24tilføjet af

Profiler på nettet

For en måned siden mødte jeg via dating.dk en rigtig sød pige, som jeg meget hurtigt blev tæt knyttet til. Vi har set hinanden næsten hver dag lige siden. Problemet er, at jeg efter 14 dage begyndte at synes det var ubehageligt at vi havde vores profiler derinde stadig. Derfor skrev jeg fra en fake-profil til hende for at se hvad der skete. Desværre skete det, jeg frygtede. Hun var overodentlig interesseret i at møde denne nye spændende fyr. Jeg konfronterede hende med det og hun fortalte at hun bestemt kun var intereseret i mig, men at vores forhold jo var så nyt, og at hun forsøgte at købe sig tid. Jeg krævede at vi begge gik ind i vores forhold 100% og dermed slettede vores profiler. Dette gik hun med til. Jeg slettede min og min fake profil, men jeg oprettede naturligvis en anden fakeprofil for at se om hun faktisk slettede sin. I flere dage var hun ikke inde på profilen. Til gengæld var hun konstant inde på en anden profil hun har på et andet dating-site. Hun ved ikke at jeg også holder øje med hende der. Efter en fire dage bad jeg hende om at se at få slettet den profil på dating. Jeg fortalte hende at jeg kunne se at hun ikke havde gjort det. Hun skyndte sig ind og slettede den med det samme. Og så skulle i følge hende altid være godt og alle skeletter være ude af skabene. Problemet er at jeg har kunnet se hun bliver ved med at bruge sin profil på det andet dating site ... Nu er jeg simpelthen i tvivl om hvor længe jeg skal vente med at se om hun faktisk også sletter denne anden profil ... Det kan jo tænkes at hun lige har et par hyggelige samtaler igang, som hun lige vil have overstået ... Men jeg er som I nok kan høre temmelig nervøs for hvad hun har gang i.
Lad mig høre jeres kommentarer. På forhånd tak
tilføjet af

Dårlig start

Det er da en overordentlig dårlig start på forholdet i har fået jer der..🙂Du sætter VILDE krav efter 14 dage, hvis du spørger mig🙂Altså, jeg synes du skal tage det lidt roligt, og lade hende gøre tingene i hendes tempo.. Hvis hun er vild med dig, så skal hun nok slette de profiler..Kan jo ske hun har et par bekendte som hun fortsat taler med, og der ikke er mere i det.
Synes du skal skrue lidt ned for de krav, og ikke lege detektiv hele tiden.. Har du været meget uheldig i andre forhold ?? Altså siden du er så mistroisk ?? Du ender med at straffe dig selv og din psyke ved hele tiden at tænke, hvad sker der nu ?? Hvad laver hun nu ??
Hvis hun føler sig overvåget hele tiden, så kan hun jo ende med at mister interessen, og du kan ende med at blive ked af det..
tilføjet af

"Big brother's watching you"

Undskyld mit bramfrie sprog - men hvad fanden giver dig lov til at spille politimand overfor hende ??
Stoler du ikke så meget på hende, at du bare MÅ checke hende i hovd og r** ?
Sorry mate men det forhold er vist allerede kuldsejlet - du stoler tilsyneladende ikke på hende og hun sletter ikke sine profiler
tilføjet af

Mener ikke du ....

skal gøre noget ved det, eller konfrontere hende med det. Hvis du gør det, vil du bare støde hende helt fra dig, uanset hvor seriøs hun er

Det kan være farligt at virke for omklamrende og besidderisk, særlig i et så nyt et "forhold".
At hun holder den anden profil "åben", kan jo skyldes at hun ikke stoler 117% på dig, og ønsker at se markedet igennem, hvis der nu skulle dukke en som virkede mere troværdig end dig. Ikke dermed sagt at hun ikke stoler på dig, men det kunne jo være at hendes rigtige prins dukkede
op på den berømte hvide hest eller i en hvid Mercedes.

På nettet kan man sjældent stole helt 100 på hvem man har i den anden ende, og måske er hun belært fra tidligere at det er en god i de at have en slags reserve.
Mit råd er kort og godt:
Glem at hun har en anden profil, se hvad det bliver til mellem jer to, og bliver det seriøst så fint nok, og hvis ikke, tjahh....Så finder du nok en anden.
tilføjet af

du har sikkert ret

... Ja jeg bør nok skrue ned for mine krav og min mistroiskhed for når vi er sammen er det tydeligt at hun er meget vild med mig. Ja jeg har været temmelig uheldig tidligere ... Det er derfor det er så svært at slappe helt af. Og du har selvfølgelig også ret i at min adfærd let kan give bagslag ... pokkers
tilføjet af

tak for dit råd

Det er er præcis sådan jeg gerne vil tage det. Mit problem er bare, at vores forhold sådan set allerede er blevet meget seriøst (ja det er eksremt hurtigt), men vi kalder os kærester og har fortalt familie og venner om det ... derfor bryder jeg mig ikke om at hun er "søgende single på nettet"
Men I know ... jeg har to muligheder. Enten at gå pga jalousi, eller at trække vejret dybt og bare nyde denne skønne kvinde.
tilføjet af

Synd

Det virker som om jeres forhold allerede er på vej ud i noget det er svært at bunde i , særligt for dig..
Hvis du allerede er ude i at du ikke tror du kan stole på hende , hvordan tror du så selv det vil gå fremover ??
Omvendt tror jeg da heller ikke jeg ville bryde mig om at min kæreste havde dating profiler, heller ikke selv om vi kun havde kendt hinanden 14 dg.. Min personlige holdning er at hvis hun mente det alvorligt ville hun vel være ligeglad med alverdens datingsider.. Hvis hun stadig leder er hun slet ikke sikker på dig..
Beklager, men tror sgu du skal se dig om efter en anden pige, der har fortjent dig..
Pas på dig , knus
tilføjet af

Jeg synes

du skulle have et los i røven, du havede ikke fortjent bedre, hvad tilkommer det dig at overvåge en man skal have tiltro til? Jeg ville hvertfald betakke mig for at bo sammen med en som dig der ikke stoler på en.
tilføjet af

Det bedste du kan gøre

Er at være i super humør, og være rigtig sød overfor hende.. Vise at du stoler på hende, og at det ikke er hendes skyld, du har været uheldig tidligere🙂Det jo dig der skal gøre at hun vil være sammen med DIG og ingen andre.. ikke ?
så får du det sgu også meget bedre selv🙂Det ikke sjovt at være mistroisk, koster mange tanker og kræfter.
tilføjet af

Celistin

Jeg tror du skal ud og søge nye græsgange, måske når det blir`"Sommer i Tyrol". knus fra din Floridor....
tilføjet af

ja de tanker har jeg jo

... dels at jeg er kommet lidt for langt ud, og måske vil have svært ved at komme tilbage igen.
... og dels at det også for mig virker som om hun slet ikke er sikker på mig når hun stadig søger (hvilket det for mig ser ud til). Hun var iøvrigt meget jalou på mig den anden dag, blot fordi jeg ike var hos hende... Hun ringede og sms'ede hele tiden og ville have min forsikring om at jeg ikke lavede noget jeg ikke skulle. I følge hendes eget udsagn er hun ellers aldrig jalou
tilføjet af

ja måske, men ...

Jeg har virkelig en tendens til at opgive nye forhold hurtigt ... Jeg kræver sikkert for meget ... Jeg kræver troskab og forelskelse... Denne gang havde jeg besluttet mig for virkelig at give det chancen ... Men det bliver jo nok sommer i tyrol en dag :-)
knus
din celestin
tilføjet af

Go`ide

Synes vi ska`ta til Tyrol næste sommer "ggg"
Mange knuser Floridor
tilføjet af

Man skal hører den anden side OSSE

Men det lyder mærkeligt,når hun ikke kan forsvare sig.....?
Hilsen fra
Kira
tilføjet af

Kender ikke den anden person????

Kan ikke svare på det!!!!!!!!!!!
tilføjet af

ideen er der ike nogen ivejen med, men ...

Nu må jeg jo lige se hvem jeg skal tyrol med ;-)
tilføjet af

Du lurer på hende.....klamt ...:=(((

Se at skrue ned for dit kæmpe ego.
Du overvåger hende på det groveste. :=((((
tilføjet af

....

....?
tilføjet af

Sommer i Tyrol

Jeg håber virkelig af et godt hjerte, at I to må finde sammen . Så må hun selvfølgelig slette sin profil.
knus Floridor
tilføjet af

Sødt.Ja.

og måske er hun her hos ham.Sødt,meget

Naivt :// min pige lille.Gid verden var sådan.

Ak ja
Dora
tilføjet af

Der er ikke noget galt i

at kræve troskab og forelskelse i mine øjne.. Er det ikke det vi alle i bund og grund gerne vil have.. Det er jo lige det der skal til for at et forhold kan lykkes er det ikke ??
Men du glemmer tillid !! Det er i høj grad også en af de meget væsentlige ting. Måske du skulle prøve at tage den lidt med ro,og sig til dig selv at hvis ikke hun vil have dig , så er det bare ikke det !! Jeg ved det er svært for man er jo så frygtelig bange for at blive såret, og pas på ikke at ødelægge noget der måske kunne blive godt ved at være alt for kontrollerende.. Det er farligt ..
tilføjet af

naiv?

Er jeg naiv, hvis jeg går og håber på hun sletter sin profil af sig selv uden at jeg kræver det af hende? Jeg er nemlig helt på det rene med, at der ikke kommer noget godt ud af at tage en konfrontation.
tilføjet af

jeg forstår dig...

men du skal vide, at det du er igang med, er begyndelsen på enden..
Der er 2 ting der umuliggør nærhed, det er frygten for at blive svigtet og frygten for at blive kontrolleret!! du er årsag til, at I hver især er fastlåste i disse positioner!!
Du har ingen krav på hendes fulde opmærksomhed, den kan du kun gøre dig fortjent til, ved at give dig selv uden forbehold.
Du vil ret hurtigt mærke, hvis hun ikke er 100% "nærværende" og tror du hun ville se dig hver dag, hvis hun ikke er interesseret?
Jeg tror hun går og gør sig sine tanker, du er en dejlig mand, men tør hun binde an med en der stiller krav om hvad hun må gøre, som kontrollerer hende og er mistroisk, altså ikke viser tillid, jeg ville selv være meget i tvivl hvis en mand jeg lige havde mødt opførte sig sådan.
Disse krav kan man med rimelighed stille i et længerevarnde etableret parforhold!!
Skynd dig at sadle om, hvis du vil have kvinden!!
Held og lykke
tilføjet af

He he jeg spurgte Floridor

En forkert tråd.He he. Dora her.
tilføjet af

Jeg tror

At du skal tænke dig rigtig godt om i det her forhold og vigtigst af alt , Pas på dig selv , du kan så let miste noget af dig selv på det her..
Det lyder ikke som om i stoler ret meget på hinanden..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.