18tilføjet af

problemer med faderen

Min søster har for to mdr siden fået en baby, der er store problemer med faderen til babyen, han har ringet og truet med alt muligt, han har selv givet hende fuld forældremyndighed, men ringer alligevel og truer med at komme og hente babyen, han skal jo så betale min søster nogle forsørge penge.
Han har ikke noget arbejde så kommunen betaler først, de har så sat pengene ind på hans konto så han kunne give dem til hende, han har pralt med at han har fået forsørge penge, men har nægtet at give hende dem.
Hun har så været på kommunen for at fortælle hun ikke har fået dem og at han forlanger at hun skal betale ham nogle penge hver mdr i stedet for.
Nu påstår han så at han har givet hende pengene, hvilket han ikke har, men hvis han bliver ved med at påstå det, hvad vil kommunen så gøre for det er jo hendes penge og hun har brug for dem. Han har fortalt ALLE at han har betalt hende dem men er jo så fuld af løgn, tænker mere på om kommunen vil vælge at tro på ham.
Er der nogle her der har forstand på sådan noget?
tilføjet af

hmm??

Hvorfor får hun ikke kommunen til at overføre pengene direkte til hende??
Det er da normalt at man gør det på denne måde, især hvis forældrene ikke kan sammen..
tilføjet af

kommunen

jeg får også penge fra faderen men det er da kommunen der betaler de overfører da ikke til barnets far mystisk.
tilføjet af

hun skal

bede om et møde med kommunen og faderen,derefter skal hun forlange at børnepengene bliver betalt gennem kommunen(i gamle dage var det amtet) og hvis han truerer hende een gang til skal hun melde ham til politiet.hun hverken kan eller skal finde sig i hans barnlige lort,det kan du hilse hende fra mig og sige.men i første omgang skal hun forlange at han betaler gennem kommunen,og det skal hun gøre som det første i morgen.
tilføjet af

ja men

det er kommunen der har bestemt at det skulle foregå på denne måde, hun vidste jo ikke på forhånd at han nægtede at aflevere dem, men hun er så blevet klogere nu håber jeg.
tilføjet af

tak

Tak for svaret, hun har også tænkt sig at melde ham næste gang, men da hun har været bange for ham har hun ikke turde for det er ikke småting han ellers har truet med.
Vil give hende besked om dit svar, tak for det.
tilføjet af

tja

Problemet er vist at din søster er en so,
hvorfor får hun et barn med en som ikke skal bidrage med andet end at betale ?,
stakkels barn, og jo der er mange af den slags mødre.
tilføjet af

Kommunen er ansvarlig

Kommunen bør betale din søster hvis han nægter, kommunen skal derefter stå for opkrævningen.
Jeg kender til en sag hvor en kvinde gik op på kommunen og fik dem til at betale fordi hun påstod at manden ikke havde betalt. Manden havde betalt, men blev afkrævet dokumentation.
Efterfølgende havde hun brugt pengene fra kommunen og pengene var tabt for kommunen.
tilføjet af

Stakkel!

Nååååååh, bette pus, var det en dårlig barndom, du havde?
Stakkels dig! Du ejer jo ikke et gram empati eller indlevelsesevne! Held og lykke på din vej i livet - det må jo regne ned over dig med knubs og besværligheder med sådan et livssyn!
tilføjet af

tja

Men heldigvis er det ikke alle der er så uærlige, men jeg er da slet ikke i tvivl om der findes en del af dem, det er så godt nok hvis de bliver afsløret.
Men det er ikke det det drejer sig om her, her drejer det sig om at han påstår han har betalt men har selv brugt pengene.
tilføjet af

Den værste gang sludder

Kommunen lægger dem ud for ham - giver ham dem sgu ikke. Nogen af Jer er komplet idiot.
tilføjet af

Tænk dig dog om

med hvilken begrundelse skulle kommunen give pengene til faderen? Jeg tror simpelthen du har misforstået din søster.
tilføjet af

Hun behøver ikke hverken holde møde eller "forlange"

det er en simpel ansøgning om at få børnebidraget udbetalt via kommunen. Det er ikke noget der afslås, man beder bare om det - basta
tilføjet af

Og endnu flere af den slags fædre.

Tilhører du kategorien har du ikke noget at prale af.
tilføjet af

din søsters problem

for mig at se er det din søster der har et problem,at hun har fundet sådan et fjols, og så er blevet gravid med ham,hvor gammel er din søster,man får sku da ikke et barn sammen, når man ikke bor samen, men man kan jo altid skyde skylden på komununen ik,
tilføjet af

det er fordi din søster skal

gå gennem amtet med et.. har lige været igennem det sammen bortset fra at mig og min x fandt sammen igen og ikke havde helt de sammen problemere.. og når amtet så har god kendt det skal hun gå på komunen også får hun dem af kommunen og han skal så betale dem til kommunen... for det andet er noget fis...
tilføjet af

hun skal henvende sig igen

der et et eller andet het glt for søger hun om børnepenge på kommmunen så bliver de overført til hendes kontonummer.. har en veninde der arbejder med det og hun siger efter at jeg ringede til hende at sådan må de ikke de skal gå til den der har barnet boende.. så der er begået en fejl og hun kan få hele beløbet med tilbage virkende kraft hun skal bare gå ned på kommunen og udfyde de parpire..
tilføjet af

nej

Jeg har ikke misforstået noget, sådan er det bare, jeg ved ikke deres begrundelse.
tilføjet af

???

Måske du skulle lade være med at skrive noget hvis du ikke kan hjælpe alligevel.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.