1tilføjet af

Om at holde slavinder Del 1.

En tanke som jeg finder spændende, er at kunne sætte min slavinde i bur når jeg ikke har brug for hende, eller når jeg synes at jeg vil straffe hende, jeg synes at det er en spændende tanke, som understreger at hun er min ejendom som jeg kan bruge når jeg har brug for hende, og sætte til side når jeg ikke har.
Desværre er det nok ikke særligt foreneligt ide med de travle hverdag, som vi efterhånden har, og det virker som lidt spild af en god slavinde at hun skal lave ingenting, men måske kan det alligevel lade sig gøre at bruge buret, selv en slavinde skal jo slappe af en gang imellem, og i et bur er hun da dejlig fri for forstyrrelser, måske kunne jeg sætte buret ved siden af fjernsynet, så kan jeg anbringe hende i det når jeg skal se en god film, så kan jeg skiftevis nyde synet af filmen og af hende, der er selvfølgelig nogle ulemper ved denne løsning, først og fremmest at hun ikke er inden for rækkevidde, hvis jeg får brug for hende, så jeg må altså nøjes med at se og ikke røre, med mindre jeg bevæger mig hen til buret, hvor jeg jo til gengæld ved at jeg kan finde hende, og så er der det med at hun så ikke kan følge med i filmen, idet hun kun får lydsiden, men som slavinde har hun vel heller ikke krav på at kunne se tv.
Man kunne jo også bruge et bur hvor hun var nødt til at stå op, så kunne jeg iklæde hende noget frækt latextøj, og så hun kunne stå til pynt, lige så længde jeg ønsker dette.
Eller jeg kunne lade hende sove i buret om natten, igen med den ulempe at hun så ikke var inden for rækkevidde, hvis jeg fik lyst til sex i løbet af natten, og at hun ikke kunne stå op først om morgenen, jeg tror at jeg vil undlader den mulighed, og jeg bryder mig bestemt ikke om at jeg skal først op for at servicere hende, om det så kun betyder at lukke hende ud, men hvis jeg kunne finde et bur med et tidsstyret lås, så er det en mulighed, som måske værd at overveje.
Så jeg vil lege videre med tanken om hvordan jeg kan få brugen af et bur til sin slavinde passet ind i en hverdag.
tilføjet af

Ideer!

Ja det er en rigtig fræk tanke!
Mine Ideer!
Der er som straf, evt. efter anden straf så hun kan tænke over hvad hun har gjort, eller et lille bur hvor hun kun lige kan være så det er ubehageligt for hende og en del af straffen.
Der er som pynt! Det kan være et mindre bur der hænder for loftet, eller måske et stort der står i stuen! Sæt en stripper stang i, og kun stå og danse når du har vennerne ovre til pokeraften :P Man kan også have et pur med en glasplade over, og bruge det som sofabord, evt. til når man ser film, men jeg kan godt følge problemet i at man så ikke kan bruge hende samtidig hvis man får lyst til det!
Hvis man tager i klubber, eller har andre venner der også er til den slags, kunne man jo få en stationcar med transportbur til hunde, og putte hende deri når man skulle på besøg!
Selv arbejder jeg nat, og en ting jeg kunne finde på var at putte hende i buret når det var tid til at tage afsted, og så have en tidsindstillet lås på så hun kunne komme ud lidt før jeg kom hjem, så hun kunne være klar til at tage imod mig når jeg kom hjem
igen!
Hvis man havde mere end en, ku det da også være en ekstremt fræk tanke at holde nogen af dem i bure som dyr, så kan de tages ud når man har lyst til dem, og ellers ved man hvor de er :)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.