19tilføjet af

Så skete det igen - Gammel ryger indebrændt

Denne gang en 67 årig kvinde på Sjælland. Utroligt at de ikke lærer at man i den alder ikke kan ligge i sengen eller side i en stol og ryge - en dag går det ud over uskyldige - i det her tilfælde var det i et rækkehus og tit sker det i lejligheder.
Skal man forbyde indendørs rygning for gamle mennesker eller skal der lig på bordet før politikerne gør noget !?
tilføjet af

Politikere skal sgu ikke lovgive om alt

Danmark er snart til at få brækfornemmelser af, med alle de forbud.
Livet er det farligste du kan leve, du ender med at død af det.Mærk dig mine ord!!😕
tilføjet af

Ryg ikke i sengen

Den aske der lander på gulvet kan blive Din egen !
tilføjet af

ja det kan

man jo ikke have ondt af når man kan være så dum at ryge i sengen, skvadderhoved
tilføjet af

Det værste er

At de kan tage en hel masse andre med sig😮😖
tilføjet af

For det første

er man ikke nødvendigvis gammel som 67 årige og for det andet kan man ikke lovgive sig ud af alt.
Så stik lige piben i munden igen!!!!!!!!!!!
tilføjet af

det sker

allerede nu i trafikken. Ung som ældre skal vi så forbyde biler eller hvad?????????
tilføjet af

lad de gamle ryge

og helst i sengen og i en ordentlig brandert.
tilføjet af

Enig!

Du forstår at udtrykke dig!
tilføjet af

nej!! men

ryge i sengen , så er man da død i roen😮 lige så dem der kører spiritus påvirket de skulle skyde på stedet😮
tilføjet af

ja men det

skal fame være uden ILD
tilføjet af

meget talende og forstående eksempel

thi da kan jeg fortælle eder at tobaksrygning og åben ild er forbudt på værelserne på thulebasen, brandvæsenet kommer på uanmeldt besøg.
det er også forbudt at bruge forlænger ledning, de ledninger de udleverer har kun 2 hunstik, og man må kun bruge de 3 hun stik der findes i væggen, ellers bliver ledningerne beslaglagt af brandvæsenet.
der er kun 110 volt i barakkerne, men med lidt hjælp fra en elektriker og 100 dollars, kan man få de 110 volt lavet om til 208 volt, så man kan bruge aperater der normalt bruger 240 volt.
engang havde jeg købt en primus og petrolium i Qaanaaq på en af mine flyveture derop med thule one, flyveklubbens 5 personers fly.
jeg ville lige afprøve den på værelset, og røg alarmen gik omgående igang, og brandvæsenet kom inden for 2 sekunder, de beslaglage min primus, og jeg fik en skriftlig, den anden skriftlig er en fyreseddel op over sydbjerget.
dengang boede jeg i barak 204 og heldigvis arbejdede jeg på natholdet, men det her sker altså ca. 2 år efter.
vi havde en fyr boende i barakken, som var en af de populære som kunne drikke, det kunne jeg ikke, for jeg havde aldrig fridag.
en aften tæt på juletid er der nogen fra NCO klubben der ser at det brænder i barak 204 og ringer efter brandvæsenet, de nægter at køre ud, for de har ikke fået en alarm fra røg alarmen.
senere bliver der ringet igen, og en brandvagt kører til barakken, den er nu næsten udbrændt.
der var et nygift par i barakken, og de måtte forlade deres værelse uden tøj, men alle redede livet.
senere viste det sig at de havde skruet føleren af fyrens røg alarm, fordi de vidste han røg i sengen.
røgen var så kraftig at alle røg alarmer på hospitalet og TOW klubben også gik igang, så branmændene måtte køre fra alarm til alarm, og det endte med at alle brandslanger frøs til is.
vi mistede naturligvis alle vores ejendele, vigtige papirer og billeder, og nogle af fyrene havde boet i barakken i over 20 år, og havde både dyre guld og pladesamlinger.
rygterne sagde, at fyren skulle erstatte barakken for 20 milioner dollars.
senere har brandvæsenet selv brændt utallige gamle barakker ned, på grund af fejl under øvelser, men de har også brændt nogle gamle barakker ned i det vi kaldte bang ladesh, barakker der ikke var renoveret, og kun blev brugt til havnearbejderne om sommeren.
branmændene var normalt guder, fordi de var på arbejde i 24 timer, hvor de sov på stationen, og derefter havde de fri i 24 timer, da de kun var 2 hold.
dem der havde fri arbejdede som parttimere i klubberne som tjenere eller afryddere, så de tjente en god løn, da de blev betalt med dollars i deres fritid, engang var dollaren helt oppe i 12 kr, og vi kunne kun hæve 200 dollars om måneden, så vi måtte skrive checks på postkontoret KGH. så vi kunne købe dollars, hvis vi ville købe noget dyrt i butikken, BX base exhange kaldte vi den.
tilføjet af

Det regulerer sig selv

Et EU-direktiv forlanger at alle cigaretter på et tidspunkt skal være selvslukkende, dvs at de mister gløden hvis den ikke bliver holdt vedlige.
Kender I nogen der har tendens til at falde hen med en smøg i hånden så giv dem det råd at klemme smøgen længere ind mellem fingrene, dels bliver den fastholdt og dels vågner de når gløden når fingrene.
Men rygning skal stadig undgås i sengen, eller bare når folk ligger ned.
tilføjet af

Bestemmer

man heldigvis selv endnu
tilføjet af

Giver dig

ret i at det er tåbeligt at ryge i sengen men skrev altså ikke at ulykker kun sker i påvirket tilstand eller ikke at det kun er dem der ryger i sengen der brænder inde.
Ulykker sker i påvirket eller ikke påvirket tilstand. Ung som ældrer. Og det kan man ikke lovgive sig ud af. Sådan er det altså.............
tilføjet af

67 = gammel

Mideellevetiden er omkring 80, så der er kun 13 år tilbage.
Altså hverken ung eller midaldrerne, men gammel.
tilføjet af

det er ..

vi eninge om🙂
tilføjet af

Røg i sengen.

Jeg husker, at et skib vist omkring 1970 brød i brand og forliste, hvor årsagen var at en fra besætningen havde smøget den, da han var gået til køjs. Jeg kendte en anden, der havde hyre på samme skib som omkom.
tilføjet af

Hvis det er

regnestykket hvorfor skal man så hører om at man skal blive på arbejdsmarkedet(helst til man er 70 år) og vil afskaffe pensionen??????????
tilføjet af

Fordi levealderen er stigende

...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.