5tilføjet af

pepsi max?-light?

Hello,
hvad er forskellen på Pepsi Max og Pepsi Light?!?! Er Max ikke light?-hvorfor kan man få begge?
VH. den undrende.....
tilføjet af

Light...

Det er det samme. Maxx lyder bare 'sejere'. Derfor har de to. Til de, der tror de bare vil have light og til de, der tror de vil have mere. Det er naturligvis min personlige mening det her. Jeg er overbevist om, at de kører denne strategi, fordi de mener deres kunder er dumme nok til at tro der er en forskel. Måske er der en minimal forskel i mængden af tilsat sødemiddel eller lignende. Men i det store hele er der ingen forskel.
Det er lige sundhedsskadeligt. Nok er der ikke sukker i, men til gengæld er der aspartam og andre kunstige sødestoffer, der påviseligt fremkalder kræft.
Og inden alle derude replyer med vrede mails om at I vil have beviser, så åbn øjnene. Søg lidt selv på nettet. Det er faktisk rigtig nok. Der er lavet store undersøgelser om det. Men som alt andet er det i mængder, så myndighederne ikke føler de bør gøre noget ved det. Det er så dejligt at være med i EU
tilføjet af

Har jeg faktisk...

...-også tit undret mig over.
Så håber der er nogle der kan komme med et godt svar...
tilføjet af

rigtigt hvad anonym kriver

det er helt rigtigt hvad anonym skriver. der er en lille smule mindre aspartam i pepsi light fremfor pepsi max. det fremgår af varedeklarationen. der er på den baggrund også en lille bitte kalorie besparelse ved at drikke pepsi light fremfor pepsi max, da aspartam er et energigivende sødemiddel. jeg drikker over 1 liter sukkerfri cola dagligt og ved godt der er en kræft risiko forbundet med det, men jeg gider ikke se spøgelser allesteder. der er så mange ting der er farlige både at indtage og være i nærheden af. sukker er også skadeligt, da det kan medfører fedme, som også kan give konsekvenser. that´s why...
tilføjet af

Lille forskel i smagen

Der er en lille forskel i indholdet af sødestoffer, hvilket også giver en lille forskel i smagen.
Der er ikke nogen forskel af betydning på kalorieindholdet - begge sodavand indeholder ikke nogen energi af betydning.
Det er i øvrigt ikke bevist at aspartam i almindelige mængder er kræftfremkaldende, og det er på trods af at aspartam nok er et af de mest grundigt undersøgte tilsætningsstoffer overhovedet.
Så drik du bare light sodavand hvis du ellers kan udholde smagen. Dog er cola light stadig skadeligt for tænderne da det indeholder syre, men ikke så skadeligt som sukkersødet sodavand.
tilføjet af

Aspartam er jo en DEJLIG ting

Jeg drikker selv 1300 ml Pepsi Max pr. døgn - men efter at have googlet lidt på Aspartam og blandt andet fundet denne her - må jeg indrømme - jeg overvejer at medbringe en vanddunk i fremtiden.
http://www.alun.dk/sund-kost/aspartam-din-cola-light-livet-af-dig.html
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.