5tilføjet af

Sæson for nissearme og fadbamser

Hvor har jeg set frem til denne dag. I dag og 20 dage frem skal jeg vælte mig i fodbold på TV, på Nettet, i mine samtaler, i mine drømme.
Morten Olsens manglende succes med det danske landshold kan ikke ændre på min kærlighed til spillet. Og det er ikke fordi jeg så hælder til nabolandet Sverige og ønsker dem det bedste. Det er bolden. Som bekendt er den rund og alt kan ske.
I den seneste tid har defensive hold haft succes med at nå langt. Grækenland gjorde det for 4 år siden, og Rusland - med deres giftige kontrastød - er tildelt rollen som Dark Horse.
Medierne sætter igen deres lid til de mere offensivt spillende og de hold, der kan præsentere nogle af Europas bedste spillere. Men hvordan skal Ronaldo kunne blive europamester med et hold af middelmådige spillere - i United er han omgivet af andre stjerner og i kraft af holdet vandt de Champions League. Heller ikke Spanien eller Italien giver jeg mange chancer for avancement.
Holland ser ud til at være stærke i år, men deres succes afhænger af at andre end Nistelroy scorer deres mål. Og Tyskland er altid gode i en slutrunde. Det positive i år er, at deres spil ved VM for to år siden rent faktisk var seværdigt og at det ser ud til at fortsætte.
Må den bedste vinde - men hvem er det - hvad siger I?
tilføjet af

Håber på Spanien

Håber på Spanien! Med store navne som Butragueño gennem tiderne og blændende teknisk forarbejde har de bevist at de spiller det suverænt allermest underholdende fodbold i verden.
Jeg håber på Tyren (Torres) & Co klarer ærterne denne gang. De har sgu efterhånden fandeme fortjent det!
tilføjet af

Tyskland

Fodbold er et spil, hvor Tyskland vinder det hele til sidst!
tilføjet af

So true... but

… men jeg håber nu mest at Kroatien gør!
Alle taler om Luka Modric, men der er flere andre profiler, og det er et hold der i det hele taget har fået mere rutine. Mange er gengangere efter et lidt sløjt VM for to år siden, men jeg tror tiden er moden for Kroaterne.
Østrig og Polen bliver lanternerne i Pulje B og Kroaterne får så muligheden for vinderen af Pulje 1 (Tjekkiet, Portugal?). Selvfølgelig bliver alt tæt herfra. Men lad os nu se.
Klasnic bliver topscorer ved dette års EM. Han ser sulten ud og selvom han kommer til at være indhopper i de første kampe, så vil hans støvler tale med overbevisende og store bogstaver.
Godt Danmark ikke er i pulje med dem til VM kvalifikationen...
tilføjet af

Kroatien

Kroatien skal man ikke undervurdere, de er tæskegodt sammenspillet.
Bare ærgerligt at de nu har mistet ham Arsenal-spilleren, ham brazzeren, som blev næsten dræbt i anklen af en Evertonspiller, kan I allesammen huske hvad han hed?
Ellers har de også haft rigtig mange gode fodboldspillere og de har en rigtig god træner. Og så kæmper Kroatien altid til sidste blodsdråbe.
Tænk bare: 3-2 på New Wembley. Tænk lige over den, England.
tilføjet af

ja...

eduardo da silva er nok savnet. han kunne spille flere pladser. håber han kommer sig 100 procent over skaden. han er stadig ung og har mange år foran sig.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.