28tilføjet af

Plaget af akne..

Hej..
Jeg ville høre om der var nogen der har et godt råd mod akne, da jeg har mange bumser i ansigtet..
Er der noget specielt der har en god effekt..?
Mange steder står der at man skal huske at tilføre huden fugt, men andre steder står der, at man skal udtørre huden..? Hvad er mest rigtigt..? For jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal og ikke skal..
Jeg er på p-piller, og skal have nye her sidst i måneden, er der nogen der ved, hvad mærke der bedst egner sig til akne..? Der er nemlig nogle p-piller der også egner sig til akne osv..
På forhånd tak.. - Nicki.. :)
tilføjet af

det kommer inde fra

det er vigtigt at du for en udrensning af din krop og tænker på hvad du putter ind i din mund. fx. kan man drikke aloe vera det laver en udrensning af kroppen og så er det godt hvis man bruger aloe vera produkter uden på huden så har man den bedste virkening
tilføjet af

p.piller

det med p.pillerne det e jo så forskellige hvordan vi reager på dem så du må jo prøve dig frem og måske kan lægen sige hvilke nogen de har bedst resultat med (dem man ikke tager på af osv.)
tilføjet af

Medicin

Jeg har brugt noget der hedder: Roucutan. Det er piller du skal have af en hudlæge. De er dyre, men ekstremt effektive. Spørg din læge om en henvisning til en hudlæge...
tilføjet af

naturlig

jeg syntes nu det er bedst hvis man kan gøre det så naturlig som muligt aloe vera er et kosttilskud indeholder alt man har brug for så man behøver ikke tage sin vitamin pille aloe vera drikken er koldpresset. indtager man 100ml. om dagen svarer det til 400 gr. frugt og grønt. den indeholder antiseptiske stoffer, som virker udrensende i kroppen. den er god til mange ting, heriblandt: mund & hals - hjerte-kredsløb - hovedpine/migræne - allergi/eksem - diabetes - gigt/ledbetændelse - svampesygdomme - kræft - energi - blodcirkulationen - brandsår - solskader - vorter og meget mere vil gerne sende en folder.
tilføjet af

Hejsa..

Jo, tak..
Det ville være meget dejligt hvis du vil sende en til mig.. :)
tilføjet af

Akne problemer...

Jeg døjer også med akne, det har jeg gjort i mange år snart. Og jeg har prøvet en masse forskellige midler, det bedste man kan gøre er at behandle problemet tidligt (hvilket jeg ikke har fået gjort - så jeg har mange ar, og de er altså sværre at fjerne). Det er svært at sige hvad der er bedst, den naturlige metode ville nok være bedst for din krop, men nogle mennesker er altså bare ikke modtagelige overfor det helt naturlige. Husk på at akne er arveligt, og i disse tilfælde bliver man nødt til at gå grovere til værks. Jeg har fået et middel der hedder Erycin (piller) og jeg synes de hjælper. Men om de hjælper på dig, det kan jeg jo ikke sige noget om... Men gå til en hudlæge, det er det bedste at gøre, ellers får du købt dig fattig i forskellige produkter som ikke er noget værd ! Jeg håber du finder en kur der kan hjælpe...
Med venlig hilsen
Mig
tilføjet af

chr andersen

Ring til christian andersen. Det har hjulpet mig. Det er højst sandsynligt din lever der ikke renser ordenligt ud. Hilsen Stefanie
Christian Andersen
33241736 i kbh
tilføjet af

kender det godt..

Jeg har selv været meget plaget af akne. Har taget nogle piller der hedder Sulfotrim, og de hjalp mig meget. Ellers prøv at spørg på apoteket om nogle af deres produkter.
tilføjet af

Der er ikke så meget at sige til det..

.. det er fucked op med akne. Har selv haft det i laaang tid. Har prøvet piller, creme og mere af den slags, uden hjælp. Har dog ikke prøvet de piller som skulle være de stærkeste, men der har været tilfælde af at folk blev forstyrret i hovedet, så lod være..!
Det der hjalp på mig var en kosmetolog som gav mig en udrensning, og noget frugtsyre behandling. Det tog 9 måneder at fuldføre "programmet" før ens hud var gennemrenset, men det hjalp, men kostede også en hel del penge!
Nå, men.. Det du skal gøre at gå ned i Matas og købe deres vaskegelé, og gør dig selv den tjeneste også at købe en tube Nivea Visage gentle face scrub. Det fjerner alt det snavs og fedt som sidder og danner en hinde, som er med til at lukke porene, og lader bakterier mm. ophobe sig i huden..!! Brug det morgen og aften. Begge gange start med gelé'en, og bagefter scrub'en.
Det hjælper mig med at holde det værste væk, virkelig, og har som sagt været plaget af det i land tid. Snakker 5-6 år, og har prøvet det meste. Dvs. mine er genstridige, men bare det at vaske sig gør en stor forskel.
Liiige en ting til..! Har været en del ved stranden på det seneste, og min hud har været i paradis kan jeg se! Næsten ingen bumser! Det jeg vil frem til er at UDTØRRING hjælper, hvilket jeg også har hørt andre steder.
Håber virkelig jeg har hjulpet dig. Lang tid siden der har været et spørgsmål hvor jeg virkelig var eksperten..!
tilføjet af

Næsten gratis:

Værsgo!
Timian!!
En dusk koster ml. 10-20,-
Kog med vand, længe og godt, så du får en mørk dimsetingsvæske ud af det; si det og stil det i køleskabet.
Vask huden morgen og aften.
Det virker. Som regel ønsker man virkning i løbet af NU! men det får man aldrig.
Heller ikke her.
Der går et par uger, før du kan se resultater. Når din acne er væk, skal du fortsætte en måneds tid endnu. Så kører det for dig!
Det kan kun stå en otte-ti dage i køleskabet.
Kys; og gør det nu, ikke?
tilføjet af

Dette kan hjælpe

Hej Nicki. Jeg har selv lidt meget af Akne - Jeg kan varmt anbefale dig Aloe Vera Drikkegel fra LR-Int. Det har hjulpet mig rigtig meget - allerede efter 3 uger kunne jeg se en mærkbar forskel. Hvis du er interesseret i yderligere information kan du kontakte mig på lr-business@sol.dk. Hilsen LLH
tilføjet af

Akne slut

Du skal ikke tro på tvivsomme profitprodukter som Aloe Vera. Afsted til din læge, han sender dig muligvis videre til hudlæge, men de finder et middel som garanteret virker på dig, der er sket så meget nyt inden for akne behandlingen. Så op af stolen og af sted, akne ødelægger jo dit liv.
tilføjet af

TIS!

jeg har ogsåledet ekstemt meget af acne, og efter utallige forsøg med alle slags midler, foreslog min lige at jeg skulle koge mit tis og vaske mig med det... jeg ved godt det lyder ulækkert, men det kan blive den sidste vej ud!
tilføjet af

LÆGE!

Skrev lige istedet for læge... ville lige sørge for at der ikke var nogen der blev forvirrede :D
tilføjet af

hvad???

peter det kan du da ikke vide noget om det med aloe vera. det har hjulpet utrolig mange mennesker på den ene eller anden måde. så når du ikke har prøvet det kan du ikke udtale dig om det.
tilføjet af

re: Nicki

Hej Nicki.
Man kan idag behandle akne medicinsk. Det er muligt at alternative metoder også kan behandle akne, men prøv at kigge på følgende link:
http://www.netdoktor.dk/sygdomme/fakta/bumser.htm
Der står alt hvad du har behov for at vide mht. akne.
God læselyst.
PS. Hold dig fra clearsil (det gjorde mine bumser meget værre den gang jeg var teenager).
tilføjet af

det problem har jeg haft....

Jeg ved ikke hvad andre gør...meget af det jeg har prøvet virkede ikke bla.kosmetolog og hudlæges recepter(desværre!!)det hjalp ikke på mig:har Prøvet alt!!! jeg har hørt!!!
det gør jeg så:jeg drikker 3 liter vand om dagen,det føler jeg hjælper..og gør mig friskere i hovedet...
men det der virker på mig er en kompination...jeg bruger en special fugtcreme(i 3 år nu)til uren/fedtet hud den hedder:Garnier,skin naturalspureA den er billig,og den kan købes næsten overalt!(Læs bag på den)jeg bruger den hver morgen efter jeg har været i bad,specielt i T-Zonen,hvis der er særligt generende bumser tar jeg noget af den på,det kan ses men det er bedre end at pille ved det det gør ondt og gør det sjælendt bedre(Hvis du nu alligevel gør det så brug i fingre,negle hold vat på hver siden:du skal presse alt det evt.gule hvide ud indtil der kommer blod ud før er betænelsen ikke ude og så put cremen på)!!!Ellers:er der nogle piller i matas Ren Hud hedder de(en pakke koster 100kr.)
ellers er der en special ansigtscleaner og en tyrkis,vegetabilsk sæbe mod akne til ansigtet(ozz i matas)!!!
Jeg har prøvet virkelig mange andre ting men det er dem jeg her har skrevet....der hjalp mig!!!
ellers ku du prøve at ta noget B-Vitamin(zink)der er vigtigt for bindevævet:Hår,Hud,Negle!!!
Held og Tillykke med den lille..*SS*
tilføjet af

Hoov...glemte at skrive!!!

Den turkis sæbe hedder de ny!!2 stk koster 30kr....Læg dem et rent sted!!ikke ved siden af den almene sæbe!!!!!
Ellers tror jeg at det hjælper at spise mælkeprodukter altså for huden...!!(det er så min egen observering)
Ellers har jeg læst på netdoktor:at Hvis du har allergi kan man godt slå ud af for meget frugt...(Altså ikke fordi man ik må spise frugt).......!!!
tilføjet af

Hormoner/Graviditet!!!

Det går forresten nok over af sig selv når du har født...og dit hormon-niveau går tilbage til normal...!!!!
Så hvis du venter og ser...(hvis du kan;-)
Jeg har kendt en dame hvor hendes hår begyndte at krølle normalt var det glat(før hun blev gravid)!!
tilføjet af

Ja Clearesil er dårligt...

Der har jeg samme erfaring...
og derudover ALDRIG overbehandle det forværrer det...Brug hellere tiden ved spejlet på at sætte hår el.anden pleje....Hvis du ser det som et irriterende problem er det bedre at bruge tiden på de andre ting....når man har det godt psykisk ses det på huden!!!---!!!
tilføjet af

tror i har misforstået mig..?

Jeg er ikke gravid? er kun 15 år?
tilføjet af

ja du har ret...

jeg havde vist blandet dit indlæg sammen med noget jeg har læst før...
Det må du altså undskylde:-)
tilføjet af

Methylsulfonylmethan=MSM

kan jeg varmt anbefale.
Kroppens syre/base-balance kan ikke opretholdes uden svovl. Svovl er livsvigtigt for opbygning og genopbygning af kroppens væv, og det er en uundværlig del af den menneskelige ernæring og findes i hver eneste af vores celler. Svovl i sig selv findes primært i muskler, hud, knogler, negle og hår. MSM forsyner kroppen med den svovl, der er nødvendig for en række kropsvæv. Man har påvist, at MSM har afhjulpet:
ACNE
og m.m.
tilføjet af

problemhud

Hej, jeg er snart færdig med min alternative kosmetologskole uddannelse, og har derfor en del erfaring med akne/uren hud: du må aldrig udtørre din hud! udtørre du den, vil der ligge et lag døde overfladeceller som talgen (den som der produceres mere af som teenager)ikke kunne komme "ud". de døde overfladeceller kaldes en hinde. Talgen skal kunne komme ud og arbejde på overfalden af din hud, for det er den der dræber alle de bakterier som vores hud udsættes for dagligt, talgen som skal lægge sig på huden kaldes for vores syrekappe! derfor, hvis du har hinde spærer du talgen inde, og der dannes bumser. Du kan sørge for at peele/skrubbe (aldrig hårdt) dín hud hver dag i 5 min med et meget blidt tryk (trykker du hårdt vil huden beskytte sig og danner derved mere hinde i længden, det er en lægere proces)selvfølgeslig skal du også rense din hud, men med en mild rens som ikke udtørre! skintonic med alkohol i skal du gå udenom- alkohol virker meget udtørrende! og den creme skal være baserert på olie- spørg evt. i matas efter en vand i olie creme(emulsion- der er størstedelen af cremen olie) men olien skal du kunne ånde igennem dvs. ingen mineralsk olie- men PLANTEOLIER.
Rens af morgens og aften
peele din hud hver dag 3uger (5min ) enten morgen eller aften, derefter 2-3 gange om ugen- for altid!
smør med en god beskyttende creme.
Håber du kan bruge det til noget- ellers anbefaler jeg dig at kontakte DEN ALTENATIVE KOSMETOLOGSKOLE i næstved, find nummeret ved at søge på skolen på nettet.
tilføjet af

p-piller

Hej! jeg har også problemer med akne i ansigtet, jeg gik til lægen fordi det betød at jeg virkelig følte mig grim, og han gav mig p.piller, dianova mite, som hjælper på akne.. jeg har nu været på dem i 1½ mdr. og jeg har stadig bumser, men det har hjulpet, håber og regner med at det kommer til at hjælpe mere, læger sagde mellem 1-3 måneder, så skulle der være en forskel ellers ville de ikke hjælpe.. men jeg synes de allerede har hjulpet(: så det er jeg rigtig glad for(: håber du kunne bruge dette råd.. held og lykke! Hilsen Metten.
tilføjet af

plat

hvor er det plat du sidder og vil tjene penge på dybt ulykkelige unge mennesker, der er villige til at prøve alt. dit aloe pis hjælper ikk her tro mig jeg har selv en søn der har drukket det i et år han har vasket sig i det han har smurt sig i det og lige meget hjælper det. så vær sød og lad være med at tage pis på i forvejen ulykkelige unge mennesker der er på selvmordets rand pga deres hud problem. det var bare det jeg ville sige tak
tilføjet af

Uren hud

Hej måske kan jeg hjælpe .
jeg har også et problem med bumser og det er bare slet ikke sjovt for når man står op om morgenen og kigger sig i spejlet tænker man neeej hvorfor lige mig? lige pludselig så jeg det der med proactiv og så købte jeg det selvfølgelig .. Men jeg tog fejl for det virkede slet ikke det var lige før at det gjorde det hele værre, så lad endelig vær med at falde for det produkt! 1 måned efter gik jeg til min læge og sagde at nu havde jeg næsten prøvet alt uden, at det virkede! Han sagde til mig at jeg skulle prøve noget gel som hed Redap + at jeg skulle købe en speciel flydene sæbe på apoteket som hed Medi-Skrub .. Og det hjælper rigtig godt jeg har slet ikke så mange bumser mere og der kommer heller ikke flere nye bumser! Redap gelen skal man smøre på inden man går i seng og sæben skal man vaske ansigtet med morgen og aften .. Jeg håber rigtig meget at det vil hjælpe lige som det har hjulpet på mig
/ Irma
tilføjet af

bumser

en ting jeg har god erfaring med at bruge er tea tree oil. Da det er en olie opløser det også nemmere den overskydende olie der findes i huden, for som bekendt er olie vandafvisende. desuden er olien bakteriehæmmende og den udtørrer ikke huden!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.