4tilføjet af

kontakt

Hej.
Er lidt i tvivl, hvordan man kommer i kontakt med piger i byen. Det er tricky uden at virke desperat og anmasende. Nogen forslag?
tilføjet af

Altså -

det er klart federe at der kommer en fyr hen og snakker med en - evt gir en drink - i stedet for at der kommer en eller anden VILDT liderlig fyr hen og humper en op ad benet når man danser ! Du kan jo altid starte med at smile lidt til de søde tøser (eller hende du nu udser dig) ogaå se om hun kommer til dig .. Men personligt (og ved mange veninder) synes det er rigtog sødt,og et tegn på go stil (+ god selvtillid) at fyren kommer hen og snakker med en .. - vel og mærket uden at være pisse stiv så man ikke forstår halvdelen !
Held og lykke :O)
tilføjet af

ans:

Du mener altså at det ikke virker underligt at komme hen og evt. spørge "hvad laver du så?"?
Jeg ville føle at det var meget akavet.
tilføjet af

Måske

Du kunne f.eks. spørge "Hvor kommer du fra", "har du været her før" el. smide en bemærkning om "her er godt nok mange/ikke ret mange mennesker". Bare sådan lidt small talk. Du vil hurtigt kunne mærke om pigen er interesseret i at snakke eller ej. Og så kan du spørge hvad hun laver, hvor mange veninder de er afsted osv.
tilføjet af

Du ..

- behøver ikke ligefrem ikke ligefrem at sige 'hvad laver du så?' .. Du kan jo altid starte med 'hej' også evt uddybe med et 'hva hedder du?' osv .. Når du ikke kender hende må der da være nok at spørge om ?!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.