4tilføjet af

opstillingsberetigelse

Hvad med at få lavet en lov om folketingspolitikeres kvalifikationer . .; sådan i stil med kravene til adoptivforældre der adopterer børn fra en for dem ubekendt familie; kan og skal man ikke kræve at politikere er gode nok❓
Et er at have ansvar for et barn; men som folketingspolitiker rækker eventuelle konsekvenser længere !
Ikke flere asociale plattenslagere i Folktinget; forebyg asociale plattenslagere vælges ind i, eller ansættes i folketinget !
Og så knap så strenge kvalitetsfokuserede og fordringsfulde krav til lokalpolitikere ! Og partiformænd og supleanter.
tilføjet af

Så bliver der jo intet folketing

😃😃
tilføjet af

Det hedder demokrati

Det hedder demokrati min ven.
At vi i DK kan stemme dem som et pol. parti har opstillet.
Hvis du ikke kan lide dem, så stem på nogle andre.
For hvis ikke det de gør er direkte ulovligt - tjaaaa....
Det er derfor også så vigtigt, at vi stemmer når der er valg - en sofavælger får utilsigtet indflydelse, idet de afgivne stemmer får større relativ vægt.
tilføjet af

der er da mange

Der er da mange; men hvad nytter det, hvis ikke der er nogle bedre kriterier som spiller op til kvalitet og seriøsitet, så vil alle psykopaterne jo møve sig ind med overfladisk charme til de kan smække røven i taburetten og hente overførselsindkomster som forhenværende eller nuværende folketingsmedlemmer resten af tilværelsen plus det fryns de kan rage til sig ved "ansættelse hos" diverse private virksomheder.
Der er klimakrise . . ; så nytter det ikke at have rascistiske islamofobiske kvajpander dalrende rundt og spilde dyrebar tid og forsinke !
tilføjet af

stemme på psykopater ?

Så skal partierne som opstiller partimedlemmer da gøres ansvarlige for eventuelle politiske el demokratiske fejl og mangler ved de opstillede.
Strafbeskat partimedlemmer i partier hvis folketingsparlamentarikere stemmer forkert . . . ! FX strafbeskat dférne for opråbet om at forbyde parabolantenner; det er et diskriminativt og dermed både illegetimt krav samt en asocial provokation !
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.