige foreninger får leveret gammelt brød og kager fra forskellige bagere, fordi de hellere vil støtte det frivillige arbejde, end smide brødet ud.
uforstyrret pause er jo noget fis, ingen siger at alle skal spise på samme tid, på et skib er der normalt skift af vagter kl. 8 morgen, og derfor er der morgenmad fra kl.7.30 til 8.30, og frokost fra 11.30 til 12.30.
naturligvis kan dem der kommer fra vagt sidde og spise lidt længere, for de spiser jo i deres fritid.
det offentlige har nogle elendige ledere, og naturligvis misbruger personalet det, for de finder hurtigt ud af at de kan snyde med deres opgaver, og grunden til at der er så mange ansatte indenfor det offentlige, det skyldes at de hver især sender diverse skrivelser og sager til hinanden, så de aldrig bliver arbejdsløse.
de skal ansættes efter tidsstudier, ligesom utallige andre må arbejde på akkord.
her i byen bor der ca. 65.000, og der er ansat 8000 offentlige, det er mere end 1 for hver 10 borger, og mange borgere kommer aldrig på de offentlige kontorer.
med EDB skulle alting kunne gå meget hurtigere, men det gør det ikke for personalet skal altid på kursus i arbejdstiden, hvis de vil beholde deres job må de tage kursus i fritiden.
vi skal sikkert tilbage til arkivskabene og de frække damer der sad og hakkede på skrivemaskiner hele dagen.
de kan begynde med at fyre de overvægtige, for der er ikke meget go i dem, og så kan de fyre de ældre, for de er alligevel ikke i stand til at omstille sig på nye tider.
graviditeter er en privatsag, og naturligvis skal de kunne fyres hvis de misbruger systemet, der er utallige eksempler på kvinder der har født 2 børn på 3 år, så de har næsten ikke været på arbejde.
tilføjet af

Eller den svært tilskadekomne

som må vente i 30min til spisepausen er slut og derfor er død.
tilføjet af

Hvad sker her

Hvad er det egentlig du skriver, - et sortsyn som dit er dog utroligt - gade vide, om du taler ud fra faktuel viden eller egne fordomme.
tilføjet af

Kom dog ind i kampen

det er sgu for dumt at skrive som du har gjort.
tilføjet af

Ellers er det jo ikke en pause

Årsagen til at hospitalspersonale får betalt deres frokostpause, er, at de skal stå til rådighed - de har dermed ikke ret til pausen, men kun en mulighed for at holde den, hvis der er tid.
Så hvis de vil have ret til pausen, må de selv betale.
tilføjet af

Lige med lærere

er det vel meget enkelt.
Hvis de kan finde ud af at planlægge, og få en enkelt af dem til at slippe tekruset og lege gårdvagt, må det være utrolig enkelt at holde eleverne væk fra lærerværelset i lærernes pauser. Døren er lukket og lærerne holder pause. Træffes igen i timen.
Det her er virkelig sprængfarligt stof, du risikerer at blive sjoflet og svinet af "debatørerne" på sol, ved at stille den slags spørgsmål.
Forstår godt politi, læger og plejepersonale har betalte pauser, men hvorfor skal lærere, pædagoger og folk i administrationen dog have betalte pauser ?
Er det for at kunne passe "kunderne" må de jo spise forskudt, som i andre butikker, hvor kunderne skal passes.
tilføjet af

Da jeg gik i skole

Var der adgang forbudt til lærerværelset.
Godt det samme idet røgskyerne bølgede ud når døren blev åbnet 😃
tilføjet af

Også hos mig.

Lærerne pjækkede ofte fra gårdvagter.
Jeg kan ikke se, at emnet er sprængfarligt.
Groft sagt er det "fabriksarbejdstiderne" op imod de afvigende arbejdstidsforløb i andre rancher. Tænk på hvor mange, der er på arbejde på andre tider. Nogle har ituhakkede arbejdstider, rådigheds-og tilkaldevagter, men som tit hånes herfor.
tilføjet af

Ha, ha -

er lærerværelser i dag ikke røgfrie områder?😉
tilføjet af

Hvad mener du med, at det

er et sprængfarligt emne? Har en tyk hud, så det skal jeg nok stå igennem.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.