5tilføjet af

Saturday Night Fever og JT

Ohhhh John Travolta...Jeg er vild med ham, men sgu ikke i forhold til den film som kommer på TV2 lige om lidt. Jeg kan slet ikke huske, om jeg har set den, men det vil jeg gøre nu...Min fornemmelse er, at det er en "anelse" anderledes rolle, end den han spiller i Pulp Fiction. Jeg synes han er en FED skuespiller, og selvom det var hans gennembrudsfilm, så er han, efter min mening fuldstændig malpalceret i en DANSE/DISCO-film ;o)
Ved ikke hvad I synes...Er der andre der deler min fascination af JT.'s særlige gemyt?
tilføjet af

Min første forelskelse ;o)

Ja det var han den kære John Travolta. Så ham første gang i Saturday Night Fever og faldt pladask for ham - var 13 år dengang (og det er vist ikke en børnefilm) nå men jeg var vild med ham i et par år, havde en scrapbog og tudede engang der stod i en avis at han skulle giftes med Liza Minelli ;o) Kan kun glæde mig over at det er gået så godt for ham frem til nu. Han er endnu mere dejlig i dag - synes jeg.
tilføjet af

hvis man er til mælkedrenge og brylcreme

Så er han selvskrevet. God fornøljese medsøstre.
tilføjet af

Forelsket!?!?! ;o)

Hehe...ja som 13-årig sker der et eller andet man nok har brug for at justere med tiden ;o) Selvom jeg nu GODT kan forstå, at man som 13-årig falder fuldstændig for det der intense blik...Det var RET fedt! Tror rigtigt mange teenagere forveksler fascination og dagdrømmeri med forelskelse. Håber du kom dig over din hjertesorg og fandt kærligheden siden ;o)
Jeg kender bare JT far en helt anden side, og det er mere den der fascinerer mig...når han spiller en halvskæv eksistens i en Quinten Tarantino film...så er han bare sej ;o)
Nu så jeg så den film...jeg HAR ikke set den før...Han var da en ok danser...Synes da nok, der er andre der danser bedre end ham, feks Patrick Swayze i Dirty Dancing.... Og selve filmen var da noget af en tyndbenet histori...men skidegodt spillet! Synes han er en bedre skuespiller end danser.
Iøvrigt vidte jeg ikke at JT har været (eller er) gift med Liza Minelli. Ved du om han har børn?
tilføjet af

Jeg synes du er lidt hård

Han er en fed skuespiller.
John Travolta's debutfilm og Grease blev jo som bekendt kæmpe hits. Så om man kan lide dem eller ej, havde han jo stor success. Tiden er måske løbet fra "Saturday Night Fever", men da den kom frem var det som bekendt stort.
tilføjet af

Hård!?!?!

He..It's for me to know, and for you to find out ;o)
Fordi det er en succes for nogen, behøver man jo ikke at være enig. Men Grease greb sgu også mig om anklerne, selvom jeg helt ærligt, ikke rigtig ved hvorfor....
Jeg kan konstatere i aften, at jeg faktisk aldrig før har set Saturday Night Fever...og jeg kan forsikre dig for, at grunden er musikken! Fuck det var stygt! Jeg får ONDT i maven på den forkerte måde når jeg hører disse mandlige fistelstemmer og noget syntetisk produceret trommemaskinemusik...Jeg BRYDER mig ikke om det...og det gjorde jeg sgu heller ikke dengang....havde fortængt det....
Discomusik forekommer mig overfladisk uden passion. Og det ER en smagssag...mange følte den store passion ved handjive og bumpdance...Det skal der selvfølgelig være plads til...
Jeg har altid været til musik, der gik DYBERE i følelsesregistret, både når det gælder de kærlige, men også de lidt mere rå mere beskidte følelser! "Born to be wild", "Highwell to hell" og sådan noget...og så NATURLIGVIS alt med Scorpions! ;o)...og "værre" endnu: Black Sabbath, Deep Purple, Led Zeppelin, Judas Priest og så fremdeles...
Det dansede man meget anderledes og MEGET vildere til og med meget større passion end i disco-dansen! Noget af musikken på diskotekerne stod sgu alligevel distancen...Boney M, Nazareth, Deep Purple, Judas Priest...Det var VIRKELIG fedt at gå på diskotek dengang...for jeg kunne sgu da godt nok danse røven af dem allesammen...hehe Det var SÅ fedt!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.