6tilføjet af

SAXON

Husk metalkongerne Saxon i pumpehuset den 17/10.De er bare nummer 1 for mig.Check også lige deres nye cd Lionheart ud rent stål.O.B.
tilføjet af

Vildt....

At de lever endnu...spiller de stadig Princess og the Night og I'll do it all for U...det er LÆNGE siden kan du nok "høre" på mig. Men de var fede dengang...
tilføjet af

Rock

Når vi er i den dur, skal koncerten i KB Hallen med Motörhead og Sepultura ikke forglemmes.
tilføjet af

HÆHÆHÆ

Rock i synagogen dér! Motorhead..."The Chase is better than the catch"...it's alle comming back to me now...(ja, og det var så Celine Dion, og hender er jeg shu ikke så vild med ;o)
Fedt rocken lever!
tilføjet af

jaaa....-MEEEN

-meen meen meen det svedigeste er at de brasillianske jungle rockere spiller op til dansevenligt træskobal i den tungere ende af skalaen afterwards!! ;-D RIIIIIGHT
tilføjet af

jeg håber

-at gamle fordrukne lemmy stadig forstå at levere varen...g han går konsekvent ik på scenen uden først at have straffet sin lever med en flaske jack D.
tilføjet af

Det lyder absolut som noget...

man BURDE dyrke...men jeg kender ikke bemeldte brasillian hopsa-band. Og det er jo enormt dejligt, for så er det sgu da bare om at komme i gang med at finde noget med dem. Ikke så meget pjat dér...:o)
Jeg skal til tre andre koncerter i nærmeste fremtid, så jeg tror jeg hopper over denne her. Jeg ønsker dig rigtig, rigtig fed koncert, fyr den af...heeeeeelt af!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.