25tilføjet af

Sammen med en gift mand

Jeg har et "forhold" til en gift mand. Han har en lille dreng på et år og blev gift for 2 år siden. Vi er sammen når vi ses til fester og den slags, men har også været ude. Jeg har det egentligt fint med situationen. jeg har også noget kørende med andre. Jeg har bare lidt dårlig samvittighed. Bør jeg ha det? Eller er det ikke mit ansvar-
Det har stået på i halvanden år nu.
tilføjet af

Forkert

Jeg synes du skal ha' meget dårlig samvitighed, men på ingen måder lige så meget som den ubehagelige mand, der allerede efter et års ægteskab gør noget så dumt som at være sammen med en anden...! Sådan nogle som ham burde ikke ha lov til at gå frit omkring. Enten skal han få ordnet hvad der end er galt mellem ham og hans kone og droppe dig ellers skal han blive skilt og skåne sin stakkels kone for mere utroskab...
tilføjet af

Hvorfor

Jeg synes helt klart, at du har grund til at have MEGET dårlig samvittighed, for du skriver, at du også har noget kørende med andre! Hvor mange har du egentlig gang i, og ved de, at du bare "leger" med dem? Hvorfor ikke bare holde dig til en enkelt, og så tage en, som er ledig på markedet i stedet for at ødelægge en familie.?
Det er selvfølgelig ikke kun dit ansvar, det er I to om, men helt ærligt, så prøv at sætte dig i konens sted, hvordan ville du ha´ det, hvis du fandt ud af det? Du skal droppe ham hurtigst muligt, medmindre I har planer om, at det skal være Jer to fremover, hvilket jeg ikke tror, I har, siden du har noget kørende med andre.
tilføjet af

Må være en joke...

Hej Minna, jeg har på fornemmelsen at du køre en joke af på os allesammen....skabe lidt røre i andedammen.
Hvis du ikke selv er gift, ja, så er jeg ikke sikker på du burde ha' dårlig samvittighed....den gifte mand bør, syntes jeg, ha' dårlig samvittighed. Måske kunne en single mand som jeg komme på listen :O)....hvis du så til gengæld dropper den gifte mand....man må jo ofre sig ind imellem. :O)
tilføjet af

tænk over dit liv

Nu skal man jo altid passe på med at dømme andre, for man kan nogen gange selv komme ud i noget, som man egentligt ikke ønskede at komme ud i og det af mange grunde. Måske ved du slet ikke hvad du vil med dig liv - måske har du haft for mange negative oplevelser med mænd og ønsker nu at såre flest muligt, som mænd har såret dig. Jeg kender jo ikke baggrunden til at du gør som du gør, men et eller andet får dig til at gøre det. Det er jo ikke fair over for nogen at have flere forhold kørende, og det tror jeg også at du er klar over, for ellers ville du ikke tænke over at skulle have dårlig samvittighed. Jeg tror du skal stoppe op og tænke over dit liv og hvad du vil med det, for ellers vil du tabe en dag. Hvad angår den gifte mand, syntes jeg jo nok at der må være noget rablende galt, siden han efter et halvt års ægteskab er utro, men hans historie eller baggrund kender jeg jo heller ikke, men han skal da i hvert fald vælge om han vil sit ægteskab eller ej.
Antji
tilføjet af

undskyld til Minna og livsnyderen

Hej Minna
Jeg kom til at skrive mit svar under livsnyderen - undskyld
Antji
tilføjet af

en fejl

Hej Livsnyderen
Undskyld at jeg kom til at sætte mit svar under dit. Det var en fejl.
Godt at du nyder dit liv. Det kan være hårdt at blive skilt og komme videre med sit liv, men det lyder jo til at du har klaret det ganske glimrende.
Antji
tilføjet af

begyndervanskeligheder

Hej livsnyderen
jeg vil bare lige undskylde at jeg kom til at skrive under dit indlæg. Jeg har ikke prøvet det her før, så lidt begyndervanskeligheder :-)
Dejligt at høre at du nyder dit liv.
Antji
tilføjet af

No problem

Hej Antji,
alt forladt,he,he.....ja, jeg har været heldig at komme hurtigt igang med et nyt liv...men det kræver styrke. Den styrke tror jeg bl.a. jeg har fået, paradoksalt nok, ved at ha' oplevet så meget kærlighed i det meste af mit liv...osse sammen med min nu ex-hustru som jeg stadig taler med (og iøvrigt osse med hendes nye mand). Vi var enige om at gå hver vores vej...og har ikke brugt vores kræfter på at punke hinanden, men på at komme videre. Kærlighed skaber styrke, selvtillid og overskud. Et overskud som jeg en dag håber at kunne bruge på en anden kvinde når jeg støder på hende.....og det gør jeg. :o)
Ellers et sødt og meget forstående svar du gir' til Minna. Held & lykke osse til dig.
tilføjet af

arhhh

du er et svin der går rundt og smitter
ikke kun aids risik
men klamydia om 150.000 unge har NU
over 100.000 uden at vide at de smitter
alle de er sammen med
du er et svin
jørgen møller
finsensvej 23
2000 kbh F
tilføjet af

3 venner

VI er 3 venner der hermed ønsker at komme med på listen.
Enten hver for sig eller at du får 3 på een gang.
Vi er lækre og kan igen og igen og igen.
190cm 80 kg 23 år gift 24 cm
186cm 79 kg 27 år gift 16 cm
178cm 70 kg 22 år single 21 cm
hilsen
H + T + G
tilføjet af

Også her...

Hej!
Jeg har ikke lige fået læst alle svarene som folk allerede har skrevet, jeg vil bare sige, at jeg har været i samme situation. Jeg sås med en gift mand, som havde en søn på to. Det første års tid var det mest bare sex og søde ord (vi arbejdede sammen, så vi sås jo hele tiden), så udviklede det sig til at vi snakkede mere om følelser og fremtid, vi sås til andre ting osv. Ikke at vi ikke begge havde haft det fint med den måde det havde kørt på, men da han pludselig kom og spurte mig om jeg ikke synes han skulle gå fra sin kone, så vi kunne være rigtigt sammen satte det en masse tanker igang. Jeg afslog først, jeg sagde at jeg gerne ville være sammen med ham, men jeg ville ikke have at han skulle gå fra sin kone pga. mig, for tænkt hvis vores forhold nu ikke gik og han så stod helt alene. Vi fortsatte vores hemmelige forhold i nogle måneder før han selv forlod sin kone. Efter at alt var faldet en smule til ro begyndte vi at vise os offentligt som rigtige kærester. Han fik siden forældremyndigheden over sin søn, vi boede sammen og kom rigtigt sammen i omkring to år. Så flyttede jeg midlertidigt pga. mine studier og han blev pga. sin søn og hans arbejde. Det var også fint, vi skrev og ringede sammen, og det hele fungerede fint, til hans søn midt i maj havde fødselsdag, og jeg opfordrede dem til at holde den sammen med hans ekskone når jeg ikke kunne være der pga. eksamener. Det gjorde de og havde en alletiders weekend, åbenbart for god, for her aftalte de at de tre sammen skulle tage på sommerferie. Så sad jeg, som inderligt glædede mig til igen at være sammen med min forlovede og papsøn i hele sommeren tilbage med en lidt forladt og fortabt følelse, som gjorde at jeg efter modne overvejelser og lange samtaler med min forlovede, brød vores forhold og afsluttede det. Jeg elsker ham virkelig højt, og han elsker og savner også mig, men jeg er bange for at jeg brød ind i noget, som alligevel ikke var helt dødt, og nu har brugt efterhånden mange år på noget forkert.
JEG troede på lykken, og overhørte alle advarsler om at det ville være anderledes at bo og være sammen, og at han ville gøre det igen og forlade mig. Det nåede han ikke, for jeg forlod som sagt ham for halvanden uge siden, men det er den sværeste beslutning i mit liv. Om jeg har dårlig samvittighed, ja! Sammen med hundrede andre følelser som kører rundt i mit hoved har jeg vildt dårlig samvittighed. Igennem vores forhold har jeg skiftevis overbevist mig selv om at jeg ikke skulle have dårlig samvittighed og skiftevis haft så dårlig samvittighed overfor hans kone og hans søn at det er frygteligt...
Men held og lykke med din kærlighed, jeg vil nødig være pessimistisk, men jeg er bange for at jeg måske må sige "nyd det mens tid er".
Knus Fie
tilføjet af

tænk på barnet

Hej Minna
tænk nu på den 1 årige dreng...du vil ikke ødelægge hans liv og familien..vel???
tilføjet af

det er jo dit liv

Hei Minna
i princippet har du jo ingen forpligtigelser overfor den gifte mand, du behøver ikke være trofast overfor ham, han boller sikkert også konen med jævne mellemrum så på det punkt er du ok...MEN jeg synes du bør tænke over hvad du indirekte er medvirkende til i deres ægteskab. hvis han ikke har planer om at forlade konen til din fordel synes jeg ikke det er iorden at forsætte forholdet med ham, dels fordi du på den måde "lovliggøre" utroskab, prøv at sætte dig i konens sted, hvordan ville du have det hvis du fandt ud af din mand havde haft et fohold til den samme kvinde i 1½ år, og allerede som stadig forholdsvis nygifte?? ikke særlig godt tror jeg...
du har som jeg skrev før i princippet ikke gjort noget forkert, men det er moralsk forkert, og bør ikke foregå. jeg kan tildels forstå det hvis det drejer sig om et forhold der er kørt af sporet og derfor er under opløsning og man forelsker sig i hinanden. men utroskab som en livsstil og som en del af ægteskabet må bare ikke ske.... hav dog lidt etik og dannelse og se ud over dit eget fysiske behov...
held og lykke
Mille
tilføjet af

Tak

Tak for din forståelse :-)
Det lyder jo som en perfekt skilsmisse. Jeg troede ikke de fandtes. Min er i hvert fald et helvede at komme igennem.
Jeg er også overbevist om at du en dag vil møde kvinden i dit liv.
Knus Antji
tilføjet af

Måske for meget sagt :o)

Hej Antjii,
perfekt er måske for meget sagt...men alligevel. :O)
Hvis du evt. har lyst til at få et par råd er du velkommen til at sende mig en mail....min mail kan du vist finde her i brevet.
Mange hilsener
tilføjet af

Go Girl...

Hej...
Som jeg kan læse har du udelukkende fået negativ respons på dit indlæg, nogen af dem er direkte lede og nedværdigene.
jeg har selv stadig et forhold til en gift mand vi har været sammen i 3 til 4 år nu.
jeg kan godt huske den føelse du nu sidder med, du kan ikke rigtig finde ud af om det er rigtigt eller forkært.
Beslutningen er helt din egen men jeg vil gerne prøve at komme med nogen gode råd som måske kan hjælpe dig lidt på vej.
Det er vigtigt du gør op med dig selv vad du har lyst til, for vis du leder efter et fast forhold så dur det ikke de forlader aldrig!!!! deres kone.
Det er dig der skal bestemme, når man har et "forhold" til en gift mand er det som regel på deres premiser, jeg kan der og der osv. manden laver aftalen for det er ham som er gift. det er forkert det for en til at føle sig som en -Ring efter et knald- og sådan skal det ikke være det er på lige fod i leger, du skal også sige nej og du må aldrig udskyde eller aflyse andre aftaler for ham.
Husk altid at jeres "forhold" aldrig kan blive til noget derfor skal i ikke gå og små date, det er der der er storst changce for at blive opdaget, og vis det bliver opdaget kan det blive rigtig ubehageligt for jer begge.
Man skal have det godt og nogen mennesker gider ikke et parforhold, de vil bare have det sjovt, det gælder både i referance til manden med konen og de andre. og så er sex meget bedre med en som ikke er en partner!!!!
Derfor må min mening til dig være at du abselut ikke skal have dårlig samvitighed over for nogen af mændene, de ved alle hvad de er gået ind til og det samme gør du...
Så længe man kan stå op om morgenen og se sig selv i spejlet, så har man lov til og have lige så meget sjov som man har lyst til.
Der er ingen regler som siger at sex kun er for par.
Håber du finder vejen
Mille
PS. husk beskyttelse, det gør det hele meget nemmere.
tilføjet af

Hvad vil du med dit liv

Har du overvejet, hvad du vil, hvis manden går fra kone og barn? Vil du så giftes med ham, og vil du kunne leve med, at han måske har andre end dig? Vil du selv give slip på dine udenoms forbindelser? Drop den gifte, du vil jo ikke have ham, vel? Dyrk dine andre bekendtskaber. Smutter en fra dig, kan du jo altid suplere op, men gør det med en der er ledig på markedet, der er jo ingen grund til at gøre flere ulykkelige, og da slet ikke børn, vel?
Tænk dig godt om!
Hilsen Liwu
tilføjet af

hmmm

Det er korrekt at sex ikke kun er for par, men helt ærligt, manden danner jo allerede par med en anden, som garanteret ikke er vidende om hans ekstra forhold!! Så der er I allerede ude i en gråzone....
Selvfølgelig kan man dyrke sex som man har lyst, men jeg mener altså man har en moralsk forpligtelse overfor andre menneskers følelser og ikke kun sine egen narcissistiske behov!!
Der er også en anden ting der undre mig; hvis "man" kommer til at føle sig som en Ring-efter-et-knald hvorfor så forsætte? Hvorfor leve et skjult liv hvor man ikke kan gå ud sammen og nyde andet af hinanden end det seksuelle i det skjulte...min mening er at alt som ikke kan tåle dagens lys er fordækt og bør for en hver pris undgås.
men i virkeligheden handler det vel for jer som for de gifte mænd om at have et forhold hvor i ikke behøver at indvolvere jer følelsesmæssigt i et andet menneske, I slipper for den besværlige dagligdag og de problemer der følger med et forhold, der er kun et ord for den måde at leve livet; virkelighedsflugt....

Hvis i vælger at leve et løst forhold på de præmisser så gør det dog i det mindste på en måde så det ikke gå ud over en anden kvinde, lad hende få de samme spilleregler som i har....
Tænk at tro at man kun kan have sjov sex udenfor et parforhold..... det er jo helt forrykt
tilføjet af

Læs

Hej
jeg tror ikke du helt har læst mit inslag.
Jeg er ikke intresseret i at få et parforhold med fyren,
og jeg ved godt han ikke går fra sin kone ( han har ingen børn)
Prøv at læse det igen.
Hilsen
Mille
tilføjet af

*GG*

Hej mille33
Først vil jeg gerne tage afstand fra din påstand om at jeg skulle have narcissistisk behov til at ødelægge andre folks parforhold, sådan forholder det sig ikke jeg har kun et bekendt skab med en gift mand. og i det tilfælde var det ham der kom til mig og ikke omvendt, der ud over så er det min holdning at hvad han gør ved sin kone er hans problem, jeg er ikke gift og vis ikke han var sammen med mig havde han nok fundet en anden.
Virkelighedsflugt det ville jeg ikke sige, ja det er korekt at jeg ikke gider et parforhold med småskænderier og hans sure underbukser, det er et valg som jeg har taget for længe siden. jeg har været i en del parforhold og mange af dem var rigtig gode og dejlige, men det er ikke noget for mig. Jeg gider ikke bruge mit liv på en mand det er det simpelt hen for kort til.
Sex i det skjulte, er for os en leg på lige fod med at et par prøver nye stillinger og steder.
Sex er forskeligt fra person til person og personligt har jeg ikke fået bedre sex end jeg gør lige nu.
Men vis du er glad for sexen i dit parforhold så er det jo rigtig godt.
Jeg kan nu godt lide noget forandring en gang imellem.
Mille
tilføjet af

Til Mille

Hej Mille!
Du svarede mig personligt, det er også helt i orden, men det jeg skrev her, var ikke møntet på dig, men til den der startede tråden. Det må da være logisk, at det er den der stareter tråden, der skal have svar.
Og jo, jeg kunne godt læse, hvad du havde skrevet.
Håber anonym, finder en løsning på det hele, som er god for hende uden de store problemer.
Hilsen Liwu, der gerne modtager mail, og også vil besvare dem.
tilføjet af

enige bliver vi aldrig

hej mille
Jeg synes stadig det er moralsk forkert, men sådan livet vist, der er ingen mennesker der er ens, jeg skal nok ikke kunne forstå dine bevæggrunde og du ikke mine, og det er i virkelighed også ok, så længe det ikke er min mand du har gang i, kan du jo gøre hvad du vil....
mille33
tilføjet af

Hvad er så fedt ved gifte mænd?

Ja, jeg spørger bare!
Aldrig har der været så mange singler som idag, og aldrig har mænd gjort så meget udseendemæssigt ud af sig selv som i dag, så vi er jo et hav af lækre singlemænd!
Så hvorfor vælge de gifte mænd, piger? det gør jo kun det hele mere besværligt for jer selv: det skal foregå ultra diskret, han har ikke tid, osv.
Hvad er det lige ved en mand med en ring på ringfingeren? Altså lige udover ringen? Ja, jeg spørger bare...
tilføjet af

hvofor og hvornår?

men er du single eller luder? fordi hvis du er en af de to muligheder, hvorfor skulle du har dålig samvitighed?
og hvornår har du set af kvinderne har broderskab over en anden kvinde (altså i har samme genre)? Giv mændene hvad de har altid kræv: sex uden ansvarlighed!! Hvorfor skulle være anderledes..sådan har altid være, fordi jeg formoder at han har det skide godt med situationen. Hvorfor tror du at mændene styrer alle brancher i verden? tænk med hjernen ikke med din klito eller med hjertet
tilføjet af

Ansvaret ...

.... er da helt klart også dit !!!
Du er med til at "ødelægge" et forhold, hvor der er små børn med ....... har du ikke dårlig samvittighed ??
Hvordan tror du selv at du ville ha´ det som mor til 2 små børn,- og måske en dag finde ud af hvad der er foregået bag din ryg ??
Tror du at du ville se med milde øjne på elskerinden ??
Brug hovedet istedet for underlivet - hvis du har andet kørende,- så er det vel ikke så svært !!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.