2tilføjet af

Ryg, spis og drik

så meget du lyster og nyd livet imens. Ja, du kan redde dig et par år ekstra ved at bukke under for skyldfølelse over din livsstil og forsage alt det, du godt kan li´- men du risikerer herved at miste glæden ved livet. Vores livslængde er genetisk bestemt,så hvis du er disponeret for et kort liv, er der ikke meget at gøre ved det - andet end at du kan gøre det så lykkeligt som muligt. Er du genetisk bestemt for et langt liv, kan du forsøde det med alle de laster, du vil, for de vil ikke påvirke din livslængde. Det er common sense - og forklarer, hvorfor vi alle kender/har kendt folk i 90´erne som ryger som en skorsten. Mit motto er: Live & let live = lad ikke andre diktere, hvordan du lever dit liv, og vice versa. Fortsat god Pinse!
http://www.telegraph.co.uk/news/7706710/Dont-worry-about-your-health-if-you-want-to-see-100.html
tilføjet af

Præcis Amalfi

for bare 1 måned siden sagde en ven (hvis mand pludselig havde fået konstateret alvorlig kræft)til mig, sygdomme kommer bare og vi skal leve med den livskvalitet der er rigtigt for den enkelte (manden med den alvorlige sygdom (45 år) havde aldrig røgert kun drukket lidt til fester levet meget sundt med motion/grønt) I forvejen kommer jeg på besøg på kræftafd. på riget hvor der er uhyggelig mange børn og yngre indlagt (ikke rygere)
P.S jeg er eks ryger men hader den generalisering nogle fanatikere viser.
tilføjet af

Ikke helt enig

Ikke helt enig, man kan godt blive syg uden at dø. Og det har jeg hørt, ikke er så rart. Jeg mener, at man skal bestræbe sig på at leve et sundt og lykkeligt liv. Med ordet "bestræbe", mener jeg bestemt, at der skal være plads til laster, men med mådehold.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.