14tilføjet af

Pia K

Pia Kjærsgaard vil have flere udlændinge til at rejse
Siden VK-regeringen kom til magten er antallet af udlændinge, der kommer til Danmark faldet markant, men hun er sku ikke helt tilfreds.
De flygtninge, der er her, koster samfundet så meget, at velfærdsstaten er truet, mener hun, der derfor kræver, at regeringen skal få flere udlændinge til at rejse hjem.
Det er ikke kun irakere, men også mange andre grupper af udlændinge, så som somaliere, der skal opfordres til at rejse hjem.
Synes Pia har fat i noget af det rigtige her. Ellers vil der ikke blive plads eller overskud til de flygtninge som virkelig behøver hjælp
tilføjet af

Pia K har desværre ret, bare forkert motivation

Pia K har desværre ret, bare forkert motivation.
Vi ville kunne hjælpe mange flere....cirka 100 - 200 gange bedre ved at hjælpe udlændinge i deres eget land.
JEg bryder mig bare ikke om Pia Kjærsgårds måde at fremføre budskabet på. Desuden bryder jeg mig ikke om hendes motivation. Den er fyldt med stolthed, griskhed og egoisme. Den er til tider direkte vammel at høre på.
Hun ser ned på de mennesker som snyltere. Og det er altså ikke måden at se andre mennesker på. De vil bare overleve og være lykkelige ligesom du og jeg og alle andre. Der er i bund og grund ingen forskel på os mennesker, kun forskel på hvordan vi lever og opfatter verden.
tilføjet af

Nemlig....

Mere enig kan jeg ikke være.
Og hvad er det for en regering, der skærer i ulandsbistanden og samtidig gør det sværere at blive asylansøger?!?
Hvis man reelt vil nedbringe antallet af flygtninge skal man se ud i verden, og støtte fattige landes befolkning, sørge for mad, vand og uddannelse.
Synes Pia K kører en hadskampagne mod indvandere og flygtninge, det er usmageligt, og ligeså lavt som visse muslimske fundamentalisters had mod danskere her i Danmark...
tilføjet af

Lukket godt af

Ja, hun er så dygtig at mange Danskere i udlandet ikke kan komme hjem.
tilføjet af

Har du råd..?

Hvorfor skal vi (staten)betale for de fattige landes mad vand og uddannelse......
Hvis i er nogle idealister der er så vilde med at hjælpe alle fattige, hvorfor laver i så ikke en landsindsamling, så kan folk selv tage stilling til om de vil hjælpe eller ikke. Det kan ikke passe at staten skal føde alle de sindsyge idealistiske pengemaskiner som nogle brænder for.
tilføjet af

Hvorfor skal de hjem

De har det jo åbentbart godt i landsflygtighed og skattely.
Det er måske godt nok at det er lidt sværere at komme hjem og nyde velfærdsgoderne når rønnebærene bliver lidt sure i udlandet.
tilføjet af

Ikke skattely i alle tilfælde

Hvorfor skal udenlands Danskerne hjem??
Soulmate, det er jo ikke alle som flygter i skattely fra Danmark.
Jeg har skrevet et indlæg som hedder "Danskere i udlandet kan ikke komme hjem" under integration.
Der beskriver jeg min egen situation og det jeg mener er urimeligt i min egen sag.
Nogen opholder sig et par år i udlandet fordi de bliver gift og af familiemæssige årsager vælger udlandet. Når man så skal hjem igen, så er der en masse regler der skal opfyldes og selvom man opfylder de regler, så kan man ikke føle sig sikker. Man burde jo have ret til at opholde sig i andre lande i en årrække og frit tage sin familie med....herunder mener jeg kone.
tilføjet af

Ja, hvorfor rejse hjem.

Hvorfor skal de da rejse hjem , med det bistandssystem vi har her i Danmark. Når jeg får bistandshjælp , får jeg som enlig en lille slat penge , og så er der noget der hedder arbejdstvang. Af med bilen . Penge på banken gøres til et problem. De må gerne bo i to lande , det må jeg ikke. Jeg kan da godt forstå , at de allesammen vil til Danmark , der svømmer i mælk og honning. Man sagde for flere år siden , at der er en risiko for , at Danmark bliver mere og mere et muslimsk land. Det er ikke lige mit ønske , men sådan vil mange danskere altså have det. Bl.a det næste regeringsparti......
tilføjet af

At mangle evner

Vi skal tager og gør noget ved vores grådighed. Forstå hvorfor vi er så grådig. Hvormange mennensker handler det om. Hvad er det som gøre os så små. Pia K siger det som hver 8 ud af 10 dansker mener. Integration er betinget af åbenhed, men vi er mer åben over for vores hunde end vi er åben for hinanden. Hvordan skal det kunne lade sig gøre at integrere udlændning i den danske samfund. Vi må stoppe den hertz som politikkerne og medierne føre mod minoriterterne. Vi respektere ikke disse mennensker. Hvordan vil vi ellers kunne kalder os demokrater. Alle dem som påkalder sig at være demokratisk må handle aktiv. Hvor oplyst er vi ??????
tilføjet af

Du tager jo ordene ud af munden på mig!

Jeg var netop selv ved at skrive et indlæg om den manglende overensstemmelse mellem lavere ulandsbistand og strammere asylkrav.
Og så bruger de undskyldningen, at de hellere vil hjælpe u-landsborgerne i nærområderne.... hmmmm...
Du har ret!
tilføjet af

Ja, hvorfor vil en Dansker hjem???

Nu ved jeg ikke lige om det er mit indlæg du svare på? Men for god ordens skyld, skriver jeg om Danskere der har boet i en kortere periode i udlandet om som så gerne vil vende hjem til Danmark igen?
Hvorfor udlændinge i Danmark ikke vil hjem, det har jeg ikke skrevet om. Så er den vist på plads.
tilføjet af

Personlig

Nu er du personlig involveret i spørgsmålet, og så vil jeg ikke generellisere. Der kan være individuelle forskelle på folk der vil hjem, og jeg vil sige at hvis man regelmæssig har haft kontakt med sit hjemland så burde det ikke være noget problem at komme tilbage.
tilføjet af

Fordi..

Landsindsamlinger er en god ting, men det rykker bare ikke ret meget. Derfor er det naturligt, at vi som højere stillet land hjælper de lavere stillet.
Vi kan i hvert fald ikke brokke os over flygtninge, hvis vi ingenting gør.
Måske hvis USA også begyndte at betale en procentdel af alt det de igennem århundreder har drænet u-landene for, ville det hjælpe... eller hvis de store pengemænd (Bill Gates, Mærsk etc.) blev beskattet på lige fod som os andre. Men I-landsstaterne vil hellere bruge virksomhederne som et middel til billig arbejdskraft i u-landene.
Desuden ville det sidste ende gavne os selv at hæve u-landenes levestandard...
Var det en forklaring nok?
tilføjet af

Ikke godtaget

Landsindsamling ikke godt nok, det må jo betyde at de fleste ikke synes at det er en god ide at bidrage til disse lande, vi har problemmer nok selv at gå i gang med..sygehus-ventelister-gratis tandpleje for voksne-gratis dagpleje og børnehave.
Alle disse ting ligger folk meget mere på sinde end en bunke mørke udlændinge som gang på gang fører landet ud i hungersnød fordi de ikke kan styre en trehjulet cykel.
tilføjet af

Nok i os selv!

Jamen, jeg er da fuldstændig ligeglad med om folk har LYST til at betale en procentdel til en verden, hvor folk kan få uddannelse uanset, hvor heldige eller uheldige de har været med deres geografiske placering.... simpel overlevelse i form af mad og medicin er og så meget vigtigere end vores problemer.... Så må de penge jo tages fra dig (af staten). Den lille procentdel gør ufatteligt meget i et land, der har en BNP på mindre end Bill Gates formue.
Hvordan tror du, at vesten er blevet rige.... (da jeg går ud fra at du ikke kan svare på dette svarer jeg selv).
På samme måde som direktøren er blevet rig: Ved at udnytte din arbejdskraft! I dette tilfælde er det igennem snyd og bedrag, interventioner og militær overlegenhed.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.