3tilføjet af

Rod og sorg

hej hej min kæreste og jeg har været sammen i 16 mdr og vi er hendholdsvis 18 og 19.. vi har altid stået hinanden meget nær og pga at jeg mistede min far i dec. har jeg ikke turde sove allene så han sov ved mig og jeg nogen gange ved ham.. pludselig virkede han så underlig og så indrømmede han her sidst at han ikke ville sove ved mig hver dag det sårede mig hårdt og jeg er ikke så god til at takle det da han ellers før var omsorgsfuld osv..
mvh musen
tilføjet af

Giv ham plads

Giv ham plads. Han har tilsidesat sine behov for at være der for dig. Ved det er hårdt, men prøv det - så kommer han igen
tilføjet af

han vender tilbage

Hmm... det lyder bekendt:-( Det er virkelig hårdt at blive tilsidesat på den måde, kender det selv fra en kort tid(sidste år) min fyr ignorede mig pludselig, men vendte dog tilbage... Det har nok noget ta gøre med at mænd ikke har så nemt ved at komme ud med deres føelser,så i stedet bliver man skubbet væk!
tilføjet af

elastik-adfærd

Hej Mig!
Tror du har helt ret.. Og det er da bare den mest latterlige og barnlige måde at forholde sig til sine egne følelser og omgivelserne på. John Gray- forfatteren til Mars og Venus bøgerne- beskriver det også. Selvfølgelig skal man give sin mand og partner fred når han har brug for det, ligesom det gælder omvendt, men det kan være utrolig sårende at blive "skubbet væk" uden et ord til forståelse af at der er noget galt. Det kan være næsten umuligt ikke at tage personligt.
Hvis mænd dog bare i det mindste ville orientere om at de lige har brug for at "passe sig selv lidt" så tror jeg vi kvinder bedre ville være i stand til at fortsætte vores eget liv uden at føle os tilsidesat. Og når han så dukker op igen, ja så er vi jo i total vildrede over om han leger med vores følelser med denne "elastik-adfærd" eller hvad han har gang i. Ingen vil leges med, og tvivl og mistillid kommer som regel til at nage i forholdet, når han ikke er moden nok til at informere sin partner om HVORFOR han bare skubber sin kæreste væk uden et ord!
Det er jo ikke fordi han ikke "har lov" til at bruge tid på sig selv.. Det er elementet af uforståelighed der bryder den magiske tillid der er grundstenen i et velfungerende forhold!
Tea
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.