1tilføjet af

syg af mad

en bekendt røg forleden på sygehuset i en farlig fart. og fik morfin for gevaldige mavesmerter . hun havde kort forinden spist på mc´donald og da hun fortæller dette , siger flere at de også har haft nogen underlige mavekneb efter et besøg på mcdonalds .
jeg siger til hende at de må hun da indberette , så hun ringer til embedslægen der har svarer på , men der bliver ikke ringet tilbage 😖
der skulle jo nødig være flere der får samme tur , så det haster jo lidt . derfor vil jeg høre herinde om der er nogen der ved at hvis man opsøger lægevagten og fortæller hvad der er sket om så de ikke automatisk indberetter det .?

mvh ditte madglad
tilføjet af

problem!

For nogle år tilbage blev et familiemedlem ramt af en baktirie hun havde fået via en burgen på McDonalds. Faktisk blev hendes nyrefunktion sat helt ud af spil pga det. Men det var altså kun hende det blev syg.
Det kan jo godt være der har været noget i netop din venindes mad som har gjort at hun er blevet syg. Jeg har engang lært på et hygiejne kursus for fødevareindustrien, at når man får ondt i maven efter at have spist noget mad med enten virus eller baktirier i, så går der normalt 3-4 timer fra man har spist til det viser sig ( der kan nok være undtagelser) men det er jo ikke sikkert at alle dem du har snakket med har haft problmer netop pga McD!
Jeg ved ikke om lægevagten automatisk indberetter det. Det har vel noget at gøre med om der er flere tilfælde, (ligesom salmonellaepedimien i sommer/efterår 2008)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.