6tilføjet af

spiseforstyrrelse har overtaget mit liv

Hej, jeg har skrevet om mit problem med mad herinde før, jeg har en spiseforstyrrelse, og bliver konstant ved med at tabe mig, er ca. 168 og vejer under 45 kilo. er virkelig blevet besat af det, og min familie er ved at være ret bekymret for mig. jeg vil gerne kunne spise normalt, og nyde et måltid sammen med venner eller familie, men jeg får det så dårligt bagefter at jeg lader vær. de gør det virkelig svært for mig, og jeg ved jo godt de gør det fordi de holder af mig, men ville egentligt helst bare være alene. jeg har snakket med min læge om det mange gange, og hun vejer og måler mig en gang om ugen.. hver gang har jeg tabt mig lidt, selvom jeg drikker rigtigt meget inden og sådan. jeg er næsten lige slået op med min kæreste fordi han havde gang i en anden, hvilket jeg havde tilgivet ham for en gang før, men nu er det slut. mit arb kan jeg næsten ikke klare mere, selvom det kun er rengøring. har svært ved at mødes med venner, ved ikke rigtigt hvorfor, men aflyser altid i sidste sekund. vil gerne have noget hjælp men synes det er helt uoverskueligt at bede de mennesker jeg elsker om hjælp. føler ikke jeg fortjener det .. er bare en belastning for dem, de har gået igennem så meget de sidste fem år.-
tilføjet af

Livstruende tynd er du ikke

Der må være krudt nok i dig endnu til at bede om at komme i behandling. Det belaster systemet og ikke din familie fremtidigt, så hold op med at hænge her. Smut til lægen ingen.
tilføjet af

Du er det værd!

Jeg kan udemærket sætte mig ind i din situation!
Jeg har selv været der. Fra jeg var 15 til jeg var 25.
Det er en grusom sygdom for den fjerner ens personlighed og dem man holder af forstår ikke en, de siger bare: tag dig nu sammen og spis! Men det kan man bare ikke...
Jeg syntes det er flot du er kommet så langt, at du gerne vil kunne spise et måltid sammen med venner og familie.
At gå til vejning hos din læge er bare overhovedet ikke vejen frem, du skal ha støtte, vejledning og behandling fra folk der har forstand på anorexi. Og det er der heldigvis rigtig mange der har idag.
Du skal igen gå til din læge og sætte ham/hende ind i dine tanker og gøren og bede om en henvisning til en psykolog eller behandler inden for anorexi.
Dine venner og familie vil helt sikkert støtte dig. prøv at forklare dem hvor svært du har det med det her og sig at du ønsker behandling så du kan blive dig selv igen.
De elsker dig alle sammen rigtig højt og syntes helt sikkert du er det værd!
Jeg håber det her kan hjælpe dig og at du kommer i den rette behandling
Kærligst den ligesindede
tilføjet af

hej

du skal henvende dig her
www.spiseforstyrrelser.dk
og bede om hjælp. Her er både frivillige, som selv har stået en spiseforstyrrelse igennem, og professionelle. Du kan henvende dig anonymt og bede om en støtteperson, som kan hjælpe dig videre, eller komme med i støttegruppe. Du skal gøre det nu og ikke tage dig af folks dumme bemærkninger om, at du ikke er livstruende tynd. En spiseforstyrrelse er en alvorlig ting, og der skal gøres niget ved den, før den æder dit liv.
held og lykke[f]
tilføjet af

du er hvad

man kalder psykisk syg og bør få noget psykologi hjælp ,muligvis ender du på den lukkede.Hvis ikke du får hjælp,ender du med at ingen drenge gider have noget med dig at gøre(drenge bryder sig ikke om skeletter) du får alle mulige sygdomme og når du bliver 25,finder du ud af ,at du ikke kan få børn.Er det ,det værd? Ikke at forglemme,at dine forældre blir så kede af det,at din mor må spise nervetabletter og fordi din far ikke kan holde din mor ud,simpelthen finder en anden dame.
tilføjet af

hey ven;)

først vil jeg lige sige at der er visse bemærkninger herinde du lige skal tage med et gram salt:) spiseforstyrrelser kan være svære for folk at sætte sig ind i, hvis man ikke har personlige erfaringer med det.
så vil jeg rose dig for at skrive herinde. det er et skridt i den rigtige retning:) nemlig at ønske at få det bedre.
men...du er nød til at snakke med nogle professionelle folk inden for spiseforstyrrelser. du skal have noget hjælp og den er der for dig men du er nød til at bede om den men så vil du også få den og det vil du ikke fortryde:)
jeg vil anbefale dig at gå ind på spiseforstyrrelser.dk
der kan du sende en anonym mail til landsforeningen mod spiseforstyrrelser.
der vil gå nogle dage før de svarer så ha tålmodighed:)
de er utrolig flinke og hjælpsomme. de vil kunne hjælpe dig videre. f.eks, støttegrupper og svare på spørgsmål, osv. din læge kan henvise dig til en psykolog og du vil kunne få tilskud til det.
det hele kan virke meget skræmmende men du vil finde ud af at du kan få en masse støtte og at du kan få det bedre:) det er ikke nemt man skal kæmpe sin kamp men det er uden tvivl det værd:) jeg ønsker ikke at sræmme dig men en spiseforstyrrelse har virkelig sine konsekvenser og det er ganske simpelthen ikke det værd. jeg kan forstå det også er begyndt at påvirke dine venskaber så jeg kunne forstille mig at du føler dig mere og mere ensom og alene. og det vil kun blive værre hvis du ikke gør noget ved problemet. det kan du ikke gøre alene så søg hjælp selvom det er skræmmende så er det intet i forhold til det der venter hvis spiseforstyrrelsen får lov til at blive værre.
jeg ønsker dig alt held og lykke go god bedring:)
tilføjet af

Jamen der er

allerede kommenteret,at den spiseforstyrrede læs : psykisk syge pige skal søge hjælp.Hvad var det du ikke forstod?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.