1tilføjet af

råberi på jobbet

Hej...
Har i prøvet at miste kontrollen på jobbet og råbe af chefen eller græde over mislykkede arbejdsopgaver? Eller noget lignende?
Jeg er ved at skrive en artikel til et månedsmagasin om, hvordan man kan blive bedre til at kontrollere sit temperament, så man undgår pinlige eller ubehagelige græde, råbe, skælde ud og bryde sammen - situationer på arbejdet.
Er der nogle, der har lyst til at dele et par erfaringer? I kan skrive her - eller på min mail: trineblicher@hotmail.com
Bedste hilsener
Trine Blicher
tilføjet af

temperament

hej jeg havde sådan oplivelse ; i mit pratik plads var galt på grund af jeg skulle lear op ,og der opståd problem med en elev, min chef kald mig ind og jeg tage notats bogen med ,de først hun gør er røbt efter mig jeg skulle bare sluke for den bog ,jeg sagde jeg vile gerne skriv spurgsmål til hende så jeg ikke afbrud,men hun blive ved med robt efter mig og sige hun kan slet ikke få kontact med mig ,jeg sagde hvordan forvente hun at fået det hvis hendes udtryk er alerede forkert,mere jeg syntes ikke hun har ret til at opførsig sådan over for mig ;og så start hun snakke pænt til mig. had kommer ud af det de få vi at se når min pratik tide er ferdig og jeg skal vurderes for at se vis jeg kan komme in på social og sundhedsskole,jeg håbe du forståd , jeg har også mere episoder på anden arbejds plads, men du vide jeg er ude fra jeg mener indvandre der for opståd tit sådan nogle situationer,men det er svært for mig ,forklare mig ordenligt på grund af sprog.
m.v.h.
lille mig eller lille fisk
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.