4tilføjet af

jeg vil have ham tilbage

MIn kæreste og jeg havde været været sammen i 1 1/2 år... Det er ikke gået så godt her på det sidste og vi slog så mere eller mindre op... 3 dage efter kyssede jeg med en anden lige foran snuden på ham... Og jeg fortryder det så meget, for det havde jo hele tiden været meningen, at vi skulle være sammen igen. Vi elsker virkelig hinanden mere end ord kan beskrive, og vi har også været sammen her de sidste par dage, men han er så ked af det, og kan ikke glemme, hvad jeg har gjort.. jeg gjorde det ikke fordi jeg havde lyst, men fordi jeg virkelig var så fortvivlet over vores ulykkelige forhold! Tror i han nogensinde kan tilgive mig??? Jeg håber det virkelig, for han er den eneste for mig!
tilføjet af

gi ham tid

tag det helt med ro!
Det kan godt være det er svært her i starten, for nu er dine tanker sikkert at han aldrig kan tilgive dig for at du kyssede en anden. Men giv ham alt den tid han har brug for. For hvis I virkligt elsker hinanden så højt, som du jo siger I gør, så skal han nok komme til dig, når han er klar.
Held og lykke med det.. og pas godt på dig selv.
tilføjet af

gå tilbage

gå tilbage efter hånden. han glemmer.HVIS HAN ELSKER DIG
tilføjet af

fangsten af to som lavede en fejl!!..

kære fortabte uskyld!!.

jeg tror nu nok, jeg ville blive lidt gal i skralden ,hvis jeg så dig kysse, en anden fyr foran ham jeg elsker.
det er mere langt end hvad et side spor kan "rumme"her.syntes du ikke du lige gik lidt over stregen der?..
hvis i:!hvirkelig elsker hinanden ,som du absolut udgiver her i dit indlæg,hvorfor så såre ham så inderligt ,at han måske "holder op med at elske ,da det er en vigtig ting i livet for to mennesker som finder sammen??-
selvfølgelig er han da meget ked af det,end du sikkert tror.hvis nu det var ham selv som smadskede med en anden, foran dig som, elsker ham og vil have ham,tror du så ikke at det ville gøre meget "ondt"inde i hjertet!?..
1 1/2 år er alligevel meget for et yndigt par,må man sige det er.jeg syntes at du er lidt ond ved den fyr der.når du siger at i ikke har haft det godt her på det sidste,mener du så,at han selv har gjort noget lignende!?.så du behøver at straffe ham for det.
hvis der har været sex indblandet i det,ville jeg ikke vende tilbage.men kysseriet er måske straks være alligevel især når "fyren"skal se på.snak med ham om jeres fejl tagelser.i vil sikkert starte på en frisk af jeres samvær.-det kan osse være,at han vender dig ryggen for det du har gjort!.
-held og lykke med fangsten af hinanden!
kn.fra.livsformen:-)
tilføjet af

vis hvor meget du elsker ham

Jeg tror det eneste du kan gøre er at give ham tid til at komme sig over det, men aller vigtigst er at du viser ham hvor højt du elsker ham hele tiden og forsikre ham om at han er den eneste du vil være sammen med.
Håber virkelig at det løser sig for jer:)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.