12tilføjet af

Skal jeg gå, eller skal jeg blive. HJÆLP mig!!!!!!

Hej, jeg er en 23 årig pige, der lige nu befinder mig i mit livs største krise.
Jeg fandt min kæreste som 17 årig. Vi har altid været unikke sammen. Vi er paret som alle bare ser op til, bor på landet, er forelskede på 6. år, har en vidunderlig datter på 9 mdr. og skal giftes til næste sommer. Vi har bygget så meget op sammen. Vi snakker ofte om den fantastiske fremtid sammen og bl.a. om hvornår vores datter skal blive storesøster o.s.v.
Nu er mit uoverskuelige problem så at jeg er ved at eksplodere inden i. Jeg er i en situation hvor jeg pludselig ikke længere kan styre mine følelser. Jeg har sådan lyst til at mærke min frihed igen (sammen med min datter - selvfølgelig). Jeg har sådan en helt ustyrlig trang til at være sammen med en anden fyr. Mærke "kikket" og adrenalinet pumpe igen.
Jeg har snakket med min kæreste om det og han er fantastisk til at forstå mig. Han har givet mig lov til en masse ting, så som at være sammen med piger, lave trekant sammen med ham o.s.v. men alligevel kan jeg bare ikke finde ro inden i mig selv.
Jeg har været så tæt på at gå fra ham her for nylig, og han blev selvfølgelig ubeskriveligt ulykkelig. Men jeg føler bare ikke at jeg tør at give slip, og bør at give slip på alt det vi har sammen, også for vores datters skyld.
Hjælp, hjælp, hjælp!!! Jeg er grædefærdig og i syv sind.
Håber at i kan give mig nogle råd, og måske sige om i har været i samme situation.
Hilsen den vemodige.
tilføjet af

Gå i terapi

for der er noget galt med dig. Dine reaktioner er ikke helt normale i betragtning af, at du er en voksen kvinde og ikke en teenager.
Prøv evt. at få noget psykologhjælp gennem din kommune.
tilføjet af

hold da helt ferie

For mig lyder det som om du har det perfekte forhold og en kanon god fremtid sammen med din nuværende kæreste, men jeg tror din egoisme kan ødelægge det hele på et sekund. Du burde være glad for at din kæreste er så tælmodig med dig, og lader dig prøve alle de ting som du får lov til, det er sjældent den anden part strækker sig så langt. Mit råd er helt sikkert at du burde holde fast i det du har.
Jeg håber du snart får ro inden i dig selv.
tilføjet af

Du ved hvad du har ...

... men ikke hvad du får !!!
En meget vigtig sætning, som forhåbentlig kan få dig til at tage den rigtige beslutning ... at blive hos din kæreste.
Han er allerede, efter min mening, gået alt for langt med dig ..... det viser til gengæld hvor meget du betyder for ham - og jeg har sgu lidt ondt af ham !! Han er vist for god til dig ....
Istedet for at gå til en anden mand,- hvad så med at peppe sexlivet lidt op med din kæreste❓Prøve noget nyt o.s.v. .....og samtidig beholde en som kun vil dig godt !
Du trænger til at tænke dig meget grundigt om !!!
tilføjet af

Inspiration

Tal med din mand om dine ønsker og lyster, det kan være
at han kan forbedre nogle ting, som du er utilfreds med.
Ellers kan du hente inspiration her:
http://www.iform.dk/
http://www.seksualterapi.dk/
tilføjet af

Godt forstå

Hej Jeg kan godt forstå dig, du var alt for ung da du fandt ham og blev bundet. Det er dit liv, du har kun et og du skal være lykkelig.
tilføjet af

hør her

I har været meget unge da i fandt sammen...
Det er meget normalt at man får en periode med trang til noget nyt... MEN det lyder som om at du har en rigtig sød og forstående kæreste og i har fået barn sammen....
Det ville være enormt synd, faktisk for jer alle 3 hvis du gav efter for den trang... det går over, tænk over det du har - og den usikkerhed du vil gå i møde - med dit barn. Det er ikke det værd! og du vil fortryde det hvis du går, ikke nok med det, gør du alvor af det er det jo ikke sikkert at du får barnet med!!!
tilføjet af

Kender det lidt

Har fatisk samme problem næsten.. Jeg er bare en fyr på 17 år har været sammen med min kæreste i over et år nu.. Der har før været krummer idet, men ellers har vi været næsten uadskillelige. Hun vil ud og prøve sig selv mere af og jeg er nu knap så sjov længere, hun er til dato mit livs største kærlighed så jeg vil gøre meget for at hun ikke skal smutte. Problemet er jo bare at vil hun gå så gør hun det.. Livet er alt for kort til ikke at gøre hvad du selv vil.. Elsker han dig vil han også forstå det.. Jeg elsker min kæreste og vil hun heller være sammen med en andet og så blive glad vil jeg da ønske hende held og lykke..
tilføjet af

Tænk dig om.

mange der har levet i faste forhold får nogle gange den tanke at de vil være utro, bare for at mærke kicket, men lad dog være, sommetider er tankerne bedst når de forbliver tanker, så tlnk dig llige om en ekstra gang.
Der er ikke noget galt med dig,men lad være med at eksperimentere med tanker som dem, tænk på hvad du har at miste..
tilføjet af

naboens græs

er altid grønnere.
Hvad er det egentlig du vil med livet?
Hvad med at tænke dig om og spørge dig selv om hvorfor du keder dig så meget at du er parat til at ødelægge en familie og ikke mindst gøre stor skade på dit barn?
Lad barnet blive så stor at hun er flyttet hjemmefra og du igen har frigjort dig ansvaret for barnet. Så kan du gøre som du lyster. Men at påtvinge barnet meget lidelse fordi du keder dig er sgu ikke særlig intelligent.
Så finder du en ny...og ikke ret lang tid efter kommer du til at stå i samme situation.næ nej...se indad og find ud hvad der egentlig er galt med dig, og lad være med at lade dit begær styre dig.
tilføjet af

har været i næsten samme situation

hej
jeg har været i næsten samme situation, og jeg valgte at gå og glad for min beslutning. lige meget hvad du gør så tænk dig godt om, hvad jeg også kan fornemme på dit brev at du gør.
din kæreste og dig har mødt hinanden meget unge og derfor kan jeg godt forstå at du føler at du mangler at få prøvet nogle nogle ting. du skrivet at du godt kunne tænke dig at være sammen med en anden fyr. hvis det er det eneste, så bliv. det kick er ikke det værd.
held og lykke lige meget hvad du/I finder ud af.
tilføjet af

Kan godt forstå dig.

Jeg kan godt forstå dig og din måde at reagere på. Jeg har selv været sammen med den samme mand fra jeg var 17 til jeg var 23. Han var den første jeg havde været i seng med, og følte også på et tidspunkt, at jeg var låst fast i forholdet... Jeg trængte til at prøve "noget andet". Vi var ikke "ment to be" men havde heller ikke overvejet børn osv. i vores forhold.
Du skal tænke dig grundigt om, for hvis det er fordi du vil opleve spændingen sammen med andre mænd, så kan du finde spændingen sammen med din kæreste. Det I har lyder til at være unikt. I har et barn sammen og har snakket om at få nr. 2. Så må I virkelig elske hinanden. Tænk dig godt om... Sommerlige hilsner..
tilføjet af

lov mig

.. at du i hvert fald ikke får flere børn, hverken med den nuværende eller en evt. kommende , de vil blive de eneste tabere her- og det lyder som om du ikke rigtig ved hvornår en ny "krise" indtræffer
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.