2tilføjet af

Salgsassistent --> hvad kan man blive derefter?

Hej! Jeg er en pige på 22 som vil have en læreplads... MEN det er jo svært at beslutte, hvilken slags læreplads det skal være... Jeg overvejer lidt salgsassistent - ex. mode, men arbejdstiderne+lønnen hænger ikke rigtigt sammen hér, synes jeg.
MEN, MEN, MEN jeg ville ikke have noget imod at tage de 2 år i butik, hvis jeg vidste, at jeg derefter havde andre muligheder indenfor samme "genre" bare med andre arbejdstider...
Så mit spørgsmål er: Er der nogle, der ved/har nogle forslag til,hvad man kan videreuddanne til/arbejde sig op til efter salgsassistentuddannelsen?
tilføjet af

endnu et sp :-)

Hej lise!!!!
Jeg er en fyr på 22 som har taget en sådan uddanelse, og jeg står så den situation at jeg vil videre nu. men aner ikke som hvad, og hvilket muligheder der er!!!
dette er faktisk ikke meget hjælp til dig! men vil bare høre om du har fundet en løsning, eller link eller et eller andet??? :-)
Du kan maile mig på ostetheo@hotmail.com
PFH Tak
hilsen Allan
tilføjet af

Du kan blive hvad du vil.

Jeg har også taget salgsass. uddanelsen.
Man kan blive sælger, merchandiser, juniorkonsulent og meget mere. Der er mange muligheder. Håber dette kan åbne nogle døre for jer, det har åbnet nogle for mig.
Hilsen
Trille
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.