7tilføjet af

Sjov viden :-)

Ifølge videnskabsfolk udvider månens bane sig en smule hvert år, så månen bevæger sig bort fra jorden. Afstanden den flytter sig er minimal, men dog målelig (omkring 3,6 millimeter om året). Hvis man efterprøver regnestykket, så var månens bane for 85 millioner år siden ca. 4 meter over jordens overflade. Dette forklarer udryddelsen af dinosaurerne (i hvert fald de højeste af dem…)
Hvis du råbte i 8 år, 7 måneder og6 dage, ville du have produceret nok lyd energi til, at opvarme en kop kaffe (spørgsmålet er om det kan svare sig).
Hvis du prutter konstant i 6 år og 9 måneder, har du produceret ok giftige luftarter til, at lave en atombombe (men ville du kunne holde dig selv ud?).
Mennesker og delfiner er de eneste to arter, der har sex for fornøjelsens skyld.
Den stærkeste muskel i kroppen er tungen.
Højrehåndede mennesker lever i gennemsnit 9 år længere end venstrehåndede mennesker gør.
Havkatten har over 27.000 smagsløg.
En loppe kan hoppe 150 gange dens egen længde. Det svarer til at et menneske kan hoppe en fodboldbanes længde.
En kakerlak kan leve 9 dage uden sit hoved, før den sulter ihjel (syret!).
Sommerfugle smager med deres fødder(fedt og jokke i en lort…).
Strudsens øje er større end dens hjerne (jeg kender nogen mennesker der har det på samme måde…).
Søstjerner har ingen hjerne(sådan nogen mennesker kender jeg også…).
Ved en bestemt insekt art (knælerne) kan manden ikke parre sig mens dens hoved sidder fast på kroppen. Hunnen indleder parringen ved, at rive hovedet af hannen (Skaat!!! Jeg er hjemme!!! Hvad i alverden…).
Når en gris får orgasme varer det i 30 minutter (i mit næste liv vil jeg være gris).
Nogle løver kan klare op til 50 samlejer om dagen (jeg vil stadig helst være gris -kvalitet frem for kvantitet!).
tilføjet af

Ja sjov viden

Tænkte sgu nok at jeg var delfin i mit tidligere liv ;D
Og den med at øjnene og strudsen har jeg erfaret ;D
Var i Odense zoo for nylig og så strudsene blive fodret, dyrepasseren som har taget sig af dem i mange år, bliver hver gang udsat for en hidsig han med udbredte "vinger" når han kommer med maden -
Mon det så er hjernen eller øjnene, der er grunden ?
Takker for et godt grin
guller
tilføjet af

sjov viden men

de passer ikke alle sammen,
hvis en loppe kan hoppe sin egen længde 150 gange, så skulle jeg kunne hoppe min længde 150 gange. jeg er 180 cm. 180 x 150 = 27000 det dividerer vi med 100 for at få det i meter = 270 meter. så vidt jeg er orienteret så er en fodbold bane ca 105 meter!?! så der skal ca 2,5 forbold baner til...
synes bare du skal tænke over tingene inden du skriver dem af. det gør dig klogere.
tilføjet af

Det er vist ikke helt rigtigt

Du skriver:
"Ifølge videnskabsfolk udvider månens bane sig en smule hvert år, så månen bevæger sig bort fra jorden. Afstanden den flytter sig er minimal, men dog målelig (omkring 3,6 millimeter om året). Hvis man efterprøver regnestykket, så var månens bane for 85 millioner år siden ca. 4 meter over jordens overflade."
Afstanden til månen er i dag ca. 375.000 km. Hvis månen flytter sig i f.h.t. Jorden med 3,6 milimeter om året, vil den på 85 mio. år have bevæget sig 306 mio. milimeter - svarende til 306.000 meter - svarende til 306 kilometer. Den vil, med andre ord, ikke engang have bevæget sig en tusindedel af den nuværende afstand mellem månen og jorden - så der er en faktuel fejl i den oplysning.
tilføjet af

Mere.............

Lige en lille tilføjelse til debatten om sjov (unyttig) viden.
Vidste I, at det er helt umuligt at slikke sig selv på albuen???
Prøv bare.........
tilføjet af

Tænk over det så!

Ja undskyld Kloge Åge, men hvis du ville kunne hoppe over 2,5 fodbolbane, så kan du vel også hoppe over 1 ???? Tænk over det!
Og så vil jeg da lige tilføje, at du er endnu et bevis på at man dårligt kan oprette en debat herinde uden straks og blive overaldet pga. forkerte stavelser og lign.
Synes det er lidt ærgeligt, man kan ikke engang skrive lidt god underholdning og give andre et godt grin, uden der er en eller anden der straks finder en fejl.......ÆRGELIGT!!!
tilføjet af

Jamen

...så lykkedes det mig da også og underholde dig lang tid nok til at du kunne lave dit lille regnestykke...
tilføjet af

Det er rigtigt

Og jeg kan vældig godt lide sådanne sjove oplysninger, men som den tal-nørd jeg er kan jeg ikke lade være med at efterprøve dem :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.