3tilføjet af

nyforelsket igen??

Hejsa...
Jeg er i starten af 20erne og er i et forhold som faktisk er ret godt..
Men problemet ligger i at jeg virkelig har stor lyst til at blive nyforelsket igen...
Gnisten i vores forhold er efter min mening blevet væk, og det er jeg rigtig ked af. Og tankerne om utroskab flyver rundt i mine tanker fordi jeg virkelig savner at være forelsker og gengældt !
Min kæreste vil bare Bolle hele tiden og jeg savner ligesom andre kæresteting...
Fjolle, hygge sig, grine sammen og møde venner man kan gå lidt på cafe sammen med...
Min kæreste kommer aldrig med nye ting vi kan lave... HVER eneste aften, skal jeg høre på "har du lyst i aften" altså helt ærligt, hvad er der lige sexet ved den sætning??
Jeg har desværre mistet lysten til sex sammen med ham fordi det er det eneste han tænker på...
Vi fjoller ikke mere (som vi gjorde før) han er ikke sjov mere, men meget usocial.
Han kommer sjældent med ind i seng (jo hvis jeg er oppe til klokken 2-3 stykker eller spørg ham direkte om vi skal bolle) så går han med i seng. ikke før. og er det før klokken 2-3stk (som jeg altså går i seng på, ja så går jeg alene i seng.
Vi har et barn sammen, men efter min mening forhindre det os altså ikke i at have det sjovt og være kærlige, og lave sjove ting sammen, nyde livet, grine osv...
Jeg kan ikke huske sidst hvornår jeg grinte sammen med ham! Vi har været sammen i knap 5år... Han ønsker gså et barn mere, men det gør jeg ikke når forholdet ikke kan køre godt..
Jeg savner virkelig en sjov, humoristisk og sød fyr som kan finde ud af at tage initiativet til sjove ting, udflugter osv eller bare hjemlig hygge...
Hvis jeg fx skal have en hjemlig hyggeaften sammen med ham, og vi lejer film, og vi sidder under dynen, så skal han ALTID pille og rage og byde op til sex, i stedet for man bare sidder og putter og ser film... Han har virkelig gjordt således at jeg er træt af sex... Og jeg føler mig en del brugt. Specielt på det område at han kun kan komme tidligt i seng for at bolle.
Jeg har jo ikke lyst til at forlade ham...
tilføjet af

Har meget at lære endnu,ham.

Han har virkelig meget at lære endnu.Han aner ikke en skid om kærlighed og hygge.For ham er det kun sex,og det tror han skal være sådan.Forklar ham dog hvad det hele går ud på,det tror jeg du kan.Er han dum,eller hvad?
tilføjet af

svar (fra ejer af indlægget)

Hejsa...
Jeg ved ikke selv hvad han tror han er!
Men for mig er det meget frustrerende...
Han har mistet sit arbejde og går hjemme... Jeg har mange gange forsøgt at få "gang" i familielivet sammen med ham. Forklaret ham hvad det er der nager mig og hvordan jeg har det mht følser. Og ja han er forstående, men han gør intet ved det.
Nu siger jeg selvfølgelig heler ikke han skal makke ret hver gang jeg åbner munden, fordi selvfølgelig skal han have lov at have sit private om aften ved sin computer.
Men jeg lyver ikke og jeg overdriver ikke... Han går i seng hver dag mellem klokken 1 og 3 om natten... Han lever meget af sin computer og henter en del film og spil og bruger så tiden på dette... Jeg har været ved at bryde forholdet 1 gang, det ønskede han dog ikke og havde en slem drøm om at jeg var gået fra ham....
Men jeg savner rigtig rigtig meget nogle ting i vores forhold... Jeg er tit negativ, sur, har en kort lunte bl.a fordi jeg ikke får hvad jeg har brug for...
Jeg har sagt til ham 5-8 gange at jeg savner et sundt forhold hvor vi kan more os og hygge med en video, og alt det der. Hvor så han siger "jamen vi går da i bografen" og biografen er altså ikke det jeg mener... Han mener også at forholdet køre på så gode skinner, fordi vi jo går i biografen og snakker sammen 3 gange i døgnet...
Jeg mener dog også at børn skal have rytmer og regler for at kunne fungere bare lidt, det mener han dog også, men han laver ingen af dem og laver jeg dem, så holder han dem ikke...
Men jeg er dog begyndt at forstå hvorfor tanken om en ny kæreste er begyndt at melde sig.
tilføjet af

Tror du han har det godt?

Hej
Mange af de klagepunkter du nævner, har jeg selv prøvet at være en del af. I starten var jeg meget negativ og agressiv. Lavede så lidt som muligt. Eferhånden erkendte jeg, at noget var galt. Efter en god snak med min læge, blev det konstateret, at jeg rendte rundt med en depression, altså jeg var syg, hvilket nær havde kostet mit ægteskab. Nu er jeg rask igen og jeg er blevet den gode gamle igen.
Ingen historier er ens, men jeg syntes I/han skal få en sludder med lægen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.