10tilføjet af

Søger Arbejde.

Hejsa.
Jeg er en frisk pige på 14, jeg kommer fra nordsjælland,Melby. Jeg søge et fritids arbejde, det behøver ikke at være noget specielt arbejde, jeg kan både passe børn, gøre rent, slå græs, osv. Jeg kan arbedje alle dage undagen tirsdag, da jeg træner børn i selvforsvar der. Jeg håber at i vil svare. min mail er majaff@sol.dk
tilføjet af

pas på med det

vi har også søgt job på nettet men har begge oplevet at blive voldtaget og misbrugt af lede mænd der fyldte os med løgn og vi fik aldrig en krone
pas på alle løgne og selvom det lyder godt så er det LØGN - de vil alle ha sex
man skal ikke ssøge job på denne måde
men sætte opslag i supermarkeder og på bibliotekets opslagstavler
tilføjet af

nemlig !

det er helt rigtigt. mænd tænker kun på sex. sex, sex og kun sex.
mænd ansætter kun kvinder og unge piger for at få sex. mænd kan aldrig få sex nok. mænd har ikke andet i hovedet end sex. mænd laver ikke andet end at tænke på sex.
mænd er bare dybt perverse. mænd kan ikke se en ung pige uden at forsøge at få sex med hende.
vi piger kan aldrig tage pænt tøj på uden at alle mænd bliver brunstige og liderlige og endnu mere perverse.
det er sørgeligt med alle de mænd. kun sex, sex og sex tænker de på. vi piger er bare helt anderledes. vi kan sagtens passe et job uden at tænke på sex. men hvad nytter det når chefen er en mand og alle mænd er perverse grise. det er ækelt og modbydeligt. føj for en gang sexgale orner. føj!
tilføjet af

Og kvinder generaliserer?

"Mænd" omfatter altså os alle? MÅ JEG LIGE VÆRE FRI!! At du måske ikke får al den sex du gerne ville have er én ting, men at vende det mod OS alle går ud over smagsgrænsen.
Til dig der søger arbejde. Jeg ville bestemt også fraråde dig at søge det på nettet, og endnu mere i et sådant forum som dette. Der ER mænd derude som ikke skyer nogen grænser når det handler om sex!!
tilføjet af

230.000 søger job!

meld dig i køen!
tilføjet af

fixeret eller ikke?

Håber at du dame, som har haft så meget uheld med mänd kommer til at möde så mange gode og söde og rare mänd, at hun får en ide om hvordan hun skal vide hvem som er rar. For jeg er sikker på at vo er en hel del trods alt. Pigen som söger arbejde bör få hjölp med at välge dette af sin rare far eller mor. Lykke til - hej
tilføjet af

JAMEN PIGER DOG ?

Vi mænd er ikke alle sådan noget der løber rundt og voldtager.
De fleste af os er ok gutter.
tilføjet af

Tag det roligt

Jeg synes nu nok, der er et par stykker herinde, som bør tage den lidt med ro. Der er jo ikke nogen grund til at skræmme livet af pigen.
Selvfølgelig skal hun have hovedet med(som altid), når hun bruger internettet til at skabe kontakt til andre mennesker. Når hun ikke er ældre, bør hun også tage sine forældre med på råd, men at gå så vidt at fortælle hende, at hun vil blive voldtaget osv., det er efter min mening at gå for vidt. Det er skræmmekampagner nok i forvejen. Og hvad nu hvis disse meget hårde ord forhindrede pigen i at få nogle gode oplevelser?
Nej vær forsigtig og tag dine forældre med på råd, hvis der er nogen, der henvender sig, og lad dem for eksempel tale med ham/hende.
tilføjet af

slap dog af

prøv lige og stop op en gang kvinder...
der er så meget snak om at kvinderne føler sig undertrykte for tiden....
lige nu føler jeg mig sku undertrykt når jeg læste f.eks Gertruds inlæg...
slap dog af, jeg er da ked af hvis du har dårlige erfaringer med mænd men lad da være med at kategorisere os alle sammen som sex galninge der ikke tænker på andet end at voldtage små piger...
bare min mening.
tilføjet af

Forkert: over 400.000

søger job. Det der officielle tal er ikke noget værd. Det er en løgn. De aktiverede og folk i udannelsestilbud og lign. bliver ikke talt med.
men fald bare for pressens og regeringernes manipulationer af det tal.
tilføjet af

Slap af trunte

Læs lige hvad du skriver trunte
tror du vi alle er sådan eller hva?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.