7tilføjet af

SF er det nye sort

Sidder her på landsmøde og hygger, og glæder mig samtidig over at høre spændende og ikke mindst anstændige og humane fremtidsvisioner fra mine meddelegerede . . Det bliver rart snart at komme i arbejdstøjet når Løkke har ryddet kontorene . . Ha' en skøn dag, og glæd jer til at opleve Danmark som vi alle ved det bør være.
tilføjet af

Gud forbyde at

Villy Vendekåbe nogensinde får mere indflydelse, end han allerede har!
Alt kommer jo an på øjnene der ser 😉
Hav et godt landsmøde - så længe I er samlet ét sted, kan I vel ikke gøre så meget skade så længe 😃
Jeg ser frem til god debat med dig.
tilføjet af

ja glæd jer

bare ikke de unge bolig ejer for det hra altid været sf ide at beskatte boligejerne
tilføjet af

Det er dømt

til at gå galt, S og SF kender kun 1 vej. Højere skatter og afgifter og så går boligejerne heller ikke forbi, bare vent og se.Arbejdspladserne ryger til udlandet.😕
tilføjet af

skattelettelser til de fattige?

Du må have sovet.
Den siddende regering har med god hjælp fra DF støttet de mest velbjergede og bedst stillede i dette land med skattelettelser i hidtil uset omfang.
VKO har ikke helt forstået, at der er noget, der hedder en atatshusholdning, der skal kunne klare at føre DK igennem krisetider. Vi lægger også penge til side i vores private husholdninger for at have til dårlige tider. En omsiggribende grådighed har ført dette land ud over en økonomisk forsvarlig grænse, især en grådighed (Roskilde Bank) inden for bankverdenen med uigennemsigtige aktieoptioner, store ufinancierede skattelettelser og for den almindelige dansker svært gennemskuelige fradragsregler mht. pensionsordninger mv.
Pengene er fosset ud af statskassen og amter(før 1.1.2007)- og nu regioner og kommuner må holde for, for at de rigeste kunne få yderligere 40.000 kr. i skattelettelse pr. MÅNED. og med nulvækst ved vi godt,hvad det kommer til at betyde, blot fordi nogle skulle have mere i nettoløn.
I øvrigt har pensionerne for folkepensionister, statspensionister og efterlønnere aldrig tabt så meget i KØBEKRAFT som under denne regering.
Hvis S of SF kommer til, kommer det til at gøre ondt på nogle. Der skal jo være nogle, der skal tilbagebetale! Under debatten omkring ekstra beskatning af pensionsudbetalinger over på 350.000 kr. pr. år, var der enkelte fra Venstres folketingsgruppe, der syntes at det var urimeligt, at de som kompensation for at mellemskatten er blevet fjernet, skulle betale 21.000 kr ekstra i skat om året. Hvad er det dog for nogle mennesker?. Et flertal af danskerne (54% i flg. Danmarks Statistik)tjener under 200.000 kr om året. De har ingen mulighed for at protestere mod det vanvid, der foregår i øjeblikket.
Det er helt UFATTELIGT, at en regering med så mange økonomer kan regne så galt.
Hvad er det for arbejdspladser, der ryger til udlandet??
Selskaber, der ikke betaler skat i DK, skal have sat stolen for døren, så også de kan bidrage til samfundshusholdningen. Jeg tror på, at S og SF ønsker at beskatte selskaber som Q8, KRAFT m.fl.der nyder godt at have arbejspladser i DK og selv løber med overskuddet.I mange år har den danske stat ikke set en krone fra disse firmaer.
Du forstår ikke helt, at når VKO har fjernet så mange penge fra skattegrundlaget, så skal pengene hentes ind igen, men jeg tror desværre denne regering har siddet en valgperiode for meget.
Jeg er sikker på, at S og SF kender flere veje ud af dette morads. Bl.a gennem en mere retfærdig fordelingspolitik. Hvad med en ordentlig skattelettelse til de fattigste, der gennem skattereformen er blevet snydt, så vandet driver af dem.Jeg mener Pia Kjærsgaard brugte udtrykket: socialt afbalanceret om denne reform, der er utilladeligt uartig over for store grupper af DK ´s befolkning. Hun skulle skamme sig.
Og for øvrigt:Boligejerne har vist fra 2003 til 2008 hjemtaget enorme gevinster på prisansættelsen, der efterfølgende så kunne belånes til en latterlig lav rente. Så får man jo gevinsten 2 gange.
Landet fungerede godt under Nyrup og Jelved. Erhvervslivet havde det klart bedre, end det har i dag.Og der blev tænkt i mennesker frem for systemer!
Lad os få skiftet de siddende fiaskoministre ud, før det er for sent.Flere af dem er blevet flyttet rundt fra ministerium til ministerium, fordi de ikke har slået til inden for det område, de skulle være ansvarlige over for.
Er Troels Lund Poulsen ikke et godt eksempel? Eller hvad med Lars Barfoed??
For slet ikke at tale om vores udenrigsminister!!
tilføjet af

Snøft

[:*(] Det er sku smukt mand. godt gået. SF. Forever !!
tilføjet af

det er

desvære så sandt så sandt🙁🙁😕[:*(]
tilføjet af

Tilslutter

mig de 2 andre kommentarer... Smukt skrevet!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.