8tilføjet af

pige på 14 der har problemer

Hej..
Jeg ved ikk om det her er ondsvagt og skrive om... men.. jeg er en pige på 14 og jeg er helt vild med en fyr på 16år.. og han siger han os er helt vild med mig og han sender de sødeste sms..og ringer hele tiden... jeg har kendt ham i 6 måneder..! men nu kommer det jeg har lidt svært ved...Han er begyndt på a han VIL ha sex når vi er sammen og jeg føler mig ikkk rigtig klar endnu.. Græder hver aften har ikk rigtig nogen og snakke med det om.. han har næsten voldtaget mig en gang..men er så vild med ham...! hvad skal jeg gøre?!
tilføjet af

Sig nej

Hej du på 14
Du skal IKKE lade dig presse til at have sex med ham. Alle har ret til at sige fra og hvis han ikke kan respektere det, må du tage jeres forhold op til revision.
Hvis han ikke kan vente til du er parat er det måske ikke ham du skal ha
Í kan da også være frække sammen uden desideret at ha´ samleje.
Desuden er du jo faktisk unden 15 år og derfor er det slet ikke lovligt at han går i seng med dig. I lovens øjne er du stadig et barn og han kan straffes for det.
Og at han næsten har voldtaget dig engang får mig til at tænke på om han virkelig elsker dig lige så meget som du elsker ham, eller om ham i virkeligheden bare vil ha´en at gå i seng med.
Lov mig at passe på dig selv. Sig først ja når du er helt klar til det og sikker på at det er den rigtige du gør det med.
Knus fra Dorte
tilføjet af

Du skal ikke..

Hej med dig (-:
Du skal selvfølgelig ikke gøre det, når du ikke har lyst endnu. Han kan ikke presse dig til noget, du ikke har lyst til, og hvis du har sagt til ham, du gerne vil vente lidt endnu, og han ikke accepterer, så synes jeg ikke, du skal blive sammen med ham, for så elsker han dig ikke nok.
Held og lykke.
Knus.
tilføjet af

Pas på

For det første må I slet ikke have sex. Det argument kan du bruge overfor ham indtil du bliver 15. Men vigtigere er, at hvis han elsker dig, så kan han også holde sig på måtten indtil I begge har lyst til at have sex. Hvis han ikke kan det, ja så er du for ham bare et stykke kød, der skal udnyttes.
Du skriver, at du næsten er blevet voldtaget af ham. Nu ved jeg jo ikke præcist, hvad der er foregået, men hvis har prøvet på noget, som han vidste du ikke ville, så er det helt klart et faresignal. Kan han finde på næsten at voldtage dig, så kan han nok også finde på at gøre det helt. Det er op til dig, om du vil tage den risiko.
tilføjet af

nej tak

Hej
Uanset hvor glad du er for den her fyr, så kan jeg kun råde dig til at droppe ham. Hvis han ikke har tid til at vente på dig, og oven i købet har forsøgt at voldtage dig, så er han ikke god nok til dig. Jeg er en fyr på 28, og tro mig, jeg ved hvordan vi fyre tænker. Jeg er sikker på at han ser dig som et stykke kød og ikke andet. Jeg synes du skulle droppe ham, og så se hvad han vil gøre for at få dig tilbage. Desuden som andre også har skrevet til dig er det ulovligt at have sex med en under 15 år. Efter min mening kan du godt vente 5 eller flere år før du bestemmer dig for at have sex, og hvis en fyr ikke er villig til at vente, så glem ham, der skal nok være en som vil behandle dig, som du fortjener.
Pas på dig selv.
tilføjet af

Vent..

Hej..
Snak med ham og si at du elsker ham, men at du ikk er klar til, at gøre det med ham.. Måske forstår han dig, og hvis ikk, er han ikk noget værd.. Så skulle du skride..
tilføjet af

Stop op og tænk...

kære pige på 14 år.
Allerførst er du i lovens forstand, ikke gammel nok endnu, men...hvad mere vigtigt er:
du må aldrig nogensinde gå i seng med en fyr,
før du er så tændt og ophidset..at du ikke
KAN vente...først der´ er du klar! Med klar
mener jeg også, at først der´ er du så våd og varm, at det ikke gør ondt når han trænger ind i dig. For det gør det, hvis ikke
du er våd og villig og selvom den første gang
sjældent er en kanon oplevelse, skylder du i hvert fald dig selv, at være forberedt så godt som muligt. Med hensyn til din fyr..hva´
fa´en bilder han sig ind, at prøve at presse
dig sådan.Hvis han nogensinde prøver at tage
dig med vold har jeg kun ET råd: gi´ ham et knæ i kuglerne og kom væk i en vis fart...og
derefter skrot ham.En fyr der overhovet har sådanne tilbøjligheder, skal du passe meget på også selvom du er forelsket i ham.Det kan blive meget dyrekøbte erfaringer.Tro mig, der er et helt land fuld at søde fyre, som hellere end gerne vil vente på, at deres dejlige pige er klar til at gå i seng med dem,det gør jo også oplevelsen til noget ganske særligt, når man har ventet på hinanden og begge så endelige er rede.Så er det bare perfekt for så er følelserne på højtryk.Du skal i hvert fald ikke gøre det, bare fordi han presser dig, så mister du din selvrespekt og det er det værste som kan ske
og du risikerer,at han slet ikke respekterer
dig...hvis ikke du kan være stærk omkring en
så vigtig ting...for dig.
Med tænksom hilsen
Piaf
tilføjet af

PAS PÅ

Du skal virkelig passe på dig selv, og ikke gøre noget du ikke har lyst til. Det lyder slet ikke som om han er noget for dig. Han respekterer dig vist ikke og ser dine holdninger og rettigheder som ligegyldige. Sig fra overfor ham og drop ham. Du ender bare med at skade dig selv, og så vil du i fremtiden få svært ved at stole på en fyr.
tilføjet af

du bestemmer

hej først og fremmest blir sex ikke godt hvis du blir presset! har du overvejet at sige det til ham som det er?? at du ikke føler dig parat det er da intet flovt i..
desuden burde du overveje at glemme ham han virker som en rigtig taber når han har forsøgt at voldtage dig (jeg har selv prøvet det) for inderst inde har du det i tankerne hver gang du ser ham...og er bange for om han vil prøve igen ved godt det lyder hårdt man prøv at glemme ham tro mig der findes masser af andre søde fyre og igen sex har intet med alder at gøre gør det når DU føler dig klar om diu så først blir 30 det er DIG der bestemmer hvor lang tid der skal gå!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.