14tilføjet af

Savner godt råd: hvordan ses man med en x-kæreste??

jeg kom sammen med min x-kæreste i 2 år. Troede fuldt og fast på at han en dag skulle være faderen til mine børn, men nej!
En dag for snart et halvt år siden gav han mig besked om at han ikke følte vi havde en fremtid sammen og at vi aldrig ville kunne bo sammen...
DET ramte mig x-tremt hårdt (!!) vi havde det faktisk supergodt sammen og jeg har på intet tidspunkt "set det komme" med at han ikke følte som jeg! Mine tanker var fokuseret på tosomhed, familie og børn i fremtiden...og det vidste han godt. Han kunne bare ikke give mig svar på det, da jeg spurgte ham om vi skulle flytte sammen. Burde nok have hørt alarmklokkerne ringe på det tidspunkt...
Jeg reagerede ved at samle mine få ting hos ham og spurte ud af døren. Har kun set ham éen gang siden - det var da jeg sku aflevere nøglen!
jeg tænker ikke på ham mere - men jeg kan mærke at han også i den grad har knust mit hjerte - og at jeg skal have TID til at komme ovenpå igen. Har kun datet nogle få fyre, men føler ikke jeg kan involvere mig rigtigt endnu....
Jeg går nemlig og tænker på en ting: jeg sidder med en invitation til en fest, hvor vi begge er inviteret med til om en måneds tid. En fest som jeg meget gerne vil med til, men jeg ved at han har tilmeldt sig - og jeg ønsker IKKE at se ham. Jeg har simpelthen ikke lyst til at mærke følelserne vælde op i mig igen. Aner heller ikke hvordan jeg ville reagere ved sådan et møde...
Hvad gør alle andre par når man ses igen med x?? det gør ondt af h....til - men skal jeg bare springe ud i det?? eller ja, det ændrer sig jo nok hvis jeg en dag finder en ny kæreste. Så ved jeg at tankerne ikke fokuserer så meget på fortiden, men det er sgu svært lige nu synes jeg....
tilføjet af

Gør det!

Jeg synes du skal tage med til festen. Jeg tror du har brug for at tage tyren ved hornene og se ham. Men jeg tror ikke du har behov for at konfrontere ham eller på anden måde snakke med ham.
Men hvis han har brug for at snakke så er det efter min mening måske lidt unfair ikke at lade ham komme videre. Det er bl.a. i sådan en situation at du viser dig selv at du er kommet videre og er blevet et bedre menneske.
Tag med, men hold dig for dig selv. Lad ham komme til dig.
tilføjet af

Se fremad

Aldrig tilbage, det der ligger bag dig, det er det der modner dig, det er også det der kaldes erfaring, og i det her tilfælde, syntes jeg at du er på sin måde heldig, at han melder ud, her og nu, istedet for at du har fået et par unger, hus bil, osv.for så kunne du sidde der som enlig mor med reden fuld af unger, bundet på hænder og fødder.
Du skriver ikke noget om hvor gammel du er, men jeg har på fornemmelsen, at i begge er ret unge, og at det er derfor at han har sagt fra, og hvis det forholder sig sådan, at i er ret unge, så forstår jeg ham fuld ud, nyd ungdommen så længe man har den, lad være med at ha' så travlt med at få fyldt reden op, det giver bare bagslag.
Tag du bare med til den fest, og se om der skulle være noget du kan rende med der, der er jo ingen der siger at du absolut skal havne i kassen med et nyt offer, jeg skriver netop offer, for jeg har igen på fornemmeren, at de næste bekendskaber du hopper ud i, det vil kun være tilfældige bekendskaber, for du vil gøre som en ikke sulten kat der lige har fanget en mus.
Fat mod,og pas godt på dig selv, men se fremad..
Hej
tilføjet af

Enig.

Jeg synes du har fuldstændig ret. Se fremad!
Også i det med alderen, for jeg er heller ikke selv særlig gammel (24) og tænker lidt i samme stil, men er ved at bevæge mig væk fra det.
Hvis du (altså dig der startede med at skrive indlægget) vil snakke mere, så skriv din mail, så kan vi da skrive lidt
tilføjet af

tak for råd ;-)

det kan godt være at førstehåndsindtykket af mit indlæg viser at jeg må være ung, men jeg føler mig ikke helt sådan. Fylder 35 næste gang - så jeg føler lidt at tiden er ved at være til at få "reden fuld" med børn! har bare ikke været heldig at møde ham der vil være far til dem - desværre... har faktisk været ret uheldig i den grad at de sidste 2 kærester har droppet ud af forholdet på samme måde som jeg har beskrevet i første indlæg :-(
det hele handler om at tro på sig selv og ikke tro at det er mig det er galt med - men det er svært at fastholde den tro på sig selv når man er i min situation. Ønsker virkelig at jeg ku møde ham der bare havde de samme ønsker for fremtiden, og at jeg dermed ku lægge fortiden bag mig.
Overvejer at blive hjemme fra festen for jeg kan ikke holde ud af se x-kæresten igen. Det må vente til jeg finder ham den helt rigtige tror jeg ;o)
tilføjet af

Tag med til festen

Find en mand og tag ham med til festen, så din
eks. tror at du har fundet en ny mand. Han har
nemlig ikke fortjent bedre.
Hvis du bor i København, så kan du skrive
din email. Så vil jeg med glæde være din
fup kæreste. *S*
tilføjet af

tak ;-)

det var sødt af dig at tilbyde at være fupkæreste..haha
havde også tænkt på muligheden for at invitere en ven med, men der er ikke afsat flere pladser til festen (vi bliver i forvejen omkring 60!)
Kram,
nuser
tilføjet af

tag med for pokker

Hej
Jeg syntes bestemt at du skal tage med til festen. Det er måske der du finder ud af, hvad dine føelser i virkeligheden betyder. Jeg har selv været i samme situation og bestemte mig for at han ikke skulle styre mit liv.
det var en hammer go fest x-en sad foresten og kiggede på mig hele aften men jeg var sej og holdte mig i skindet.
I dag har jeg mand og barn og har det rigtig godt.
Gør ikke dit liv til et helvede se at komme vidre.
knus og kram kuller
tilføjet af

35 år

Ja så er du jo ikke nogen ungmø længere,har du tænkt på at du måske bliver tiltrukket af lidt for unge fyre, jeg vil nok mene at du burde finde dig en omkring de 40 år og en mand ( mand ) ikke en knægt, der ikke er vokset fra colaen og mobilen.
I kvinder har et stort minus, og det har i alle, ikke kun dig, men JER ALLE, i prøver altid på at lave os mænd om, så vi lige passer ind i jeres papkassesystem, det er måske der hunden ligger begravet.
GOD JAGT
Hej
tilføjet af

Hej JENS

Hej JENS
Det var da noget af en melding det var gode råd hun havde brug for ikke kretik.
Der må virkelig være nogen der har trådt på dig, jeg føler med dig jeg har selv prøvet det det er ikke rart. knus kuller
tilføjet af

jo tak!

det der papkassesystem du skriver om - det gælder ihvertfald også for mænds vedkommende - jeg tror nu ikke der er den store forskel! men vi kan vel hurtigt blive enige om at man bliver mere kræsen med alderen! det er derfor det kan være svært at få alle ønsker opfyldt hvis man vil have fat i drømmeprinsen - sgu! og jeg tror han findes derude et sted - jeg skal bare lede længe nok og ikke falde over flere skvadderhoveder ;-)
tilføjet af

Tag med til festen

Det kan være måden for dig at komme videre på, sommetider tænker man for meget over sin ex og fremkalder følelser som måske slet ikke er der når man så mødes.
Så tag med til festen og jeg håber at du få en rigtig sjov aften/nat.
tilføjet af

kærligheds sorg

kærligheds sorg er ikke en spøg for det er jo en proces du skal igennem. Det er vigtigt at du kommer ud og er sammen med alle der giver dig glæde og laver noget du kan lide, og tager til den fest. Det kan jo være at du ikke helt har de samme følser som du tror når du nu ser ham. nogle gange har vi en god fantasi og "glemmer" de fejl og mangler vi ikke fandt så tiltrækkene hos sin X. Du kan jo altid tage hjem fra festen hvis du ikke føler du kan holde ud at være i rum med ham.
Og tag ud og date og være god ved dig selv du skal ikke indlede et forhold før du er afklaret med dine følser for din X, det er ikke fair over for dig eller den nye fyr.
tilføjet af

JEG HAR BESLUTTET MIG....

Jeg tager med til festen og ser hvad der sker! ...det er svært for mig, men jeg ønsker ikke at have ondt i maven, sover dårligt og tænker hele tiden over det her, så NU skal det overståes så jeg kan komme videre i mit liv!
TAK for alle jeres gode råd og svar.
;-) nuser37
tilføjet af

Godt gået

Nuser37!...Jeg synes du har brugt debatten på en af de bedste måder, du har fået mange gode bidrag...og du har taget en beslutning! Jeg kan kun ønske dig alt muligt held og lykke...
Og hvis jeg lige må give et besyv med, så når du møder en person er det "nyt land". Du skal på opdagelsesrejse, du skal ikke tænke på om dine planer mon kan passe ind i "det der". Det kan man altid hitte ud af senere, men vær åben og nysgerrig...modtag, det andre sidder inde med. Hvis ikke det er en kæreste, så er det måske en anden relation...man bliver aldrig fattigere af at lære nye mennesker at kende på nye måder.
Og det løde måske nærmest formanende...det var ikke ment sådan, det er kun ment, som at jeg håber du får SÅ meget ud af at gøre, sådan som DU har besluttet. Det trænger du vist til :o)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.