5tilføjet af

Særhed

Jeg er en pige ved navn Kirsten, der foretrækker bagfra med også lidt forsigtigt i numsen, men når jeg møder nogen, som accepterer min særhed, kan de sjældent finde ud af det, og nu er det så jeg spørger, hvorfor så mange drenge gerne vil ind i numsen, når de alligevel ikke kan finde ud af det. Det skal jo også være rart for mig.
tilføjet af

måske drømmer du?

hej du.
Måske er det dig selv der skal være bedre til at forklare/hjælpe på vej.
Gener til 'numselej' findes ikke - det må læres og sådan noget er man altså to om.
den med at forvente ...og så blive skuffet er ælgammel.
Du må deltage!
Gejst
tilføjet af

Det usynlige og alligevel værende

Jo, jeg er ganske opmærksom på, at ringmusklen er kort. Alligevel kan jeg af og til føle det pirreligt, ja jeg kan helt svede ved tanken om, at begyndelsen måtte blive her, inden jeg skal strække stejlt bagud, som jo er stillingen for en god skedeudløsning, men noget andet, der også ligger i det, er, at jeg helst ikke vil se det erigerede lem, og så er vi jo nok ved det skjulte og ukendte, som du skriver om, men tak for dit svar.
tilføjet af

Drøm og virkelighed

Ja, jeg drømmer nok, men når jeg nu stiller dåsen med vaseline på min sengehylde, så dyret kan se den, og på samme måde i badeværelset at kunne se, at jeg har udstyr til lavament, kan jeg ikke forstå, at det kan være så svært at lægge to og to sammen. Nej, jeg ønsker ikke at lægge ønsket i min mund, dog har jeg en enkelt gang nævnt det, men det gik alt for hurtigt, så jeg vel nærmest følte, at det var en omvendt l..., der gled ind.
tilføjet af

Røv

Det ord tager jeg ikke i min mund - jeg har noget perversitet, jeg skal have fundet en løsning på, men hvordan?
tilføjet af

Så kalder du det bare noget andet

kald det for numsen eller 2'eren. Kært barn har mange navne.
Jeg er sikker på, hvis du ligger dig med en pude under maven, så numsen stritter godt op i luften, så må det da friste selv den mest fantasiløse.
Bed ham om at massere dine balder og numse, mens du ligger sådan. Så tror jeg, det kommer helt af sig selv... Bare klø på!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.