6tilføjet af

P-piller... hmm

Jeg ville bare lige høre om, den 7 dages periode hvor man holder pause med p-pillerne, er man da også sikkret mod graviditet, hvis man dyrker sex i de 7 dage, eller skal man helst holde sig fra det?
Kram den uvidene
tilføjet af

I stereo?

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=20;conference=242;posting=833995
tilføjet af

HMM

Hejsa!
En kvindes cyklus fungere ved at efter mensturationen sker der en opbygning af slimhinden i skeden, ca. midt i cyklus har kvinden ægløsning, ægget er frugtbart i ca. 3-4 dage, det er i de 4 dage kvinden kan blive gravid. Efter ægløsning begynder slimhinden at nedbrydes for og mensturationen indtræder. I de 7 dage man holder pause med p-piller, kommer mensturationen (det skulle den i hvert fald gerne) og det er derfor ikke muligt at blive gravid der, fordi ægløsningen er overstået der. Håber du forstår det.
Kram
tilføjet af

P-piller forhindrer ægløsning

så du kan slet ikke blive gravid hvis du tager p-piller!
Ikke teoretisk ihvertfald....og hvis der er slinger i valsen med at du glemmer en pille, så holder det ikke en meter. Og så dukker der sådan en lille solstråle som Dulkis lille Sander op! ;o)
Det er ikke altid noget møg.... men det sker altså heller ikke så tit, skal jeg lige hilse at sige.
Men hvis alt er som det skal være at din krop har det ok med pillerne, og du tager dem som du skal, så er det der sker, at du bliver kunstigt gravid.
Du får tilført østrogen...det er det hormon man producerer, når man er gravid...det forhindrer ægløsning. Sgu ikke særlig smart at man bliver gravid MENS man er gravid...så man benytter naturens eget system, på en kunstig måde.
Der er så lidt forskellige måder det sker på, og man kan indarbejde en bestemt rytme så det bliver så skånsomt og næsten uden bivkirnger som overhovedet muligt....
Men iflg forskrifterne kan du ikke blive gravid de dage du skal holde pause.
tilføjet af

Til Halfevil333...

Man behøver ikke at have glemt en pille for at kunne blive gravid!
P-piller bruges for at forhindre graviditet og gør også sit job ordenligt i langt de fleste tilfælde, men de kan nu også svigte! Jeg spiste hver og en pille og også samme tid om dagen, men 1 . august fik jeg taget en graviditets test hos lægen som viste sig at være positiv - så i morgen går jeg ind i min 5. måned af min graviditet...
tilføjet af

du sidder vist meget

på sol......kontrol freak.......
tilføjet af

Håber det er ok alligevel ;o)

Da jeg elsker børn...i særdeleshed mine egne...så vil jeg juble et stort tillykke til dig, og ønske dig alt det bedste med den lille! DIN lille nullerbasse VIL bare ud til sin mor! ;o) Nu kan du snart mærke at det er en lille personlighed (du har sikkert allerede mærket den boble rundt?)... Du kan spille musik og synge for den, som den kan genkende når den kommer ud ;o) Jeg tillader mig sgu bare at fortælle dig et er et fantastisk mirakel...hver eneste en, om du så fik 1.000! Og de allesammen var "smuttere"!
Men jeg sagde nu også "Ikke teoretisk ihvertfald....og hvis der er slinger i valsen med at du glemmer en pille, så holder det ikke en meter. Og så dukker der sådan en lille solstråle som Dulkis lille Sander op! ;o) " Jeg ved udmærket at nogen gang så vil ens krop bare ike modtage p-pillekonceptet!
Jeg blev selv gravid med p-piller...men tabte barnet ret hurtigt...Det var egentlig ikke særlig sørgeligt...bare underligt at vide at der havde været et barn...Men SÅ fik jeg min skønne datter...og væk var alle tanker om det tabte barn...Og 11 år og 8 mdr senere fik jeg så min søn....Jeg har fået dem i to kuld so to speak. Og 11 år og 8 mdr efter min søn blev født...så fik min datter sin søn ;o) pudsigt ikke?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.