6tilføjet af

Ligestilling - kvinder - reklamer.

Kvinder har gennem lang tid haft travlt med at kræve ligestilling på rigtig mange forskellige punkter, men jeg synes stadig der er et punkt hvor kvinderne mangler at råbe højt.
Hvorfor finder kvinderne sig i at blive talt til som om de er dumme i diverse reklamer. ?
I reklamer som henvender sig til kvinderne, bliver der talt et så barnligt sprog at man kunne mistænke "sælgerne" for at tro at det er nødvendigt for at få kvinderne til at købe varerne. Og ikke nok med at sproget er barnligt, der bliver også brugt nogle ord / salgstricks som kvinderne ikke burde "hoppe" på, men det virker som om "sælgerne" mener det er nødvendigt for at sælge produkterne.
Specielt synes jeg det er helt galt når der bliver reklameret for bind, vaskemidler og hudpleje midler.
Seneste "skud" kommer fra L'oreal, der forsøger at sælge hudpleje middel til kvinderne ved at fortælle at midlet indeholder "glædesmolekyler".
Tror I kvinder på at der er noget som hedder "glædemolekyler" ?
Det tror jeg ikke på at I gør, men hvorfor er der ikke nogen som råber op og giver udtryk for at I ikke længere vil finde jer i at blive talt til som om I er dumme. ?
tilføjet af

Hvem er det der er dumme?

Mon ikke det er en stor del af kvinderne der lever i en eller anden kunstigt opbygget drømmeverden? Skabt af diverse uge-/kvindeblade.
Alle de tåbelige reklamer du nævner, og jeg giver dig bortset fra det medhold, sælger jo rent faktisk varen, for ellers ville de ikke blive ved i det uendelige. Så hvem er det der er dum? Dem der laver dem eller kvinderne der til stadighed falder for dem?
Bortset fra det, så er det dæleme også svært at blive klog på kvinder. Det ene øjeblik er der ligestilling, ens behandling osv.osv. og næste øjeblik vil de feteres og vartes galant op. Så vil de have ligeret igen og så er der ikke lige ret når bilen punkterer på en mørk regnfuld landevej, for så er de lige pludselig små pussenus der ikke skal have make-up'en ødelagt eller grisset de små sarte fingre til, for kvinder er vitterligt ikke skabt til hjulskift.
Hvorfor kan man ikke blot erkende at mænd og kvinder er forskellige og IKKE skal behandles ens i alle livets henseender?
Lad dog jeres sensuelitet udfolde sig, vær kvinde og vær det med stil. jeg er overbevist om at en lang række af dagligdagens problemer ville forsvinde. Inderst inde nyder kvinder at blive opvartet og mænd elsker at spille store stærke kavalerer der kan opvarte deres kvinde. Men med det samfund vi har i dag, bliver især mændene usikre på deres roller og derfor ender det med at de ikke gør noget som helst.
Der var nu en vis charme over fordums krumageri og opvarten. Galanthed osv. OK nostalgisk måske, men det fungerede.
Ikke dermed sagt, at alt skal tilbage til gamle dage for der var også meget skidt dengang, men er så træt af, at vi altid skal være åh så ens når vi ikke er det!
Så nu kan I godt starte på angrebene om at jeg er mandschauvinist! ;-)
tilføjet af

Jeg synes....

absolut ikke, at du er mandschauvinist - tværtimod. Jeg giver dig fulkommen ret!
tilføjet af

Jeg har prøvet og prøvet

på at finde noget i det du skriver, som jeg er uenig i - men det lykkes ikke.
tilføjet af

Kvinder misbruger ligestillingen til at få jobs de ikke er kvalificeret til

Der er intet nyt under solen, ligestillingen misbruges til diskriminering, således at jobs besættes blot fordi det er kvinder der søger dem, og ikke fordi de har kvalifikationerne.
Kvinderne har så selv skabt andre begreber som de markedsfører sig på, her er skævridningen kolossal i effekten heraf. Uddannelsessystemet er nu skræddersyet til kvinderne, man ser gymnasierne være domineret af pigerne, da systemet nu er tilrettet således, at pigerne klarer sig med de bløde fag, dvs. deres snakketøj bruges sammen med deres intuition.
Pigerne kan score høje eksamenskarakterer ved, at se på læreren, og ved samtidigt, at afæske en reaktion på et svars rigtighed inden det afgives hos læreren. Jeg har selv diskuteret det med nogle piger, der scorede topkarakterer i fag hvor de reelt ikke havde ret meget at byde på fagligt, mens de fagligt højtkvalificerede ikke kunne score samme høje karakter, uagtet deres viden var til et 13 tal, fik de kun 10.
Pigerne svarede mig, ja du er den største kapacitet i det fag du blev eksamineret i, hvor de bagefter sagde, at din viden var større end to universitetsprofessorater kunne honorere i viden, du var selvskrevet til et 13 tal, men fik kun 10. Alene fordi du ikke aflæste reaktionen hos læreren på hvad han helst ville høre, irritationen kom som straf til dig, da lærer og censor sagde, at netop fordi din viden var så overlegen selvskrevet til et 13 tal, burde du have aflæst lærerens fornemmelse af hvad han helst havde set dig besvare, de var klarover, at du ville have givet dem et svar der ville gå videre end pensummet krævede, men din overlegenhed blev så straffet herved.
Mens jeg fik 11 og min veninde fik 9 uden at vi kunne ret meget, men jeg bruger det kvinde list, at smigre og konversere med læreren, for derigennem at afæske ham, hvilket svar mon ville behage ham mest, og denne metode virkede, jeg svarede så med de svar jeg fornemmede han ville høre, og det gav kasse.
Her ser man resultatet af kvindernes intuitive fornemmelse give et resultat, de ikke bagefter kunne honorere, hvilket pigerne var enige i, de erkendte selv: Vi kan da ikke honorere de faglige forventninger der følger med disse høje karakterer, og det virker afskrækkende på os, at vide...
tilføjet af

Dame/mandeblade

Det med bladene har vist noget at gøre med at kvinder rent faktisk læser artiklerne mens mænd er tilfredse med at se på billederne :o)
tilføjet af

Glædemolekyler?

Er det sriøst at de siger sådan i reklamen?? Har ikke selv set den reklame. Men det er da for langt ude. Så skulle man hoppe rundt og smile resten af dagen bare man brugte den creme. Hold da op der ville være nogle psykologer der kom til at kede sig og medicinalvirksomhederne skulle til at droppe "lykkepillerne"!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.