0tilføjet af

Par søges til artikel

Hej
Jeg er en freelance skribent som med lys og lygte leder efter et par, som er friske på at stille op til en artikel, jeg er ved at lave for et af landets større månedblade (og nej, det er ikke porno!).
Kort fortalt går artiklen ud på, at læserne får præsenteret dig og din partner - vi tager i den anledning også nogle flotte billeder af jer - og så får de ellers lov til at stille jer en lang række spørgsmål om alt mellem himmel og jord - typisk den slags spørgsmål man ikke tør stille sine venner, selvom man i bund og grund er vildt nysgerrig. Der vil derfor højst sandsynligt også komme en række temmelig intime og private spørgsmål, og det er selvfølgelig vigtigt, at I også ville være interesserede i at svare på den slags. Aldersmæssigt må I meget gerne ligge i omegnen af 25-35.
Lyder det umiddelbart som noget, I synes kunne være sjovt, så send mig et par ord og gerne et billede (det er bare for, at jeg kan få et bedre indtryk af, hvem I er - det er ikke noget, som kommer i bladet.) Så fortæller jeg selvfølgelig også mere om artiklen...
Fang mig på kloevedal@sol.dk
Mvh,
malene
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.