2tilføjet af

send dem hjem til forældrene

Forældre truer folkeskolelærer med tæsk.
Helt ærligt, hvad signal er det at vise sine børn? Skal børn i dag virkelig ikke lærer at opføre sig ordentlig og have respekt for de mennesker, der underviser dem? Jeg mener, at hvis ikke børn kan opføre sig ordentlig i skolen skal de sendes hjem og opdrages, så kan de komme igen når de har lært det.Lærerne burde have flere beføjelser at kunne bruge overfor uromagere og deres hjernedøde forældre. Og jo jeg har selv børn 3 stk på 22, 18 og 5 år og selv om vi ikke opdrager dem med tæsk, ja så har vi fået nogle skønne børn, der har lært at opføre sig pænt i skolen og at respektere andre mennesker. Se at lette jeres fede røve og opdrag jeres børn, det er ikke skolen og samfundets opgave, hvis i ikke magter dette, så lad være med at få flere børn
tilføjet af

Jeg arbejder i en skole og bliver jævnligt truet

Hej,
Jeg arbejder selv i en folkeskole med mange socialt belastede børn og bliver jævnligt truet med tæsk eller søgt overfaldet.
Dit forslag med at sende dem hjem holder ikke. Hvorfor skulle det hjælpe at sende urolige børn hjem til et hjem som er endnu mere uroligt end skolen? Det er jo der de har lært at opføre sig ad helvede til. Desuden så bruger man det trick allerede i det omfang man mener ungerne har godt af 'karantæne' og opdragelse i hjemmet.
Jeg har ingen forslag til, hvad man kan gøre andet end at forsøge at opdrage ungerne i skolen, når nu deres forældre ikke magter opgaven. Hertil må der støttes i hjemmet, men det er tit som at slå i en dyne.
tilføjet af

udlændeinge og børn

100% rigtigt!
Jeg er selv en udlændinge, men jeg er meget vred over for nogle af dem. Det er fordi, de kan ikke opdrege deres børn ordenlige, men de er hele tiden gravide som kanin.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.