2tilføjet af

Søde!

Er det bare mig eller er bøsser betydeligt sødere end hetro!?! Ikke fordi jeg har fordomme mod nogle af dem! Jeg har lige set "Billy Eliot" ovre i skolen, i min klasse! Der er en dreng som er bøsse! Han er utroligt sød, mod alle! Det samme har jeg set i en dokumentar-serie!?!
tilføjet af

Måske...

Hej Mig!
Det lyder da rart at du har fået sådan en opfattelse af bøsser, og jeg tror ikke du tager helt fejl!
Jeg tror, og synes også selv, at mange bøsser er sødere end de fleste mennesker, hvilket måske har noget at gøre med at de fleste bøsser har haft det hårdt, f.eks med at springe ud, osv..
Dermed ikke sagt at der ikke også er mange heteroseksuelle, som er søde, men bøsser har måske mere behov for at blive accepteret og lever derfor efter reglen; "Vær mod andre, som du vil have at de skal være mod dig selv!"
Hvis du f.eks møder en fyr i byen og snakker lidt med ham og han lader til at være flink, så tror jeg at der er større chance for at du tager det mere stille og roligt, hvis han fortæller dig at han er bøsse, for så ved du hvordan han er som person og så er det det, der gælder og ikke hans seksualitet!
Det lyder i hvert tilfælde som en god indstilling, du har til tingene... Gid, der var flere som dig! :o)
Håber, jeg har kastet lidt lys over sagen...
Mvh Tom20
tilføjet af

100000000% enig

Det synes jeg ihvertfald jeg kender personligt ikke nogen bøsser, men min opfattelse er bestemt også at de er sødere end de fleste heterosexuelle... og jeg kan derfor virkelig godt tænke mig en bøsseven...også lidt fordi at mange af dem er lidt feminine.. det finder jeg enormt morsomt...hahaha
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.