4tilføjet af

Politiske retningslinier for jordemødre/smertelindring i DK!!

fra fødselsoverlæger med viden om smerters karakter, har jeg fået at vide, at den smerte der er ved nyresten, er af samme kaliber, som den smerte kvinder oplever i fødsler, der går galt og hvor musklerne i livmodermunden kramper, og lukker livmodermunden igen...
(folk ligger og skriger i smerte...)
- men det får man ikke smertelindring for medmindre jordemoderen synes at hun bør gøre brug af de hjælpemidler vi har i DK... -og det er jo ikke sikkert HUN synes det - for hun har måske arbejdet i afrika, - eller går ind for "naturlige fødsler" som jo er den officelle holdning fra den DANSKE jordemoderstand.....
-jeg anbeffaler, at disse jordemødre selv får "naturlig rodbehandlinger" (i 12 timer, 2 min, ad gangen med mellem 2 - 5min pause, og kun lattergas til smertelindring)
- eller hvad med naturlig migrænebehandling?
-eller naturlige blindtarmsoperationer?
-pointen i min kritik af jordemoderstanden i DK:
De tager sgu ikke hensyn til den kvinde der er i fødsel - men handler efter deres EGEN overbevisning (også selv om den strider mod al smerteforskning vedr. fødsler /langtidstraumer generelt efter stærkt smertefulde, og her også helt afmægtige situationer.)
Det er det syge i danske jordemødres tankegang og handlinger (ved godt det er en grov generealisering, men den falder mig i orden fordi jordemoderforeningen selv melder ud med deres "naturlige fødsel"-pjat!)
Det er fandeme ikke jordemoderens fødsel!
DEt er hver gang en ny kvindes enestående oplevelse (som i dette land så ofte bliver en traumatisk begivenhed pga. den forstokkede og usaglige vinkel fra jordemødrenen!)
tilføjet af

Skriv i den anden tråd

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=16;conference=25;posting=61067
ét indlæg er nok..
Med venlig hilsen
Anders Nielsen
tilføjet af

ikke enig, da jeg mener det både er

et anliggende for den fødende, OG et anliggende for alle med politisk interesse.
Og jeg kan slet ikke gå ud fra, at de to grupper genisidigt kunne finde på at læse indlæg i den anden gruppes debat. Derfor.
tilføjet af

Duer bare ikke helt

Når først dine indlæg er væk fra "seneste nye indlæg", så er det sjælent at der bliver skrevet mere i tråden.
Hvis vi alle skulle oprette 2-4 tråde forskellige tråde på sol.dk så ville det ikke længere være til at holde styr på. Jeg ville i hvert fald ikke kunne huske i hvilken tråd jeg skrev sidst.
Med venlig hilsen
Anders Nielsen
tilføjet af

et strukturelt problem -

- har intet at gøre med at jeg gerne vil ramme to vidt forskellige målgrupper.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.