4tilføjet af

Rygestop efter 13 år

Efter 13 år er jeg nu endelig holdt op med at ryge og jeg har arldrig i mit liv troet at jeg kunne. Jeg går og føler at jeg er kommet ud af et nako-miljø. Jeg har været røgfri nu i 8 dage.
Jeg tog kuren Zyban-piller sammen med nikotin plaster. Derefter har kærsten lovet ikke at ryge i vores hjem og mit kursus-venner ryger udenfor.
Det har betydet meget for mig og mit rygestop at være i røgfri områder. Jeg tror at det er der folk har svært ved at holde op med rygere omkring sig. Men det var bare lige et lille råd...Sofie
tilføjet af

Røgfri efter 16 år

Nu har jeg været røgfri i 6 måneder og 8 dage,
og jeg er simpelthen så glad at jeg kunne holde op med at ryge efter så mange år. Jah, selvfølgelig havde jeg det svært da jeg holdt op
i begyndelsen, jeg havde jo haft den dårlige vane af at ryge på nogle tidspunkter i løbet af en dag i 16 år.
Jeg var meget ærlig da jeg ville holde op med at ryge, når jeg havde lyst til en smøg siger jeg det, men røg alligevel ikke. Jeg siger hvad jeg følte for en smøg, og jeg tænkte på og prøvede at lave et billede i mit hoved, hvordan røgen kom fra læber til lungen, og det er en forfærdeligt "billede", kan jeg godt love for. Jeg tænkte på hvor mange mennesker der er døde af kræft, nogle af dem min egen elskede far, på den måde blev cigaretten nærmest en fjende for mig, men så accepterede jeg cigaretten som den er, det er jo ikke selve cigarettens skyld, men menneskets egen skyld, på den måde holdt jeg op. Nu er jeg blevet en frisk halvgammel "ung" pige med mod på livet, min lugtesans er blevet meget bedre og mit sind.
Så jeg siger tak til mig selv, og til dem der er holdt op med at ryge, og dem der vil holde op.
tilføjet af

rygestop

hej sofie
godt gået. hold ud,det hjælper for hver dag der går.
ps. jeg har otte zybaner tilbage, jeg har prøvet at ryge to gange under forløbet og det sagde mig ikke en skid.
jeg har røget i 40 år.
med rygestop hilsen verner
tilføjet af

Rygestop

Hej Sofie
God ide med at stoppe, jeg er selv stoppet for ½ år siden, og brugte zyban, dog uden nikotinpræperater men anbefaler istedet rødvin, da det hjalp mig ved at smagen blev bedre dag for dag. Jeg kan ikke andet end atønske dig alt muligt held og lykke med processen, det er det hele værd, jeg tænker nu kun sjældent på tobak, og har den lkreste fysik, det er faktisk som at være 15 år igen

Mange hilsner søren

tilføjet af

Endelig røgfri

Jubii.Endelig er jeg røgfri.Jeg har røget i 40 år.Jeg har ikke haft det ad h til i den tid.Min krop sagde bare stop for tobak,og det har fungeret fint siden.Jeg har vel snart fået alt det røg ud af mit hjem.Hele hjemmet er blevet malet,alt.Tøjet vasket,udskiftning af møbler.
Det er dyre lærepenge,men det virker.
Jeg vil ikke have rygere i mit hjem,det må de klare uden for,for nu er det mig der bestemmer over røgen,og ikke omvendt..Jeg har da nikotin tyggegummi,hvis det skulle knibe,men forløbig går det rigtig godt.Har været røgfri i 1 måned nu,så der er sket megwet på den korte tid.
At kysse en ryger,er som at kysse et askebæger,ulækkert.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.