8tilføjet af

Satans planer er vi ikke uvidende om

"[Satans] planer er vi jo ikke uvidende om." — 2 Kor. 2:11.
Satans grundlæggende taktik afsløres i Bibelen. Djævelen rettede angreb mod den retfærdige mand Job i form af alvorlige økonomiske problemer, familiemedlemmers død, modstand fra familien, fysiske lidelser og falske venners ubegrundede kritik. Job blev deprimeret og følte at Gud havde forladt ham. (Job 10:1, 2) Selvom Satan måske ikke direkte forårsager disse problemer i dag, berøres mange kristne af sådanne trængsler, og det er Satan ikke sen til at udnytte. I denne endens tid har åndelige farer grebet voldsomt om sig. Vi lever i en verden hvor materiel stræben fortrænger åndelige mål. I medierne skildres fri sex som en kilde til glæde og ikke til sorg. Og de fleste er blevet „venner af sanselige nydelser snarere end venner af Gud“. (2 Tim. 3:1-5) Hvis vi vil bevare vores åndelige sundhed må vi tage afstand fra en sådan livsform.
Venlig hilsen, ftg.
tilføjet af

Satans grundlæggende taktik afsløres i Buddinge

tjek
tilføjet af

Satan-ånder-sindsyge Apopro

Hej Ftg.
Har du læst ekstra bladet idag om tønder sagen. Om de er misledt af satan og ånder, eller mental forstyrret ved jeg ikke. Det kan vel gå ud på et.
http://ekstrabladet.dk/112/article252120.ece
tilføjet af

Ja, altså, menneskesindet er forurenet.

Bibelen siger at Satan "vildleder hele den beboede jord;" (Åbenbaringen 12:9)
Det er det urene menneskesind der får mennesket til at handle forrykt.
tilføjet af

for ond til Helvede?

og jeg læste i Jyllands-Posten, at faderen fra Tønder-sagen nu står overfor at blive ekskluderet af den Satanistiske forening, hvor han er registreret medlem!?
Hele sagen er på alle måder SÅ ond og modbydelig, MEN her kan man da ikke lade være med at trække en smule på smilebåndet og sætte nogle lidt specielle tanker i gang! - Hvor er vi henne, hvis man kan være for slem til Satan? - Det må være den ultimative straf, at en satanist ikke er god nok til det dårlige selskab og udelukket fra Helvede:)
- Fra hvem skal den stakkels mand dog hente støtte? - Der er vist ikke andre end Jesus Kristus, der vil have ham nu!
tilføjet af

og hvem læser bibelen

..???
ingen.
tilføjet af

ja, og

skal vi lade satanister dræbe os?
tilføjet af

Grine eller græde

Hæhæ-
Han gik forkert i byen. Får næsten ondt af ham, sådan en galning. Håber han får den hjælp, han har brug for.
tilføjet af

Satan

Som i nok ved er satan jo en engel. Det mener vi både i kristendommen og i islam. Jeg ved ikke med de andre religioner. Men jeg kan tale for islam: Da Gud skabte Adam af jord(som der også står i Biblen"for af jord er du lavet og til jord skal du blive"), sagde Gud til englene at de skulle knæle, de gjorde de alle undtaget satan, da Gud spurgte ham hvorfor han ikke ville knæle sagde satan at Adam er lavet af jord, og jeg er lavet af ild, og ild er bedre end jord, så derfor knæler jeg ikke. Gud ville så sende ham til helvede, men satan sagde: Lad mig blive, så jeg kan hviske i menneskets ører(hviske dårlige ting der overbeviser mennesket til at gøre noget dårligt) Men gud sagde: Det for du lov til, men de der er mig troende kan du ikke røre.
Så verden havde sikkert været nemmere uden satan, Hilsen f.a.m muslim.
P.S jeg har læst meget i Biblen den hellige bog, og jeg har fundet mange gode ting, jeg har også opdaget at der ikke er meget forskel på Islam og kristendommen. Den største forskel er at i mener at Jesus(fred være med ham) er Guds søn, og så længere der står i Koranen den hellige bog at Gud ingen børn kan få/får, Og at han er ene og alene om alt, mener vi ikke det samme.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.