6tilføjet af

benzonedtrapning,mailvenner

Er der nogen,der kender til abstinenser i forbindelse med benzonedtrapning,vil jeg meget gerne i kontakt med jer. kender benzoinfo,men har brug for at maile med et sødt menneske,som har prøvet det på egen krop. 🙂Knus bibi
tilføjet af

Du skal altså gå til lægen

Er ikke noget at spøge med, med sådan en afvænding..
Du er jo nød til grædvist langsomt trappe ned, og det hjælper
din læge med..
Med en plan over nogle uger, skal du have mindre og mindre benzo..
Forarges når nogle vil have hjælp herinde til sådan noget..
tilføjet af

benzoer

Der er ikke noget at forarges over. Hvis folk har en fordom, så er det deres problem,ikke mit.
Du skal tænke på, at selvom lægen er med ind over, har mange brug for at maile/tale med andre i samme situation😉
Venlig hilsen Bibi
tilføjet af

benzonedtrapning

Hej bibi
Jeg er selv på nedtrapning i forbindelse med benzoer. Jeg har taget dem i ca. 10 år, og har prøvet nedtrapning et par gange. Jer er igang nu, og denne gang vil jeg have at det lykkes for mig. Jeg kunne godt tænke mig, at høre mere fra dig, så vi evt. kunne støtte hinanden.
tilføjet af

Benzoer

Hej bibi.
Hvor er du? Hvordan går det med nedtrapningen?
Jeg vil gerne høre fra dig.
tilføjet af

benzonedtrapning,

Jeg har lige læst de sidste indlæg....troede ikke der kom flere svar udover det første..hvis I stadig er der, hvordan kan vi så maile sammen?
Hilsen Bibi
tilføjet af

Nedtrapning

Jeg har selv været igang med nedtrapning af diverse medikamenter, bl.a. Stesolid og neuropatiske smertestillende, og kender godt den følelse af, at man egentlig ikke gider at have lægen ind over det også.
For helt ærligt, syntes jeg i starten at lægen var en kold skid, som ikke selv har været i situationen - og derfor skulle klappe i!
Men det er rigtig vigtigt at du tager din læge med ind over det, for man vil få nogle nedture og abstinenser af det, og der bliver man ofte dybt desperat og tvær. Og det er der at lægen kan hjælpe dig, for de har nogle nøjagtige tal på hvor meget du vil kunne klare at trappe ned af gangen, uden det sætter dit humør og dine livskvaliteter over styr.
Og jeg har lært (og fået banket ind i hovedet af læger og psykologer) at man godt må blive sur på dem, for det er en del af processen.
Det er et stort skridt at sige at man skal nedtrappe, selvom ingen kender dit navn herinde, så skal du have ros for at du tør!
Og skid hul i den klovn, der "forarges" over dit indlæg - hvis de ikke kan lide lugten i bageriet... Ikk? Denne side er til for mennesker der kan give hinanden råd, ikke for at hr. Og fru. Danmark kan sidde og vinke til os dødelige fra deres pedistal!

Held og lykke med det i hvert fald!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.