44tilføjet af

Skal flygtninge hjem igen?

Skal flygtningene sendes hjem igen når der er fred i deres land???
- Hvis de har boet her i 10-20-30-40-50 år???
tilføjet af

nogle af dem

ja nogle af dem skull, dem der skal sendes hjem er alle dem som nasser på vores samfund, for hvad skal vi bruge dem til.
Der bliver desvæære sendt mange hjem hvor man tænker hvad er dette her for noget, for dem som er kriminelle de får bare en løftet pegefinger og får lov at blive.
jeg vil ikke kalde mig racist men de skal yde ligeså meget for at modtage penge som vi selv skal gøre.
tilføjet af

Både - og

Jeg genbruger lige mit indlæg fra debatten - lær de fremmede at kende:
Jeg er tildels enig i at flygtninge skal hjem igen når der er ro i deres hjemland, og det er også hvad mange af dem selv ønsker. Ihvertfald den ældre generation. De børn og unge som er født i Danmark har tit en anden holdning til det at vende "hjem". For dem er Danmark deres hjemland, der er her de er vokset op og de har måske danske venner.
Min datter har lige fra børnehaven været bedste veninde med en pige hvis forældre flygtede fra Iran da hun var helt lille. Da de gik i 6. klasse besluttede familien at vende tilbage til Iran og mit hjerte bløder stadig for den 12 årige ulykkelige pige, som græd ud hjemme hos os fordi hun ikke ville såre sine forældre ved åbenlyst at vise hvor ked af det hun var, fordi de rev hende op med rode for at flytte til et, for hende, ukendt land med en helt anden kultur end hun var vant til.
Forestil jer, at det var jer.
Hilsen fra faglæreren
tilføjet af

til faglæren

Det var nu heller ikke lige det jeg mente da jeg skrev at der var nogen som skulle sendes hjem igen.
For det du skriver der er en meget sørgelig historeie, det er jo lige som dem som er gift har børn hvoraf manden har et fast arbejde her i landet, og konen bliver smidt ud af hvors der til kaldte gode land, det er manden som forsøger hele ders familie og der bliver ikke modtaget nogen form for penge af det offentlig hvorfor skal hun sendes hjem?.
Det jeg mener er alle dem som nasser på systemet for det er der mange som gør og alle de kriminelle som jeg også skrev oppe i det andet indlæg, det er dem som skal sendes retur hvorde kom fra.
tilføjet af

Hjemsendelse

Flygtningene skal selvfølgelig sendes hjem når der er ro i deres hjemland, alt andet er en hån mod det Danske folk
tilføjet af

Kommer an på...?

Jeg mener at de som udgangspunkt skal hjem. Selvom de måske kommer fra et fattigt land, med ikke alt for gode forhold, så bør de sendes tilbage, nogen skal jo være der for at ændre forholdene. Men hvad så med en familie, der har boet i landet i 15 år, har lært dansk i løbet af få måneder, har alle deres venner og deres arbejde i Danmark. Skal de også sendes hjem???
tilføjet af

det er nødvendigt

Det er nødvendigt at skære alle over en kam, ellers for vi dem aldrig hjem.
tilføjet af

Ja!

Det er helt klart at de skal.
tilføjet af

tjaaa...

Hvis de ønsker at blive statsborgere, og har færdigheder, såsom læger, som Danmark mangler, så kan de selvfølgelig blive. Samt hvis de har boet i Danmark et årti og har fået børn der taler dansk, og er opvokset i DK.
tilføjet af

aldrig i livet!

selvfølgelig skal de ikke sendes hjem. vi ejer jo for fanden ikke Danmark. alle skal kunne være her. der er plads til alle. racister er fandme nogen latterlige svin!
tilføjet af

Kun måske.

De folk som ikke prøver at komme ind i vores samfund men lukker sig ude, har ikke rigtig nogen grund til at være her. Hvis de vil snakke deres modersmål og kun det, ser jeg ingen grund til at de ikke skulle rejse hjem til deres hjemland, hvis der selvfølgelig ikke er krig! Selvfølgelig er det svært at tilpasse sig en helt ny og anderledes kultur, men det er ikke umuligt, det ved jeg af egen erfaring.
tilføjet af

dansk pige

min svoger er muslim og har gentagne gange truet med at myrde min søster hvis hun ikke konverterer
han tør dog ikke da de mor i danmark, men vi frygter det hele tiden
skal vi leve med den frygt altid ?
HJEM med ham og de andre
Tænk hvis vi ville bestemme i deres lande SÅ VAR VI DØDE
men bare man åbner munden så er man racist
Danmark skylder 700 milliarder iflg danmarks statistik
og vi har mange tusinde tørklæder og mustager som ALDRIG kommer til at arbejde men er passive pengeslugere resten af livet
OK ???
vi betaler og betaler
skide være med plejehjem s forringelser
nanna krog
tilføjet af

Til Johanne!

Du tar helt feil. Dere/ jer eier Danmark. Det er danskenes oppgave å danne ett Danmark som er best mulig å bo i for Dansker! Ikke for Tyrkere og Pakistanere!
Det er ikke bra om jeres iver etter å gjøre det bedre for muslimene, ender med at det forringer/ gjør dårligere livet for danskene.
Fprresten er der ikke plass til så mange mennesker i Danmark. Se på lille Danmark i forhold til India! Her er ikke plass til muslimene!
tilføjet af

Når skal danske piger lære?

Hvorfor finnes det så mange dumme piger i dette land der finner seg en ufordragelig muslim? Skal danske piger ikke lære? Finn dere/ jer en danske, de er mye bedre folk. Penere også!!!
tilføjet af

enig, men....

okay dem der laver noget ulovligt, ja de skal hjem, de burde vere glade for at de overhovedet kom vek fra krigen, Men vi danskere maa ogsaa huske at vi har mange kriminelle selv. og at de to grupper provokere hinanden, langt hend af vejen kommer danskerne bedst ud af situationen. Jeg syntes at flygtninge skal gore en stor indsats for at lere idet mindste dele af vores sprog. Men jeg ved ogsaa at de maa have meget sverdt ved det. jeg befinder mig selv i udlandet lige nu og har fundet ud ad hvor sverdt vores sprog er. Ikke at det ikke kan leres dog!
der er ogsaa mange danskere som nasser paa systemet! hvor skal vi sende dem hend? ikke at flygtningen ikke skal sendes hjem men alligevel.
jeg undre mig over hvornaar noget nogensinde bliver fair.
tilføjet af

anonymt

jeg synes ikke vi skal tag imod flytningen fordi vi kan ikke hjälpe dem her, det eneste sted vi kan hjälpe dem er i deres eget land, fordi vores kultur, vejret og skoler er meget forskelligt fra deres. men ellers skal de sendens hjem når der er fred.
tilføjet af

Danmark er lille

vi har ikke plads til at modtage indvandre uden at senden dem hjem, der er landen der er större. og det er nemmer at senden invandre til det närmeste land udefor krigs zonen, det billiger og men kan bedre hjälpe. vores kultur, skoler,politik og vejr er meget forskelligt fra deres, men jeg tror de har det for godt i DK. til at ville hjem igen.
tilføjet af

ja for deres egen skyld

selvom de har venner i danmark kan men altid komme ned og besöge dem, jeg har väret på studie ture hvor jeg har synes at det bedre at väre der end i dk men selvom jeg har fået venner har vi en ordning til at kunne se hianden bare ikke så tit
tilføjet af

Du kan ikke ändre folk

jeg kan forstille mig det er mig men alligevellet hvad kan vi tilbyde, ingen ting for jo flere der kommer til danmark jo mere natur må vi ödelägge vi er oppe på omkring 600000 indvandre registret hvad med de ikke registret? vi er tros alt kun et lille land med få muligheder.
tilføjet af

God opførelse

Jeg syntes at de skal have lov til at blive her. Så længe de ikke overtræder loven, og opfører sig ordentligt, kan jeg ikike se noget problem i af de bliver her. Har de boet her i fx. 40 år, så er de jo faldt til i landet og er lige så meget hjemme som alle os andre. Så jeg syntes det skal være op til flygtningene selv, om de vil blive eller tilbage til evt. familie.
tilføjet af

FANDEN NEJ!!!

hvorfor i alverden skulle de det. hvis det har det fint med at være her så bliver de her og såda er det bare. i er kun født her, men i bestemmer ikke en pind. det er så hensynsløst at tænke negativt og nedværdigende om flygtninge eller udlændninge i det hele taget. du ved slet ikke hvad du taler om når du skriver ja. ved du hva!!! vi flygtede også her til dk for 13 år siden. for to år siden tog jeg på ferie i ægypten i tre måneder. jeg tudede mig selv ihjel for at kunne tage tilbage til dk. for jeg savnede dk som var det mit eget land, og det er det!! du ved ikke hva du taler om, og tænk før du snakker. for det kan sårer mange, de kolde ord du kommer med!
jeg er selv palæstinenser. selvom hvis der kom fred i palæstina så vil jeg ikke tage derned igen. for intet vil blive det samme for en. om der er fred dernede eller ej. og når man har boede her i dk længe så kan Du ikke bare skrive >>ja bare send dem hjem igen<< for du ved ikke hvor ondt det gør, og hvor sorgene det er. det er som at blive taget væk fra sin familie.
TAK på forhånd, med de hjerte skærende ord!
tilføjet af

SMAG OG BEHAG TAK!!!!

hvor kan du dog fyre sådan noget pis af. du skule måske bare tage hjem til norge eller sverige, hvis det er sådan i tænker dernede. istedet for at prøve at føre fred mellem de to parter, så prøver bla nogle som dig at skabe splid. der findes nogle muslimer som er idioter, men glem ikke jeres egne fyre. de er ikke en skid bedre!! men det er ikke alle jeg bedømer som du gør. alle kan være nogle svin, det har ike noget med personligheden, hvad angår dine tanker til "os" udelændinge. sådan nogle som dig bedømmer fra lang sigt, og sådan nogle som dig når ikke langt. tro mig!! du bedømmer som du skriver ud fra at være muslim. og det fortæller bare hvem du er!!! at det er så synd for sys jeg. at du kan synke så lavt. måske skulle du starte med at lade være med ar bedømme folk. derfeter låne en bog om hvad islam egentlige er og handler om. tro mig islam er sådan en smuk religion. alt dette i ser om undertrykkelse af kvinder, er så strengt i koranen. i tror at når en muslim fejler, så står det i koranen at man godt må det!!! men nej, sådan er det ikke. det gør mig så ked af det at i tænker såda. kvinde skal ikke have tørklæde på medmindre hun selv har lyst. mange tvinger ders døtre til det, men de er så bange for dk. det er jo underligt at have så meget frihed når man aldrig har prøvet den ad. derfor er forældre ekstra varsomme. de er overbeskyttende. men tro mig, med tiden skal det nok gå. jege r så taknemmelig for at være i dk. for det er så smukt og dejligt samt fredeligt.jeg er palæstinenser, og kender til begge parteres tanker. og det er hårdt. for jege r muslim, men ved at jeg ike kan giftes med en udelændinge, men jeg kan heller ikke gifte mig md en dansker. for i kender ikke nok til vores tradition. men jeg er siker på at hvis i tør udfordre det lidt mere, så når i langt ind til os. jeg giver dig ret i at nogle udelændinge behandler deres danske kærester dårligt. men nu skal jeg gove dig et eksempel på at danskere også behandler os dårligt.
min vendinde løb hjemme fra sin familie pågrund af en dansk fyr. han lovede hende at de skulle være sammen altid. nu er han hende utro hver weekend. for han ved at hun ikke kan gå fra ham, for hvis hun gør det så har hun hele familien på nakken. hun hænger på ham resten af livet. denne historie får ikke mig til at bedømme alle danske fyre dårligt.
mange tak på forhånd
tilføjet af

ER SELV MUSLIM

MANGE TAK FOR DINE ORD. DET E SÅ HÅRDT AT VÆRE OS, MEN AT DE FINDES NOGLE MENNESKER SOM DIG GØR DET LIDT NEMMERE FOR OS TIL BLANDT ANDET AT INTEGRERE OS, I DEN NÆSTE GENERATION. JEG HAR SKREVET ET INDLÆG SOM HEDDER "SMAG OG BEHAG" OG "FANDEN NEJ", I DETTE INDLÆG. PRØV AT LÆSE DEM AD. DET VIL SÆTTE NOGLE TANKER I GANG
tilføjet af

SSSSHHHH

Vær venlig at tie stille... Mange af de indvandrere der kommer til 'kolde' DK. Kommer uden nogle sociale færdigheder. Og denne mangel på færdigheder udmunder ofte i at disse social belastede, er blot en tæge på statskassen. Det kan ikke være rigtigt at danskfødte danskere skal, via skattebilletten, betale for at uro-stiftere kan komme ud og se naturen... Disse snyltere skal sendes direkte hjem. Dette vil også have en kraftig præventiv virkining...
SELVFØLGELIG findes der indvandrere fra diverse lande, som forstår at opføre sig pænt. Og disse har jo intet at frygte, da de jo er flinke, rare mennesker.
Håber ikke dette virker stødende. Det er meget kort sat op, og jeg kan kun foreslå at man prøver at kigge lidt på hvor mange danske kroner der går til at rehabilitere indvandrere i Danmark..
tilføjet af

kantet!

det er godt nok en lille boks at blive puttet ned i. hvem skal saa bestemme om de passer til boksen?? hmmm . de skal bevise at de gider starte en uddanellse, lerer vores sprog og komme ud i samfundet, blandt mennesker, dem der der rotter sig sammen i billige boligkvartere og faar det hele til at ligne lort i lobet af en maanedes tid, tja, de ka' godt pakke kufferten. Men der er mange som gerne maa blive her og mange som uretferdigt bliver smidt ud af vores lille land, men hvad med andre synspunkter. som f.eks. at vi skal ha et stykke stof omkring hovedet hvis vi tar paa ferie dernede i en uge eller to.... det bryder jeg mig sku' heller ikke om, og det faar mig desverre til at lukke lidt af for dem. de maa gerne vere her, men de skal ikke komme veltene og tage alle vores skatte penge samt endre vores dejlige danske kultur!
tilføjet af

der er plads til muslimer! og andre, men

men de skal vise respekt og sette sig ind i et andet lands kultur og vere venlig. De er gester til at starte med og senere naar de har bevist at de virkeligt har lyst til at leve her paa ordentlige vilkaar (ikke at vi ikke selv laver lort, men alligevel, vi har ikek brug for mere), saa kan de faa lov til at bo her. De maa huske at de representere alle i deres eget land eller alle muslimer eller alle hvad de nu er! jeg er selv i udlandet og har veret det i et aar nu, jeg har lert at passe paa hvad jeg siger, for hvis jeg siger at bla! ja saa er deres neste sporgsmaall : gud er det virkeligt saan i dk?!! man infinder sig i flokken!
tilføjet af

Hvor har du ret!!!

det er saa rigtigt, har ogsaa selv provet det, paa flere maader. man maa aabne sig! og se paa tingen fra en anden vinkel. det er ikke altid forkert, men anderledes.
tilføjet af

Jov deeeettttt....

der er jo nogle af dem som har en skruge los, men ikke dem alle, det maaa vi huske.
Men ja de fedter for regeringen det er helt sikkert! de burde stoppes. Der er sku ting i vores eget samfund som der skal laves om paa for vi tar vare paa alle andre. hvis de skal vere her, saa giv dem idet mindste noget paknings arbejde, eller rensnings arbejde.. hvad det nu er, de kan samle playmobil eller noget andet.
tilføjet af

okay du har lidt ret

vi ser for godt ud!..,, nogle gange.
tilføjet af

Latterlige mennesker

At diskutere på en side som denne med et sprog som visse mennesker har brugt gør mig flov. Jeg er Dansker men vil helt sikkert ikke sættes i bås med nudetnok. Ligedan tænker jeg at en hel del flygtninge ikke vil sættes i bås med det mindretal af flygtninge som ikke leger efter reglerne.
Skal de hjem. Ja, hvis de vil. Vi har selv som land lavet de regler som flygtninge lever efter. Hvis vi gang på gang ser gennem fingre med dårlig opførsel er det et signal vi sender. Hvis folk en gang har fået lov at opføre sig på en måde vi finder forkert men ikke gør noget ved, har vi sendt et signal om at denne opførsel er ok. Action speaks louder than words! Danskere bruger konstant det argument: Hvis vi gjorde det hos dem.... Der er ingen tvivl om at de har gjort nogle ting klart som vi ikke har. Så lad os kigge på vores opførsel. Lad os sætte reglerne. I USA har de 3 strikes det er da naturligt at vi får noget ligende. Hvis du ikke er dansk statsborger og ikke opfører dig ordenligt er det ud efter 3. gang, også de lidt mindre ting. Er det gjort klart ved alle hvilke regler der er og så er det også nemmere at følge dem. Men for alle de (og jeg tror fast på at det er de fleste) som opfører sig ordenligt men gerne vil hjem skal vi hjælpe så meget som muligt.
tilføjet af

repræsentanter??

jeg ved ikke med dig, men jeg er bedøvende ligeglad med om min adfærd ikke er den samme som "etablerede" danskeres. Jeg tænker ikke på at jeg repræsenterer Danmark hvis jeg er ude at rejse. Jeg har ikke et politisk embede. Jeg handler ud fra min egen moral og samvittighed, ikke ud fra et eller andet løst defineret romantisk, ideal om mit lands kollektive egenskaber.
Og repræsenterer alle kristne, kristendommen? Hvis du tror på Gud og kommer til at køre en eller anden over i din bil, har du så kørt ham ned pga du er kristen, eller fordi du er en dårlig bilist?
Brug din logik
tilføjet af

Racist

Nu er det nok. Pia Kjærsgaard er en rigtig facist. hun sviner alle muslimerne i danmark til.
For mig at se er det kun en lille gruppe unge araber som laver ballade og udøver vold.
Den lille gruppe bør tvinges til at samle hundelorte op i fælledparken og i andre parker.
Derimod skal vi behandle alle de andre med anden etniskbaggrund pænt og ordenligt. De skal respekteres og have samme muligheder og pligter som alle andre.
Hvis vi ska ha et ordenligt samfund ville det være genialt at sende Pia kjærsgaard på genopdragelsesanstalt i mellemøsten hvor hun kan lære at opføre sig pænt overfor andre.
tilføjet af

Nej

Det mener jeg ikke at de skal for efter så mange år er de allerede intrigeret i det danske samfund, og vil være betydelig mere dansk end deres oprindelig herkomst.
tilføjet af

Europas selvmord!

Hvert 4. barn der fødes i europa i dag er muslim, om bare 20 år er det hvert 2. barn! Uanset hvad alle I humanistiske og naive og selvudslettende mennesker siger og skriver i forsvar for jeres eget mindreværdskompleks så ender det med matematisk sikkerhed med at hele Europa om ikke mange årtier har et overvældende flertal af muslimer. Og det er som bekendt flertallet der bestemmer hvordan samfundet skal indrettes, hvilke love der skal gælde osv...
I, eller jeres stakkels børn vågner en dag op til en frygtelig sandhed. Katastrofen er i fuld fart ved at udvikle sig lige for øjnene af jer!
tilføjet af

Europas selvmord

det er jo så sandt som det er sagt, Islam bør forbydes over hele Europa, ellers hejser de flaget en skønne dag når de er nok. Man burde også følge Frankrigs gode eksempel og forbyde tørklæder alle offentlige steder. lad os håbe at Pia Kærsgård bliver statsminister snart
tilføjet af

TIL NORDMANNEn

nu skal du høre ad. stop din racisme for dit eget helbteds skyld. det du skriver får meget vrede frem!!! for dig handler det kun om at være muslim. det står der i alle dine indlæg. Pas på lille ven!!! for det kan gå rigtig alt hvis du siger forkerte ting de forkerte steder. lige nu er jeg så pise hamrende vred på dig og din rasicme. hvis det er sådan man tænker i norge så smut hjem igem og forsvr dit land, istedet selv at blande dig i ting som ikke rager dig en pind! måske skulle du bare ud af dk. for der er ikke plads til typer som dig. istedet for at skabe fred mllem de to parter prøver sådan nogle typer som dig uden eftertanke at skabe stor splid. nemlig krig!! hvorfor krig når der findes fred!
jeg er taknemmelig for at ikke alle er som dig! at synke ned på dit niveau.. ja hvem gider det.
du aner intet om islam så måske skulle du bare tie stille om noget du ikke aner en pind om!!!
der er plads til alle som gider at være her og gøre en indsats!
mange tal på forhånd
og til joanne og nudetok... mange tak for jeres vel forstående indlæg. det sætter vi alle pris på, ekls. nordmannen!
tilføjet af

Klap lige hesten!!!

klap lige hesten du!
ja ja, I har ret i at der er fler og fler der bliver født muslim...er det så rigtig at forbyde det? er det ikke jer der siger: der skal være plads til alle?
Og derudovr...hvad sker der når man prøver at bekæmpe et stort antal stridheder? Vinder man? eller ender man ved at have mindre værdighed tilbage end man startede med at have?
Ja...den gode eksempel på at forbyde tørklæder...men hvad skete der? Gik det som smurt? Eller...?
Tænk dig om før du lukker noget så(noget der er for grimt at skrive!!!) ud!
tilføjet af

Skide ked af det!

Ved du egentlig at du ved at skrive sådan noget...gør et stort antal læser ked af det?
tilføjet af

dem der

ja dem der ikke kan opfører sig ordenligt.
vi sender dem i fængsel men hvad nytter det?
send dem hjem de kan jo ikke finde ud af at leve i danmark de tror stadigvæk de er i ders hjemland men vi har altså nogle regler her som de må overholde ellers er det altså hjem.
hvad hvis vi kommer til ders land så skal vi også overholde ders regler.
så hjem med dem der ikke kan finde ud af det.
tilføjet af

rigtigt..

Ja,sådan skal det være,det kan jo ikke være vores problem,hvis de ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt her i landet.
Det skulle lige være en dansker der skabte sig i et muslimsk land,så skulle i bare se løjer.......!!
tilføjet af

Muslimer

Muslimerne er en flok mindrebegavet individer der burde sendes hjem til dadelpalmerne aldeles omgående. deres kultur egner sig ikke til et demokratisk samfund som det danske. Muslimerne går ind for stening, og piskning, samt at loven er lig med Koranen. Fy for fanden da!
tilføjet af

hej Søren Søndergård

hils alle i enhedslisten
tilføjet af

Hvad kender du til det?

Muslimer er mindrebegavede skriver du.
Jeg kunne godt tænke mig at vide hvad du baserer denne udtalelse på? Hvor kan jeg finde videnskabelige beviser på denne påstand?
Muslimer går ind for stening og piskning - gør de det?
Jeg vil gerne ha' sat nogle navne på disse mennesker, hvem er det af muslimer du kender der går ind for det?
Hvad laver du egentlig i denne og lignede debatter?
Dine indlæg oser af ugennemtænkte og generallisernede påstande.
Kender du overhovedet nogle muslimer? Og med kender mener jeg nogle du snakker og diskuterer med.
Jeg mener ikke dem du ser på gaden eller som bor i opgangen ved siden af, nej jeg mener om du nogensinde har talt med en muslim og om du har gidet lytte til ham/hende?
Hvis ikke du har det, skulle du prøve. Så vil du finde ud af at de bestemt ikke er mindrebegavede og at det er de aller færreste der går ind for stening og piskning.
Kig dig omkring i samfundet og du vil se at vi i Danmark har en hel del muslimer der gør noget for dig og mig.
Hvordan tror du hospitalerne villle klare lægemanglen, hvis ikke det var for de mange muslimske læger der er ansat? - Og læge bliver man altså ikke hvis man er mindrebegavet!
Du er en ynkelig debattør som ikke har en skid at ha´sine argumenter i !
tilføjet af

muslimer

af ca. 170.000udlændinge er det % der vil indordne sig, det kan da godt være at de få kan klare at være læge, men at man skal have en tolk med for at forstå hvad de ævler om er en anden sag.
vedr. lov i et kommende multikultur samfund styret at islam vil kun gå ud over jer selv, for hvis i skal følge jeres middelagtige leveform vil jeres børn skulle stenes el . have 80 pisk med en stok når der er gruppevoldtægt, hånden skåret af når der er stjålet et får eller ......... sådan kan man blive ved!
tilføjet af

God debat

Der findes mange holdninger og meninger omkring hjemsendelse af flygtninge.
Jeg vil mene at de mennesker som gerne vil blive, er de mennesker som skal ha lov. Mon ikke det er dem som allerede har indrettet sig i vores samfund og lever fredeligt? Mon ikke det er de mennesker som yder en indsats og har fundet sig tilrette?
Der er megen snak omkring at de bare er her for pengene. De bliver fodret i hoved og røv, siges der, men jeg tror ærlig talt ikke på at det er en tilfredsstillende måde for noget menneske at leve på-kun at opholde sig i et land fordi man får penge for ikke at lave noget.
Måske disse mennesker oplever vores kultur som befriende, anderledes og spændende?
Det er blevet hverdag at de unge kvinder ikke finder sig i arrangerede ægteskaber-de vil stå på egne ben, og de er fandme dygtige og videbegærlige piger. Deres forældre ser glædeligt/håbløst til fra sidelinjen, for deres børns verden er nu komplet anderledes end deres egen, og det må for enhver være forståeligt at denne ændring tager tid at forstå og accepterer. Nøjagtigt som vi ikke rigtig forstår at danske kvinder konventerer til Islam.
En dag vil vi forstå og se at der er plads til os alle, uanset hudfarve og tro.
Mht. til de skamløse og intolerante kriminelle indvandre, så er historien en helt anden: UD af vores land...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.