13tilføjet af

Problemer i forholdet...

Hej!
Jeg har været sammen med den samme pige i ca. 4 mdr nu, og her i løbet af de sidste 2 uger er det blevet meget seriøst, hvorimod det har været mere eller mindre for sjov i starten. Jeg har så fundet ud af at hun har været sammen med en anden for halv anden måned siden.. Og der var et tidspunkt for ca. 3 uger siden hvor vi sagde pause, og der var hun så også sammen med en...Skal jeg droppe hende og finde mig en ny?
Tak for hjælpen...
tilføjet af

livet går vidre

drop hende hun virker ik som en der kan ha et seriøst forhold til en.du fortjener en der værdsætter dig.held og lykke i fremtiden.
tilføjet af

tro, håb og kærlighed

Giv hende nu lige en chance. Sæt dig ned sammen med hende og tal om tingene. Hvis hun snakker uden om, eller benægter/lyver - ja så er det nok et tegn på, at du har ramt en af de tøser, som ikke er værd at samle på i det lange løb.
Hvis i derimod kan få en fornuftig snak om tingene, hun godt kan forstå din frustration, og i kan finde en løsning på hvordan i gerne vil have tingene skal fungere fremover, så giv det da en chance, for du er helt klart faldet for tøsen.
Mvh
Doktor Strøm
tilføjet af

giv hende en chance

jeg har selv været ude for lignene situation med min kæreste,og idag har vi været sammen i 6 år og planlægger børn.Så nej,når forholdet er så nyt,syntes jeg at du skal give det en chance,men det må så også være det.sker det igen må hun ud til højre,hvilket jeg syntes at du skal gøre hende meget klart.Forøvrigt kan du ikke klandre hende for at være sammen med en anden når i holdt pause,da var i jo ikke kærester!!held og lykke
tilføjet af

get over it

Hvis hun har været sammen med en mens i var sammen kan det ikke være særligt seriøst fra hendes side af.... du er bare bekvem at have i nærheden så hun ikke er alene..
smid hende af h..... til og find en ny...
derud over er det min erfaring at når man først er begyndt på pauser, går forholdet ned af bakken...
Hun er ikke en hjertesorg værd....
Tænk på at der et land fuld af kvinder der ikke er lige så bitchy og tankeløs
tilføjet af

1 gang utro, altid utro!

Hej...
Fuld forståelse for din situation, men sådan en tøs er ikke værd at samle på i det lange løb. Har hun først været utro og du har "accepteret" det, så tror jeg godt du kan regne med det sker igen.
Håber du finder ud af det. Held og lykke:0)
tilføjet af

Tal for dig selv....

Hva' Sanne, taler du af personlig erfaring eller hvad?
Okay, den var måske lige under bæltestedet, men jeg mener nu nok, at man kan blive klogere og finde ud af, at det med at være utro nok kan være vildt spændende, men i det lange løb ikke er det værd.
Så klap nu lige ponyen og giv kærligheden en chance før den ryger ud af vinduet bare fordi den anden ikke er perfekt - de færeste er.
Dr. Strøm
tilføjet af

svar på forpligtelse eller slut........

Når I holder pause er hun teknisk set fri .......og når det først er senere I har forpligtet jer - kan du ikke droppe hende på den konto.
Er det fordi du fandt ud af det - du vil være mere tæt - fordi du så hvad du mistede - ellers kan du jo spørge hende direkte - hvad og hvorfor hun var sammen med den anden.........
Men ret til at være forurettet på den konto har du ikke - set med mine øjne
Knus Helle
tilføjet af

Helt enig

Jeg er helt enig med DR. Strøm. Bare fordi man en gang har trådt ved siden af er ikke ens betydene med at man vil gøre det igen.
Har selv prøvet det. Følte at jeg ikke fik opmærksomhed nok på hjemme fronten. Og jo, synes også det var lidt spændende. Men så fandt jeg alligevel ud af, at jeg elskede min kæreste højest.
Derfor mit råd, døm ikke hele livet på en enkelt episode.
Hilsen "Ifri"
tilføjet af

drop hende

Hej Doktor Strøm
Fomoder at du er "ung", så her får du et råd fra en mere erfaren rotte i faget.
Drop hende, hun er ikke noget for dig, Det kommer til at gøre ondt, for du holder af hende, men du spilder din tid.
Der er flere fisk i havet skal du huske, selvom du nu kun ser hende for dig. Hun bruger dig på det grusomste, og det er kun os andre udenforstående der kan råbe dig op, for vi er dejlig uden for de følelser du har.
Du skal også lære at lytte til andre, vi vil dig det kun det bedste, selvom vi ikke kender dig, men derfor vil vi godt høste af vores erfaringer.
Du finder på et tidspunkt den rette, tro mig, men det er ikke lige den du har gang i for øjeblikket.
Drop hende, og så få dig et liv.
Respekt for at du udtrykker dine følelser her !!!!!!!!
tilføjet af

Så er det ud

Hvis hun virkelig var foreksket så ville hun aldrig have været dig utro, og det der med at "teknisk set så..." pga. diverse pauser og så er der ingen forpligtelse, det er noget fis.
Når i kun har været sammen i 4 mdr og i har brug for en pause, og hun har brug for en anden, så vil det ikke holde.
Mit råd er:
Lige meget hvor vanvittig ondt det gør, så drop hende, du vil bare trække smerten ud ved at kæmpe for et dødt forhold
Den tillid som ethvert forhold bygger på har hun brudt og det vil aldrig blive det samme igen, du vil gå rundt og være bekymret når hun er i byen uden dig og spørge dig selv om hun nu laver et eller andet
Jeg er selv lige kommet ud af sådan et forhold, som jeg gav en chance og endnu en chance, tro mig det er ikke værd at spilde sin tid på
- Jeg kender selvfølgelig ikke dig eller din kæreste bedre end de 5-10 linier du har skrevet, så jeg kan ikke komme med "den store sandhed"
Det er din beslutning og dig der skal leve med den, lige meget hvad du bestemmer dig for
tilføjet af

Du tager fejl

Hi der
Jeg har haft den samme kæreste i 15½ år.
Det første år-1½ var vi begge utro, men var også
ærlige med det. Vi stoppede begge for 14 år siden
og har ikke gjort det siden.
Så tænk før du skriver, der findes andre mennesker
end dem du kender.
;0)
tilføjet af

UD med lort

Livet er for kort og værdifuld til at spil tid på
`byens bedste og billig tilbud´.
"Once a cheat - always a cheat"
"Once you go back - you will always go back"
tilføjet af

Enig

Giver Dr. Strøm 100% ret...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.