2tilføjet af

Provins-Politikker

Integration kommer fra latin. Betyder det så, at du er Latiner skandinavier. At integrere sig er ikke det sammen som det du forstå. Sprog i sig selv er ikke farlig eller nødvendig i en integration process. Det som mange mennensker forstå ved integration er asimilation dvs. Udlændninge skal ligne dansker og opfører sig som dansker og taler dansk. Se! du har boet i danmark helle dit liv, du er dansker og kan ikke skællne mellem de to "fremmed" ord og deres respektive betydning. Kan nogen tillader sig at kræve at dig og spørge dig :
Hvornår forlader du landbrugsmfund og bliver integreret i den post-moderne samfund? Hvornår vil du søger for at udvide din perception så du kan deltager i integration debatten? uden at vrøle??. Nej!!!! det lyder diktatorisk og arrogant ikke. Du behøver ikke blive akademiker for at live og være dansker. Men det er det Provins-Politikkerne i Dk belær deres boger med, måske for at opnår stemmer til næste valg. Mens mange bliver manipuleret til at sætte fokus på udlændninge, forandrær den danske velfærssamfund sig til hvad Jesper-fårkylling kalder minimalstat. Alle de rettigheder som almenlig mennensker kæmpede hårdt for forsvinder stille og rolig alt i mens H.C Andersens børn bæskeftiger sig med hvad Ali nu foretager sig. Udlændninge er Udlændninge og det er ikke deres skyld at du mister dinner retigheder eller at du ingen job har om et par år og i værste fald igen folke- pension findes. Det problem tilhør provins-politikkerne, men de magter ikke at løse den problematik og det er meget passende nemt at beskæftiger sig med udlændninge. Udlændninge vil vælge at integrere sig i et ny samfund når vedkommende oplever at det samfund har nogle værdier der er gode.
Det er ikke godt at opdrager sinne børn til at kun taler dansk hvis man ønsker at forlade danmark på et senere tidspunk. Så integration er at vælge. Provins-politikkerne vil gerne har at udlændning bliver så afhægig af danmark så de ikke forlader landet. De har nemlig tænkt at det er dem som skal passe på fru olsen når hun bliver gammel og ikke kan klare sig selv, hennes eget børn gider det nemlig ikke. Og nydansker er meget billiger i drift. Tænk på om du ville integrere dig i den danske samfund hvis du havde valget. Og fundere over hvorfor mange dansker bor i Costa del sol.
tilføjet af

Næsten helt uenig.

Damm, det var svært at læse igennem... ;)
jeg syntes ikke at vi har midstet nogle af de rettigheder som vi har kæmpet for. Vi har vores grundlov...
Et problem kan ikke tilhøre politikerne, for de representere jo det Danske samfund. Deres problem er "vores" problem.
Jeg syntes at vi har nogle rigtig gode "værdier" her i Danmark. f.eks. vores grundlov.
Jeg tror ikke at du skal regne med at politikerne mener at vi har brug for invandrene. Det lyder mere til at de helst ser at de forsvinder.
Og det med at invandere skal passe på fru Olsen er da tåbelig. Det kan en Dansker da lige så godt gøre. De skal jo have samme arbejdsvilkår og løn.
Nydanskere er ikke spor billige i drift som du ellers siger...
tilføjet af

50%enig!

Men kun 50%!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.