5tilføjet af

Modig kvinde

tilføjet af

Ja, et forbillede for mange!

Bestemt modig! Hvor har jeg dog sympati og respekt for selvtænkende kvinder.
Hirsi Ali kan måske være et forbillede, for mange kvindelige muslimer, mændene er nok svære at rykke.
Tænk at man skriver, Hollands svar på Pia Kjærsgaard, latterligt. Begge kan de se udviklingens vej, i modsætning til pladderhumanisterne hvor enhver integration er slået fejl og dette nedgør journalisten med en sammenligning.
De Danske journalister tror at de er Danmarks elite, undskyld mig en hånlig latter, smiler.
tilføjet af

Ikke politisk korrekt

Ja, det er stærkt. F.eks følgende citat:
"Socialdemokraterne har traditionelt beskyttet de svage. Men nu er de svage blevet kvinderne og børnene i de muslimske familier, og socialdemokraterne vil ikke forsvare dem, fordi det ikke er politisk korrekt".
Stof til eftertanke?
tilføjet af

HIRSI ALI

er sgu en gæv pige, der ikke lader sig dikterer af noget så middelalderligt som islam. Lad os håbe at der er flere kvinder der tør og stå frem, og fortælle hvor forfærdelig islam behandler pigerne/kvinderne.
tilføjet af

Hun er en

rigtig modig kvinde. Desværre får hun og hendes slags ikke for megen opbakning, hverken fra Islamiske sam fund (er vel ikke at forvente!!!) og slet ikke fra "vores vestlige" samfund. Det sidste syntes jeg bare er et værste. Den vestlige moral og politiske korrekthed går nemlig på at beskytte religionen og ikke mennesket/menneskerettigheder: Det syntes jeg ret dobbelt moralsk, da vestlige værdier jo netop er at beskytte det enkelte menneske. Vi går meget op i at beskytte det enkelte menneske og dets rettigheder, men når det kommer til Islam reducerer Vesten disse mennesker der lever under Islams åg til absolut ingenting og lader religion kommer i første række - og alt det i den politiske korrektheds "navn". Føj for en dobbeltmoral!!!
tilføjet af

Endnu en

SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.