7tilføjet af

Religion = Krig og død

de fleste krige i verden samt mange mord også meget grove sker pga. tro forskellige religioner som ikke er enige.
dog sker der meget uden tro er med, MEN bare det med tro har MEGET af skylen Desværre.
hvis nogle er uenige med mig, saa tjek lige historien samt hvad der sker verden over nu.
Dog noget i en tro er da godt. dog meget dårligt også. da den er skyld i meget med Krige, Eller er det bare mennesket som misforstår sin religion og andres?
tilføjet af

ret

Jeg giver dig helt ret. Alt for meget sker i navnet på vedkommendes tro. Også i lande som vi ser som 'gode lande'. Bare se på Irland. Du skal ikke mange år tilbage for at finde en sag hvor en pige blev dræbt mens hun sov i armene på hendes kæreste. Og det var på grund af forskellige tro fra der hvor de kom fra. Israel har været i krig siden jøderne kom igen. Men man skal samtidigogså huske at det er det folk tror på. Man skal ikke opgive sin tro og principer. Men man skal heller ikke gå til yderlighederne. Hvis alle havde en lille smule næstekærlighed ville verden være et meget mere fredelig sted. Og bare se på folk der går i krig for deres tro. Mange gange fordrejer de deres egen bibel eller koran eller hvad deres bog nu hedder. Det var ikke så længe siden en Imam sagde at 'Mange unge muslimske drenge læser koranen som fanden læser biblen.'
tilføjet af

Jeg er meget uenig.

Jeg er skræmt over at høre din holdning til religion jeg mener bestemt IKKE at du har ret. Du siger at man så skal se sig om i verden på de krige der er nu, jamen det ville jeg så gøre... Irak krigen er IKKE en krig mellem muslimer og kristne, men en krig mellem fattige og rige og den er udelukkende kun startet pga. Irak´s olie-resurcer. selvom USA og præsident Bush gerne ville have at det skal se ud som om det er en krig mellem "de gode kristne" og "de onde muslimer" jeg fatter ikke at du er hoppet med på USA´s løgne! Hvilken gud ville ønske at tusinde af mennesker dør? Jeg er selv buddhist, dette blev jeg af personlige grunde fordi jeg havde svært ved at få svar på nogle "åndlige" spørgsmål og jeg kom igennem det med stor tak til min religion. Derfor: Religion=fred med sig selv og andre.
tilføjet af

Griner

Fint nok at du selv tror på den! Buddhist, vegetar, venstreorienteret, VorherreBevares.
Kom tilbage til debatten når du er blevet voksen.
tilføjet af

Sørgeligt

Jeg synes det er synd for dig at du bliver nødt til at hæve dig over andre når du ikke har noget konstruktivt at sige. hvad med at holde dig til debatten? og helt ærligt "TipTapTønde" er et børneprogram som min lillesøster på 3år kan li at se så hvad med at du selv bliver voksen og kommer tilbage når du kan finde ud af at debatere på en voksen og ordenlig måde.
tilføjet af

Hvad med at du selv

... vender tilbage når du har lært at debatTere på en ordenTlig måde OG taget et stavekursus?
Du er for sjov, du skal nok blive en skæg én at tirre, når du bliver voksen.
tilføjet af

Ja, med løg på

Der er jo ikke en eneste, udover nogle få ekstremistiske grupper, der har påstået at krigen i Irak er en krig på religion, ikke engang Hr. Bush (selvom han kunne finde på det). Desuden var det nok mere pga. formodningen om masseødelæggelsesvåben der fik krigen til at bryde ud, USA HAR overdraget olien til Irakerne igen.
Jeg mener han har ret ham den første. Meget skidt er kommet af religion, fordi folk er for stædige til at indse der ikke er en bestemt gud (og nogle gange tilsyneladende bare bruger det som en god undskyldning for at gøre noget sindssygt). Førhen har religion kunnet gøre noget godt for mennesket, men kun ved at give tro til overlevelse, og til ikke at være bange for at dø. Dette kan ikke bruges til noget mere, da man kan blive helbredt for næsten alt, eller kan forebygge det.
tilføjet af

Trosspørgsmål/religion

Nu har jeg siddet og læst de forskellige indlæg igennem ang. dette med at tro på en religion. Og til dette må jeg "sige" at een forsøger at debattere et emne og straks er der nogen der besvarer den delvis seriøst men meget useriøst. Den ene havde glemt et t og straks blev han kanøflet med store T´er i næste indlæg. Dét er umanerligt barnligt. Hvis man så gerne vil besvare/svare/kommentere et indlæg så vær alvorlig og respektér indlægget med den respekt dette fortjener. Min egen mening om det at tro på religion er meget enkel: Det er en gevaldig røver og vrandrehistorie een eller anden har sat igang. Jeg tror ikke på at der et liv efter døden. Er man død er man død, dermed basta. Men jeg respektere at andre tror på en religion.
Hejsa..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.