10tilføjet af

Rigtigt eller?

Hey..
Jeg er i den situation at jeg lige har været 13 dage i Frankrig og kommer hjem og får af vide af kæresten at han har været mig utro.. Havde skrevet til ham da jeg kom hjem torsdag nat, og kunne med det samme mærke at der var noget der trykkede ham.. I går da jeg kommer hjem fra arbejde og logger på msn, fortæller han mig (over msn) at han har en dårlig nyhed.. Jeg tror jo straks at det er forbi mellem os, men han skriver at han har været mig utro og at han har det dårligt med det han har gjort mod mig.. Han spørger hvordan jeg har det med det, og jeg svarer at jeg vel godt kan forstå det.. At jeg ikke er sur og at vi nok skal komme over det.. Han bliver forvirret og kan ikke forstå at jeg ikke bliver sur.. Skulle jeg have forstået det som om at han gerne vil have vores forhold slutter nu og at jeg skulle bryde det der er mellem os? Skulle jeg have være blevet sur og gået fra ham? Jeg kan bare ikke se hvad det nytter.. Han kan jo ikke undo det han gjorde.. Og som jeg skrev; sket er sket.. Der er ikke noget der kan gøres for at ændre på det..
Jeg vil gerne høre jeres mening om hvad jeg skulle have gjort eller om det er forkert ikke at blive sur for så tror han at det er oki at gøre det samme igen når jeg på mandag om 1 uge rejser til Grækenland..
Tak
tilføjet af

13 dage, forståeligt?

Jeg ville nok undre mig over, at du ikke var blevet mere såret over det. Hvis det ikke betyder så meget for dig, hvor meget betyder han så?
Hvis du mener, det var forståeligt, det han gjorde, og du ikke er i større sorg over det, betyder det så noget, om han gør det igen?
Måske skal du gøre det klart for ham ( og dig selv ), hvad du føler, så I begge ved, hvor I står. Også i forhold til hinanden.
Helt ærligt, 13 dage? Så længe burde han sg' kunne vente! Dertil ville min forståelse ikke række. Men jeg mener godt, man kan komme videre med forholdet, selvom den ene part har været utro.
tilføjet af

Måske

Jeg blev selvfølgelig meget såret, men mente at det ville være dumt at vise ham det..
Jeg blev ked af det og såret, men ikke vred..
Det har stor betydning på hvordan jeg ser ham i dag at han gjorde dette..
Og jeg går allerede med frygten for at han gør det igen næste gang jeg rejser..
Jeg elsker ham meget højt og det ved han godt..
Jeg tror at jeg lod være at vise ham hvordan jeg har det af frygt for at miste ham..
Jeg kan leve med at han har haft et enkelt sidespring.. Men det er kun fordi han var ærlig og fortalte mig det..
Hvor meget har det så betydet for ham at være sammen med sin smukke eks?!
Jeg mener ikke jeg har forståelse for at han var mig utro, men at det ikke virker helt så slemt at han selv fortæller mig det..
After all er vi jo stadig sammen og der er ingen af os der mener at det ville være bedst at slutte her..
Men jeg er sikker på at det går noget tid før jeg genvinder den tillid og respekt jeg har haft for ham since day one..
Men jeg blev meget såret og fortvivlet..
Jeg følte mig også meget dum, ved tanken om at jeg ikke forudså at han kunne finde på sådan noget..
Men nu må vi se hvordan det kommer til at gå i fremtiden..
tilføjet af

hey min ven,

den kærlighed er svær TRO mig.
han har været utro siger du, hmm
jeg ville normalt slå op men det samme.
Dog kunna man snakke om det ved ikke om i har det?
da snakke er vigtigt i et forhold. og prøve at rette tingene ud, han må da kunne fortælle hvorfor han gjorde det?
er svært sådan noget vi er jo alle forskellige min ven.
MEN jeg vil ønske jer held og lykke og alt godt fremover Uanset hvad i vælger at gøre. KH Mikael
tilføjet af

Nej ikke rigtig

Nej vi har ikke rigtigt fået snakket sammen.. Har ikke set ham siden jeg kom hjem.. Jeg kan ikke få mig selv til at lade som om alting er normalt, selvom jeg prøver, for det er det jo ikke.. Tror han tror han kan gøre det igen når jeg rejser igen, men jeg har fundet ud af at det er en meget unormal reaktion at virke stille og rolig og ikke virke sur, for det lærer han ikke noget af.. Der er en million ting jeg gerne vil vide, bl.a. hvorfor han gjorde det.. Men har det dårligt over at spørge.. Vil gerne have han var lige så åben omkring hvorfor og sådan som han var omkring at han havde gjort det..
Det gælder vel bare om at komme videre og lade fortid være fortid som jeg plejer at sige, men det er jo ikke ting der er så seriøst eller alvorlige..
Tak!!!
tilføjet af

føler med dig.

jo hvis du ved han vil være utro, hver gang du ikke er der SÅ DROP HAM, nu kender jeg dig jo ikke, og ved så ikke om du har været ham utro, MEN som det lyder mener jeg helt klart FIND NOGET BEDRE. kan ikke være rigtigt han gør det når du ikke er der.
så ja Kom viderer min ven. HELD OH LYKKE FRA Mig.
tilføjet af

Tja hvis du ikke kan blive

rigtig vred, hvad så med at være cool og sig, at du sådan set også havde tænkt dig at prøve noget nyt kød?
Du skal jo snart til Grækenland, skriver du?
tilføjet af

Nej aldrig

Jeg har aldrig været ham utro eller nogle af mine tidligere kærester.. Aldrig.. Det er jeg slet ikke typen på.. Jeg siger ikke at jeg tror han vil være mig utro hver gang jeg ikke er der, men måske var jeg for cool omkring det så han kunne få det indtryk af at jeg er oki med at han gør sådan noget.. Det er jo bestemt ikke det jeg er ude på.. Jeg kunne nok godt finde en anden fyr hvis det var det jeg ville, men det er det desværre ikke.. Jeg er meget glad for min kæreste, på trods af at han handlede som han gjorde.. Men det gør det lidt bedre at han fortalte mig hvad han havde gjort.. Forkert eller ej..
tilføjet af

Ja måske.. Hvem ved..

Jeg har ikke tænkt mig at lyve for ham og sige at jeg har tænkt på at finde noget nyt, for det har jeg ikke.. Jeg elsker min kæreste over alt på jorden og han betyder alt for mig.. Men jeg havde også chancen for at være ham utro i Frankrig, men gjorde det ikke.. Og har heller ikke tænkt mig at være ham utro i Grækenland selvom chancen byder sig..
tilføjet af

På en måde forstår jeg dig

Jeg har været i en lign. situation og kunne ikke få mig selv til at interessere mig for andre kvinder, selvom jeg havde grund nok.
Du bliver nødt til at teste ham. Jeg tror ikke, du kan holde på ham ved at tolerere det, ellers mister han bare respekten for dig. Kærligheden skal være gensidig.
tilføjet af

tja, måkse, hvem ved?

harj...
jeg er så en af dem der har reageret næsten på samme måde som dig. godt nok sagde han face to face og derfor fik jeg også mulighed for at spørge ind til det, jeg grad mega meget den aften jeg fik det afvide og dagen efter. vores forhold havde pause i ca. 10 dage, og det tror jeg var godt, for man vil komme til at tænke over tingene. jeg blev ikke sur på ham, mere ked af det og skuffet, li som du. den der sket er sket, sagde jeg til mig selv mange gange, og jeg holdte også virkelig meget af min kæreste og gør jeg stadig.
jeg syntes i skulle snakke sammen inden du tager på ferie, for det er ikke fair at du skal tænke over om han nu vender tilbage til eksen igen. Han skal også vide hvad du føler, men ja, måske ikk hæld det hele ud til ham, for det kan som sagt ødelægge forholdet og det er jo ikke det du vil have. held og lykke
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.