4tilføjet af

Shoppingtip til London

Skal til London om nogle dage, så jeg ville bare høre fra nogle erfarne rejsende til London, om hvad der kan betale sig at købe der som er billigt ift. det dyre Danmark. Jeg ved punden ikke er den billigste pt. men noget der er en del billigere alligevel..?
tilføjet af

god tur

Kursen på engelske pund er ca. 8,50 - dvs. et pund koster ca. 8,50 kr. Det er 0,50 billigere end da jeg var derovre for mindre end en måned siden!!
Tag en tur til Camden Market - det er et MUST. Utroligt mange boder og forretninger. Vi købte billige sportssko - de har selvfølgelig modeller som ikke kan fås i DK. Desuden fik jeg et par lækre All-Stars til ca. 450 kr - set herhjemme til 900 kr for en model, som næsten lignede.
Et andet tip - hvis du skal med tog fra lufthavnen og ind til London kan du købe billetterne hjemmefra. Vi fik 4 stk. for 2 stk.s pris. Og hvis du har en togbillet kan du gå på hjemmesiden 2for1 og printe rabatvouchers ud. Dem skal du vise ved indgangen til den seværdighed du vil besøge og det er ofte med 2 billetter for 1's pris- skal vises sammen med din togbillet. Vi sparede en del på den konto - eks. koster en tur i London Eye ca. 18 pund - ca. 150 kr og vi fik 2 for 1...
Rigtig god tur - you'll love it...
tilføjet af

Nå ikke - hvad mener du da £ står i?

Du kan vel egentlig se på varen om de er billige eller dyre eller hvad er det du skal have hjælp til?
tilføjet af

"en model som næsten lignede"

kære mor-64, opfordrer du ikke lidt til køb af kopivarer?? Enhver ved da at markeder flyder med den slags "ægte" Converse etc.
tilføjet af

nej da

- det er det ikke..
"min" model er med delvis læder hvorimod den model jeg har set i DK og Tyskland er fuld læder. De er ikke købt på en bod på markedet men i en af de mange butikker som man også finder i Camden..
Men man kan da sagtens også finde kopivarer - ure, solbriller osv. Men det skriger til himmelen, at det er kopivarer. Men godt set - så fik jeg lige lejlighed til at udtrykke mig bedre..😉
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.