2tilføjet af

Søger lidt hjælp hos kemera eksperter

Hej derude.
Min kæreste fylder snart 30 år og jeg ville jo så gerne give ham det som han ønsker sig allermest - nemlig et godt kamera!
Da jeg ikke selv har meget forstand på kameraer, håber jeg at nogen derude måske kan hjælpe mig lidt på vej ?
Jeg har allerede søgt lidt på internettet og har fået den opfattelse af, at mange helst vil anbefale Nikon eller Canon.
Kameraet skal kunne tage gode billeder af stort set alt. Vi har nu et Olympus kamera, (kan ikke huske hvad det mere hedder) som bruges meget flittigt når vi rejser til fx. Grækenland. Og der bliver taget billeder af alt dernede - både dyr, planter solnedgang.... alt naturen gennerelt. Men det skal også kunne tage gode portræt billeder. (ikke ment som noget fotomodel-sjov)
Prisen havde jeg forestillet mig må ligge omkring de 5000,-

Håber nogen kan hjælpe mig. 🙂
tilføjet af

Canon eller Nikon...

Om det skal være Canon eller Nikon kommer vist an på hvilken religion du tilhører 😉
Slev har jeg et Canon Eos 1000D som er et godt begynderkamera i den billigere ende - du kan evt suplere med en zoom linse fra Tamron - så er du tæt på de 5000 kr.🙂
tilføjet af

Der er flere typer

Der er den professionelle ,,, semiprofessionelle og så er der dum blondine modeller som alle kan bruge da de er fuldautomatiske, man skal bare sigte og trykke....medmindre de retter linsen mod sig selv 😉😃
- men som det kloge hoved her oppe over der har svaret dig, er Canon og Nikon nok et´ af de bedre du kan få fat i... Ja, jeg sværger godtnok til Sony, de har aldrig skuffet mig, hverken med deres video eller stillfoto..og også pga. deres Carl Zeiss tessar linser..Som er uovertrufne..
- Det gør nemlig ikke så meget at der ikke er så mange megapixel hvis man har en rigtig god linse,,😮🙂..Mange tror fejlagtigt at bare man har masser af pixel så får man qualitetsbilleder..Nixen bixen min ven..
Men jeg vil nok sige at Sony giver mest for pengene også qualitetsmæssigt..
- Held og lykke med købet hvad det så bliver.. 😉 Mvh. TS.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.