4tilføjet af

prins henriks fødselsdag

man bliver 70 år og føler sig træt af alt det arbejde han laver!!!!!!!!!!!!!!!!!
når han nu bliver aflastet fra sine opgaver kunne han jo få tid til at gå på aftenskole i det danske sprog, geniet er ikke lige så god som alexandra!
tilføjet af

Er prinse henriks fødselsdag er samfundsproblem?

:-) ?
ok, vi betaler for det...
tilføjet af

Kunne i ikke klar for 40 år siden at have en franskmand som "højhed"?

jeg er blevet så træt af den ensidig lattelig p_s idé om at henrik er ikke så godt som kinesen tl at tale dansk;
1. den smukke franske sprog er totalt fjernt fra engelsk eller tysk som kinesen talte i forvejen (tyske(polaker) mor og kinesike far). Hvis man kan tysk, hollandk eller engelsk er meget nemere at fange den danske sprog end hvis man taler et "rigtigt" kompliceret sprog men grammatiken på plads, lige som fransk.
2. da hernrik kom til landet var der ikke en røvslikker parat fra studieskolen som undervidste han så mange timer privat.
3. Man kan ikke sammenligne henrik ( en franskmand som lå sig forført af den kedelig danske kæmpe store klump prinsesse) med den ambibitiøs kineser(5 år ældre end den lille ubemarket prins) som lige fra starten vidste godt sin rolle som offentlig person og tog sin prinsesse rolle som primer minister af Dk, hættene tog hun på i far og ja, det er rigtig nok at hun er meget mere intelligent en de danske bonder og hun er meget godt til at får dem til at spise brød fra sin hånd. Klar, hun var en ganske almindelig kineser over 3 tiår (årti), som dig og mig. Og kinsesike kvinder er kendte for sin støre ambitioner over europeerne. Hun fik en prins (grim og kedelig og ucharmerende) men en prins alligevel som gave hende en lille slot som hun aldrig havde forestillet sig at den eksiterer, plus det første plads på landet. Et land fyldt med bonder som var knap nok til at tilfredstille hendes store ego, nok til at have slikende hendes føder hvor hun går.
Hvis en var forelsket, var margrete i henrik, man kan se på deres bryllups video eller film eller optagelse, at hun bliver våd i trusserne bare ved at kigge på sin "franskmand".
Kinerne vil meget gerne spille Dianas og Calcutas Maria Teresa rolle i d danskeres hjerte.."Danmarks rose", det er hendes store drøm. Evita Peron vil hyldes og være for evig..udødelig!!Henrik har være ærlig, sig selv og lige glad med Danmark..men for det midste..ærlig!!!
HAR I BUNKE AF DANSKE HYKLER SAGT FACE TO FACE TIL MARGRETE HVOR DUM I MENER AF SIN MAND ER?? NEJ, VEL BANGEBUKSER!!Han kom for næsten 40 år siden, for fanden, globalization var ikke så vigtig som det er idag for den kinesik heltinde. Kunne i ikke klar for 40 år siden at have en franskmand som "højhed"?
tilføjet af

sprogskole

Har du gået på samme sprogskole som prinsen ?
tilføjet af

for nemt

det kunne være du skulle tage et kursus i medmenneskelighed og tolerance!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.