4tilføjet af

romantik, tak!

Hvordan får jeg min elskede kæreste til at opfylde mit behov for romantik? Det vil virke påtaget, hvis jeg direkte siger det til ham (og han retter sig efter det). Romantikken ligger i høj grad i overraskelsen og initiativet. Er der nogen, som har ideer til, hvordan man kan antyde dette behov?
tilføjet af

romantik

det kan godt være at du allerede gør dette: men jeg tror de små romantiske spontaniteter, starter med een selv - hvis du overrasker ham med romantiske gestus, så vil han forhåbentlig gerne gengælde disse ved at gøre noget romantisk for dig
tilføjet af

svar

Jeg sender ofte små søde sms'er til ham, når vi er væk fra hinanden (i kort eller lang tid). Jeg ved, at han er glad for dem, men det sker kun sjældent, at han gør det samme - ud over at svare, når jeg skriver. Det sker ikke spontant. Jeg skriver, når jeg savner ham mest eller kommer til at tænke på, hvor meget jeg elsker ham. Jeg vælger at tro på, at han har de samme følelser, selvom han ikke udtrykker dem på samme måde.
tilføjet af

Kender det

Ja, sådan har jeg det også. Jeg skriver også en sød sms til min kæreste i ny og næ eller ringer og siger, at jeg savner ham - på en sådan sød¨måde... men det gør han heller aldrig ved mig. Kan ikke finde ud af, om det er negativt?
tilføjet af

spørg ham

hejsa...
jeg må sige at du har givet stof til eftertanke for det er sku et svært ting at svare på .
men en mulighed kunne måske at spørge ham om han mangler noget i jeres forhold (romantik).
jeg kan udmærket forstå hvad du mener med at du ikke vil beder han om tingene for som sagt er romantik er noget der bare skal være der. men måske skulle du tage intativet og der ved vil der måske smitte noget romantik af på ham
knus kamilla
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.